Online trgovine

poruka: 9
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Online trgovine

nači zanima me koju su najbolje online trgovine kao npr. enabava ili e-plati a da ja kod njim kupim igricu pošalju mi cd key za steam i onda da je preko steama uzmem, jer je steam sam po sebi dosta skup...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Online trgovine

po mom misljenju enabava i eplati  nisu trgovine...Nego se bave Kupnjom umjesto vas klienata

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Online trgovine

a dobro ali tako nešto slično želio bi si kupit black ops u enabavi je za 376 kn ja mislim a u eplati 276 kn, ne kužim kako tako velika razlika u cjeni može bit...da mi nebi ovi neku kopiju uvalili

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Online trgovine
gjurki kaže...

a dobro ali tako nešto slično želio bi si kupit black ops u enabavi je za 376 kn ja mislim a u eplati 276 kn, ne kužim kako tako velika razlika u cjeni može bit...da mi nebi ovi neku kopiju uvalili

eplati je uvijek bio jeftiniji zato što sebi uzima manje novca, a veoma su pouzdani, imaš dosta ljudi tu na forumu koji su kupovali preko eplati, i nisam cuo nijedan prigovor dosada

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
protjeran
Online trgovine

a sve je isto ko na steamu...upišem product code koji dobim preko maila od njih i dalje sve ide isto koda sam kupio igru preko steama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...

a sve je isto ko na steamu...upišem product code koji dobim preko maila od njih i dalje sve ide isto koda sam kupio igru preko steama?

da, tako bi trebalo, osobno nisam nikad od njih kupovao, ali pričekaj da dođe netko tko je pa nek ti objasni

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

nema veze otkud ti key bitno je samo da ga upises u steam i downlodas igru i eto

Be Gamer
16 godina
protjeran
gjurki kaže...

Nije eplati neki online servis poput steam da imaju svoje igrice ili tako nešto. Oni jednostvno sa svojim parama plate tu igricu, i onda je tebi poklone kada im ti uplatiš novce. Znači ako želiš igru sa steama, slijedi ovaj postupak.

1. Napravi account na steamu

2.Kontaktiraj eplati da želiš igru sa steama, jaiš koju igru, i daš im svoj steam nick

3.Odeš u banku i uplatiš na račun enabave određeni iznos (to se dogovoriš sa enabavom)

4.Njemu dođu pare, on kupi igru preko steama, igifta je tebi, znači ti ju dobiješ na svoj seam, i samo ju skineš i igraš...

Nadam se da sam bio jasan :)

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan--------http://ante3d.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Online trgovine

jesi hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice