Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.901.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

Mijenjam slijedeći Steam acc (slika ispod) za igru po vašoj želji u protuvrijednosti ovog Steam računa.

EDIT: Ili poklanjam onome tko hoće acc jer meni ne treba.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 18:56 (midzan21).
Moj PC  
3 11 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje igara
res03pem kaže...
Mac1981 kaže...
R4zOR229 kaže...

Stvarno? Sta vi mislite da su ljudi tak glupi ili?

Ovo je išlo mene? Ne vidim problem...  Thief mi se ne igra, a FS mi se igra...kolko koja igra dojde me boli uvo... ak ima ko za zamjenu nek se javi..a ostali ..najdite si posla a ne da kipate ovdje drugima...eto malo da prepravim....

mjenjam neiskorišten key za Thief na steamu (cca50€) za neiskorišten key za Farming Simulator 2013 + Modding tutorials na steamu (cca27€)...eto

¸zar se nije nedavno thief mogao pokuiti free u koliko hoces primjeraka?! :o

Pa šta ga onda nisi pokupio i podijelio ekipi ako je već tako bezvrijedan... ili još bolje, kupuj pa dijeli... ionako je bio džabe pa ne vrijedi ništ

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
neaktivan

Na HCL-u vam dijele 200 The Elder Scrolls Beta kodove.

Moj PC  
1 1 hvala 2
11 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

Thnx za informaciju... Ali TESO definitivno zaobilazim u sirokom luku.
14 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

Poz. Imam Steam key za igru Thief.... mjenjam za Farming simulator 2013...

eventualno za steam acc sa arma 3 bi mijenjao?

14 godina
SuperDox kaže...

Hvala, ali prekasno vidio. Keyevi su podjeljeni ;)

14 godina
dinos3 kaže...
SuperDox kaže...

Evo ga   ipak sam pokupio, ali ovdje http://www.gamersbook.com/Giveaways/Article/ID/595/Huge-The-Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway 30 000 TESO keyeva.

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
dinos3 kaže...
SuperDox kaže...

Evo ga   ipak sam pokupio, ali ovdje http://www.gamersbook.com/Giveaways/Article/ID/595/Huge-The-Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway 30 000 TESO keyeva.

Ima kome treba na raptr za samo 10 bodova. To se moze zaraditi za cas.

17 godina

Imam vam ja ESO key ak je to jos aktualno, dobio al me igra uopce ne privlaci.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
15 godina
neaktivan

Jel ima možda netko Armu 2 OA iz HB-a za poklonit, nisam bas pri lovi da kupim paa eto ako ima dobra duša.. Thx

1 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
svetistrpo.info kaže...

Jel ima možda netko Armu 2 OA iz HB-a za poklonit, nisam bas pri lovi da kupim paa eto ako ima dobra duša.. Thx

Ova tema ima naziv "Razmjena i poklanjanje igara" ali to "poklanjanje igara" znači da se neko sam javi da poklanja tu i tu igru, a ne da vi tražite da vam neko pokloni određenu igru

Ontopic:

Haker_x kaže...

Nudim bilo koja 2 Steam gifta od ovih za Counter Strike Complete Steam gift ako je kome ostao od akcije kada je bio 5.74€

Need for Speed Undercover

Need For Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift 2 Unleashed

Aliens vs. Predator™

Left 4 Dead 2

Unity of Command: Stalingrad Campaign

Još uvijek tražim da zamijenim ako bude ko imao...

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 18:43 (Haker_x).
15 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Ova tema ima naziv "Razmjena i poklanjanje igara" ali to "poklanjanje igara" znači da se neko sam javi da poklanja tu i tu igru, a ne da vi tražite da vam neko pokloni određenu igru

Ispričavam se, samo sam kulturno pitao..

13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
svetistrpo.info kaže...

Ontopic:

Haker_x kaže...

Nudim bilo koja 2 Steam gifta od ovih za Counter Strike Complete Steam gift ako je kome ostao od akcije kada je bio 5.74€

Aliens vs. Predator™

Left 4 Dead 2

nisi ti ovdje da određuješ pravila teme.....tema se odnosi na razmjenu i poklanjanje ako je netko spreman poklonit nešto onda valjda se netko može i javit pa netko iz dobre volje pokloni igru i sve 5!

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Haker_x kaže...
svetistrpo.info kaže...

Ontopic:

Haker_x kaže...

Aliens vs. Predator™

Left 4 Dead 2

nisi ti ovdje da određuješ pravila teme.....tema se odnosi na razmjenu i poklanjanje ako je netko spreman poklonit nešto onda valjda se netko može i javit pa netko iz dobre volje pokloni igru i sve 5!

Sve to stoji, ali onda se malo obrati i šabanima koji određuju vrijednost tuđih igara za razmjenu... 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina
plavi83 kaže...

Mijenjam iduće igre (sve idu na Steam), ponude na PP:

Ravaged

Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor -> jedan zajednički key iz humble bundlea

Red Faction: Armageddon Path to War DLC

Titan Quest 

Take On Helicopters

UFO: Afterlight

Alpha Prime

ARMA Tactics

Fish Fillets 2

Carrier Command: Gaea Mission

Overlord, Overlord: Raising Hell, Rise of the Argonauts, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Operation Flashpoint: Red River -> jedan zajednički key iz humble bundlea

{#}

BUMP

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
11 godina
neaktivan
Hurki kaže...
Ipe77 kaže...
Haker_x kaže...
svetistrpo.info kaže...

Haker_x kaže...

Sve to stoji, ali onda se malo obrati i šabanima koji određuju vrijednost tuđih igara za razmjenu... 

Da, takvi debili su mi najdrazi, kada zele ispasti inteligentni pa omalovazavaju vrijednost tudih igara i lijepo se izaseru po svemu sto nudis i govore d anista ne vrijedi.. A da dajes besplatno, isli bi kao muhe na govno i moljakali da im das  (uh mogu misliti koliko cu sada thumbs down dobiti {#})

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 9:49 ($Mikulich$).
14 godina

Možete vi plakati koliko želite, ali ponovit ću sam sebe po ne znam koji put. Ako vi možete izvući neki broj iz guzice i nalijepiti ga na igru jer je po vama vrijednost tolika, onda ne vidim zašto netko ne smije upozoriti ostatak forumaša da je cijena smiješno prenapuhana i da na drugom mjestu ima identična igra za 10 puta nižu cijenu. Ako ne želiš povratni komentar, stavi igru na njuškalo i probaj naći nekog naivca tamo. Što se mene tiče uvijek ću prigovoriti na cijenu, ako je stvarno nerealna.

Dođe neki lik prije par dana i tvrdi da njegova igra vrijedi 40 eura jer je toliko još uvijek na Steamu, a na Kinguinu ili G2Play košta 50 kuna. I sad je to omalovažavanje njega, ako kažeš ljudima da je neisplativo. Daj odrastite.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
8 3 hvala 0
17 godina

Ljute se sta im poso shebes, i nzn koga se boga ljute kad stavis da ima jeftinje. Samo upozoris ljude, da nisu stavili nerealnu cijenu nebi im niko ni prigovaro. Al ak stavis neralnu cijenu neko ti prigovori, to je ok. Pa niko ti ne brani da ti igru i dalje prodas ako neko hoce kupit po toj cijeni.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Možete vi plakati koliko želite, ali ponovit ću sam sebe po ne znam koji put. Ako vi možete izvući neki broj iz guzice i nalijepiti ga na igru jer je po vama vrijednost tolika, onda ne vidim zašto netko ne smije upozoriti ostatak forumaša da je cijena smiješno prenapuhana i da na drugom mjestu ima identična igra za 10 puta nižu cijenu. Ako ne želiš povratni komentar, stavi igru na njuškalo i probaj naći nekog naivca tamo. Što se mene tiče uvijek ću prigovoriti na cijenu, ako je stvarno nerealna.

Dođe neki lik prije par dana i tvrdi da njegova igra vrijedi 40 eura jer je toliko još uvijek na Steamu, a na Kinguinu ili G2Play košta 50 kuna. I sad je to omalovažavanje njega, ako kažeš ljudima da je neisplativo. Daj odrastite.

svaka ti je na mjestu {#}

Team32Ipe77
17 godina

mijenjam Star wars the Old republic account, sa preffered statusom, ekspanzija Rise of the Hutt uključena,otključano dosta toga za cijeli account(inventory,crew skillovi itd.)

ponude pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strife Beta Key

6CWX7-DLU6O-MPU9L-TD6OJ-WNAWJ

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ajde mi onda procijenite vrijednost ovog origina.... Nemoguce da ne vrijedi uopce?

0 0 hvala 0
15 godina

neki bi rekli da vrijedi 2 dolara, jer se ga je za toliko moglo kupiti prije nekoliko mjeseci u humble bundleu.

isto tako, ti neki sad nijednu od tih igara ne mogu kupiti za te novčiće. 

ne idem dalje u raspravu, iskreno, nisam neki procjenitelj koliko taj account sada vrijedi pa nebih htio iznositi tu neke iznose.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Onaj ko je mislio kupiti te igre ih je uzeo ovako, onaj koji nije sigurno nece mjenjati nesto full vrijedno za to.

Jer ocito sve sta zavrsi na HB je automatski oznaceno kao 1$ bill...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan

Razumijem da se sve to moze kupi key u pola cijene.. Ali cak i tako, valjda vrijedi barem 20$?

0 1 hvala 0
16 godina

ma vridi oko 100 kn

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
$Mikulich$ kaže...

Razumijem da se sve to moze kupi key u pola cijene.. Ali cak i tako, valjda vrijedi barem 20$?

Vrjedi vraga, ako nekom to uspijes prodat za te novce javi mi da mu i ja nesto uvalim.

17 godina

kupon s popustom od 66% vrijedi do 17.3. http://store.steampowered.com/app/253920/ ak nekom treba PM...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne razumijem vašu lovatorsku politiku. Nemate novaca pa kupujete sa HB-a čiji je cilj dijelom humanitaran, da bi nakon toga pokušali zaraditi brzu lovu na tim istim igarama, etika na vrlo visokom nivou.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 18:29 (Wuk19).
Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok, ovo je vec preslo u offtopic.. 

Moj PC  
1 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice