Origin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 879
|
čitano: 293.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Origin - pitanja i odgovori

Kako sačuvati instlacikse file-ove da nemoram ponovno skidati sa orgina?

Sve što sam bio našao na google ne radi, probao sam sačuvati cijeli file i nakon reinstalcije windows ponovno vratit u origin games

ali kada pokrenem instalciju origin mi skida cijelu igru ispočetka.

Kad pogledam u instaler file tamo mi više ne čuva instalciske file-ove

BF3:crna_bandera
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wolf88 kaže...

Kako sačuvati instlacikse file-ove da nemoram ponovno skidati sa orgina?

Sve što sam bio našao na google ne radi, probao sam sačuvati cijeli file i nakon reinstalcije windows ponovno vratit u origin games

ali kada pokrenem instalciju origin mi skida cijelu igru ispočetka.

Kad pogledam u instaler file tamo mi više ne čuva instalciske file-ove

kopiraj na particiju koju nečeš formatirati i onda vrati natrag nakon reinstalacije wina...

12 godina
neaktivan
Origin - pitanja i odgovori

Evo planiram se reg na origin. Zanima me imal restrikcija ako izaberem Bosnu (ako je ima uopšte) il mi je bolje da lupim Englesku šta ja znam 

0 0 hvala 0
16 godina
masin kaže...

Evo planiram se reg na origin. Zanima me imal restrikcija ako izaberem Bosnu (ako je ima uopšte) il mi je bolje da lupim Englesku šta ja znam 

Daj točne podatke (sve, od adrese do datuma rođenja i slično ili ako si maloljetan stavi podatke od oca). Ako ti se kasnije nešto zakomplicira, kao npr. nekima od nas s krađom accounta, nećeš imati većih problema s vraćanjem accounta i kontaktima sa EA službom za korisnike.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan

Negdje sam pročito i ono kad pristaneš na instaliranje origina daješ im svo prave na praćenje softvera i da imaju informaciju o piratskom softveru. Šta je s tim je li to istina.?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cini mi se da mi je netko provalio na acc i promjenio sifru. Origin mi ne da uci a javit im se na stranicu nemogu jer se nemogu login-at. Pa moze me netko uputit sto napravit?? Doduse, na profilu imam samo FIFU 12 i 13 demo, tako da nemam bas za cim puno zaliti, al na fifi sam division 1 i redovno igram tako da bi mi ipak bilo zao bacenih 135 kn... {#}{#}{#}

EDIT: Rjeseno!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 19:08 (Rayz00).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo meni se isto neće ulogirati na Origin za kojim mi puca k ali mi neće ući ni u BadCompany2 kojeg ni nemam na Originu već normalno. Please da mi netko kaže da nisam pokraden već da je smrdljivi EA.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
asibulj kaže...

Evo meni se isto neće ulogirati na Origin za kojim mi puca k ali mi neće ući ni u BadCompany2 kojeg ni nemam na Originu već normalno. Please da mi netko kaže da nisam pokraden već da je smrdljivi EA.

Nitko nemože,rade na tome da riješe taj problem.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Vidim na Xfireu da mi frend igra? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam i ja problem kao dečki iznad - ne mogu se ulogirati u origin..

ali s tim da sam na mail dobio potvrdu da je meni password uspješno promjenjen.. čitam i ne vjerujem.. kakvo mjenjanje lozinke? koji faking k**? apsolutno ništa nisam zatražio, nisam zbog posla i manjka vremena uopće uključivao origin, a kamoli igrao i tražio izmjene lozinke...

kliknuo sam na ono "can't access your account?" i kaže da su poslali mail sa uputama kako resetirati password.. da - SAD sam JA pokrenuo postupak, ali mi mutavi mail ne dolazi.. da li da paničarim? koje su im to krafne?

EDIT: dobro je, sve riješeno.. kod njih je bila neka greška, mailovi su kasnili, uspio promjeniti password :) isprike na panici  {#}

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 21:37 (HBomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakoda download ide malo brze ovo je ubitacno sporo(skid<am bf3 premium i LE)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Cijelo vrijeme mi izbacuje da imam krivu lozinku ili e-mail, a siguran sa da je sve u redu. Njihova stranica ne netu je nedostupna: No repsonse from Application Web Server. Na battlelog mogu uredno, ali ovo ne. Može pomoč?

EDIT: Evo nekako ušao, ali vidio sam hrpu nezadovoljnika na forumu.

Bilo bi potrebno, al' nije zgodno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 20:45 (Komunist Izet).

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ah baš sam htio postavit pitanje dali netko zna zašto se emogu logirati na website origina al vidim da nisam jedini lol. Al kako to da se u sami Origin launcher uspjevam logirat a neda na website?

Edit-sad tek vidim da su ostali postovi otpdije 11 dana

Edit2-evo napokon uspio logirati

Edit3-sad me sam odlogirao i ponovo neće..što se događa? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:40 (KonorKenvej).

0 0 hvala 0
14 godina

ovo se pojavi svaki put :(

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

ovo se pojavi svaki put :(

javi se supportu  {#}

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
15 godina

Postoji li tema na forumu u kojoj pišu imena(username-ovi) Origin-a onih koji igraju BF3 da mogu pokojeg dodat ako ću imat pitanja vezana za igru?!

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Postoji li tema na forumu u kojoj pišu imena(username-ovi) Origin-a onih koji igraju BF3 da mogu pokojeg dodat ako ću imat pitanja vezana za igru?!

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Pozdrav.

Zanima me ako je moguce kupovat na Originu prek paysafe carda jer sam citao negdje da je moguce ako prebacis zemlju na Njemacku..pa me zanima ako kupim BF3 Premium dal ce onda biti po njemackom jeziku il je multilanguage il samo eng ili sta?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tHeFmF111 kaže...

Pozdrav.

Zanima me ako je moguce kupovat na Originu prek paysafe carda jer sam citao negdje da je moguce ako prebacis zemlju na Njemacku..pa me zanima ako kupim BF3 Premium dal ce onda biti po njemackom jeziku il je multilanguage il samo eng ili sta?

Origin je tako i tako besplatan i svi ga imamo (ili mozemo odma skinuti)

A kljuceve prodaju svi moguci, koje samo upises u Origin. Pa kupis provjeren kljuc na engleskom jeziku iz ducana koji podrzava paysafe!

Npr g2play.

(Premium, a ne Premium Edition, jel? Da ne bi bilo zabune {#} )

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
tHeFmF111 kaže...

Pozdrav.

A kljuceve prodaju svi moguci, koje samo upises u Origin. Pa kupis provjeren kljuc na engleskom jeziku iz ducana koji podrzava paysafe!

Npr g2play.

da Premium.

znam za g2play al na ORIGINU sad trenutacno kosta Premium 35 dolara sto je manje nego na g2play-u pa me zato zanima.

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
13 godina
tHeFmF111 kaže...

Npr g2play.

da Premium.

znam za g2play al na ORIGINU sad trenutacno kosta Premium 35 dolara sto je manje nego na g2play-u pa me zato zanima.

Aha, sorry, za to ne znam.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran

Meni je frend uzeo iz Njemačke preko banke plaćanjem neke igre i preorderao Crysis 3 i Dead Space 3 u origin storeu. E sad odbijeno je plaćanje pa su povukli igre koje sam kupio ali su ostali u libraryu preorderi Crysisa 3  i DS3 (na slici) sad me zanima da li će se na dan izlaska tih igara pod game info pojaviti ključ od igre ili će i one nestati na dan izlaska?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako se može promijeniti email na orginu????? na kojem linku gdje hitno je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jim Carrey kaže...

kako se može promijeniti email na orginu????? na kojem linku gdje hitno je...

http://www.ea.com/

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

super pametan si ko IK ja se toga nisam sjetio....

Prije je bilo opcije edite sada nema nigdje jel to znači da se NE može promijeniti email osim ako se ne kontaktira g.... osobno 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Jim Carrey kaže...

super pametan si ko IK ja se toga nisam sjetio....

Prije je bilo opcije edite sada nema nigdje jel to znači da se NE može promijeniti email osim ako se ne kontaktira g.... osobno 

Mislio sam da si glup.Sorry.

Uglavnom izgleda da više nemože,moraš ih kontaktirati...LINK

To je kao zbog bolje zaštite.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

gusar ja tebi pametan ti meni glup izgleda da ni ti ni ja nismo u pravo :p ok malo zezancije frustriran sam jer sam prodao acocunt sada stoji na mojem email lol treba ih na ono nakačiti da kao sigurnosti yeah right sve samo zbog para 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 16:56 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
KonorKenvej kaže...

Meni je frend uzeo iz Njemačke preko banke plaćanjem neke igre i preorderao Crysis 3 i Dead Space 3 u origin storeu. E sad odbijeno je plaćanje pa su povukli igre koje sam kupio ali su ostali u libraryu preorderi Crysisa 3  i DS3 (na slici) sad me zanima da li će se na dan izlaska tih igara pod game info pojaviti ključ od igre ili će i one nestati na dan izlaska?

Bump

13 godina
neaktivan

e svašta sam vidio, ali da ti netko ukrate prazan Origin account , to nisam mislio da ću vidjet {#} 

uglavnom netko mi je hackirao prazan acc , služi mi za igrat beta verzije kad ima neka. 

ne bih ni skužio da mi nije došla poruka da sam promjenio pass 

pitanje je zapravo da li je taj netko morao hakirati mail da bi promjenio pass ili je mogao bez toga ???

zato što imam još dosta stvari na istom mailu 

There's no place like 127.0.0.1
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bump !

There's no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka