Relax Gaming

poruka: 9
|
čitano: 1.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Relax Gaming

Evo želio bi da mi netko preporuči neku igru gdje je radnja smiještena na ljepim tropskim otocima, divljina, mozda afrika...itd, ugl igre tipa Far cry 1,2, Crysis 1,2, Ghost sniper....

Navedene sam prešao, a sada sam počeo igrat Dead island, isto vrlo lijep ambijent, i zadovoljan sam.... pa nešto u tom stilu,,,, 

Da, čudan zahtjev. Al bar probajte dati odgovore

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Relax Gaming

Imas isti ukus ko ja {#} , ja sam igro resident evil 5, imas misija na otocima, na rijeci i tak te prirode 

15 godina
neaktivan
Relax Gaming

Ako ces igrati Resident Evil 5, preporucujem da nades partnera za coop kampanju. Prokleto zabavno :)

BTW: Just Cause 2 igra koja bi ti se mogla svidjeti :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 2:30 (shady1024).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Relax Gaming

Da, apsolutno Just Cause, i prvi i drugi dio, free roam po tropskom otočju.

A ostale si i sam naveo, FarCry, Crysisovi, možda Tropico ( nije baš za relax ali je tropska :D ), Dead Island ( velik dio se odvija u tropskom podneblju, možda ti zobiji budu problem ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Relax Gaming

Boiling Point: Road To Hell .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Relax Gaming

a gdje ces bolji dozivljaj nego lov u sumi.The hunter

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Relax Gaming

ljepo, ljepo!{#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

a kad bolje pogledam, ništa nije ono pravo tipa far cry-evi, dajte još neki prijedlog.. ali najjači prijedlog je Just Cause 2! malo je nerealna al biti ce ok za pod praznicima...

15 godina
neaktivan
way kaže...

a kad bolje pogledam, ništa nije ono pravo tipa far cry-evi, dajte još neki prijedlog.. ali najjači prijedlog je Just Cause 2! malo je nerealna al biti ce ok za pod praznicima...

Slobodno nam stavi Hvala ako smo pomogli, posto vidim da si novi na forumu. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice