Original keyevi

poruka: 12
|
čitano: 2.335
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Original keyevi

Valjda sam pogodio mjesto za ovu temu, ako nisam sry. Kupio bih si key za ACIII ali neznam kako se kupuju keyevi, gdje, zapravo ovo mi je prvi put tak da nemam pojma. Ako može malo pojašnjene o takvoj kupnji keyeva. {#}

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Original keyevi
Ac3?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
Original keyevi

Assassin creed 3 jos nije izasao.. ako na to mislis

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Original keyevi

Ovako. Lik bi vjerovatno preordao.

Ajmo npr battlefield 3 i MW3 uzet.

BATTLEFIELD 3:

Igra je izdana od strane Eletronic Artsa, koji ima svoj gaming servis EA download menager iliti danas Origin.

• Ti nabaviš CD-KEY na nekoj stranici, prijatelja ti ga pokloni, neki kolega forumaš posta u temi "Popusti i dobre ponude..."
  • Registriraš se na Origin
  • Uđeš u my games i ideš da ti redeema cd key
  • utipkaš ga, on ti očita key, pokaže ti koju igru imaš (ti to već znaš :D) i klineš FINISH
  • Igra ti je sad u "my games" samo što ju ne instaliraš sa CD-a nego skidaš na disk preko interneta

Call of Duty: MW3

Igra je izdana od strane Activisiona, i on nema svoj gaming servis za online distribuciju igara, pa za to koristi Steam.

• uđeš u steam
  • odeš u library
  • opet odabereš redeem cd key
  • utipkaš ga i on ti pokaže koju igru imaš
  • ti aktiviraš, i pokreneš download

CD keyevi su najjeftiniji na G2Playu.

Može se nabaviti i na raznim drugim mjestima, ali oni su najjeftiniji. (bio je base-host ali oni su prestali sa radom)

Možeš i jeftinije nabaviti, ali to su ruske verzije igre, pa moraš paziti na to. Jezik bude ruski, pismo ruska čirilica. Igra se ne može instalirati ako prije ne nabaviš određene fileove (steam)

AC ce se vjerovatno instalirati preko steama, tj. sigurno jer je već u storeu. (Ali ga nije moguce kuputi)

Pohlepa ne sprječava razboj igara, konzole sprječavaju!
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina

ovo sa instaliranjem preko steama baš ne drži...na g2play-u stoji oznaka no steam a niti za prijašnje igre iz serijala retail keyeve nije moguče redeemat na steam...

15 godina
Mahjongg kaže...

ovo sa instaliranjem preko steama baš ne drži...na g2play-u stoji oznaka no steam a niti za prijašnje igre iz serijala retail keyeve nije moguče redeemat na steam...

U pravu si, tu na svoj Ubsoft acc dodajes igricu. Igru ili od pirata nabavis ili se valjda moze skinuti s neta.

Vidiš, nisam siguran. Ali valjda je tako.

13 godina
neaktivan
Original keyevi

Koji je način plačanja? To me zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ExStazy kaže...

najbolje i najsigurnije ti je koristiti paypal...uglavnom ga primaju svugdje...drugi način ti je kreditna kartica ali ako je imaš bolje je poveži sa paypalom...na svakoj stranici koja prodaje igre i keyeve imaš oznake kakva sve plačanja su moguča i kakve kartice primaju...i kupuj uglavnom na provjerenim stranicama (imaš puno preporuka i na ovome forumu)

16 godina
ExStazy kaže...

Ako nemaš karticu ili Paypal možeš uzeti preko nekih domaćih game shopova koji ti za određenu sitnu proviziju uzmu igru sa stranog game shopa. Njima možeš platiti općom uplatnicom u npr. pošti ili banki. Evo nekih: Link 1, Link 2...

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
neaktivan

E to mene zanima. Samo još jedno {#} pitanje: Kako uplatit novce na Steam-u da si kupim igru prek Steam-a?

15 godina
ExStazy kaže...

E to mene zanima. Samo još jedno {#} pitanje: Kako uplatit novce na Steam-u da si kupim igru prek Steam-a?

Vidim, nisi se potrudio. Ja sam na laptopu, nemam steam tu i nikada na acc nisam stavio lipe.

No potrudio sam se pronaci to za tebe :

1. Otvori steam profil (gore desno klikni na ime)
  2. Desno, gdje ti pise balans, nalazi se natpis "add founds to your steam account" odmah ispod svote novca koje posjedujes (tebi 0.00$)
  3. Klik na natpis, odaberes koliku svotu trebas
  4. Odaberes nacin placanja (opet je najbolje koristiti paypal)
  5. i to je to.

Budi zahvalan :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 21:25 (nul-3).
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
ExStazy kaže...

Vidim, nisi se potrudio. Ja sam na laptopu, nemam steam tu i nikada na acc nisam stavio lipe.

No potrudio sam se pronaci to za tebe :

1. Otvori steam profil (gore desno klikni na ime)
  2. Desno, gdje ti pise balans, nalazi se natpis "add founds to your steam account" odmah ispod svote novca koje posjedujes (tebi 0.00$)
  3. Klik na natpis, odaberes koliku svotu trebas
  4. Odaberes nacin placanja (opet je najbolje koristiti paypal)
  5. i to je to.

Budi zahvalan :D

Pa i jesam. Ali ja to nisam uspio nać.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice