Ehhh... Opet ja. Izvrtio sam sve žive platforme za igranje... Ali sada me zanima, iako je ovo jako težak problem i trebam pomoć psihijatra (jer i sam imam dosta nepovoljnu dijagnozu), zanima me samo jedna stvar: Koja igrača platforma, PC, PS3, X360, WII, PSP, 3DS ima najjednostavnije i NAJLAKŠE, naglašavam još jednom NAJLAKŠE igre? Meni treba iz dva razloga: 1. Ja sam invalid i imam zbog ljekova jako usporene reflekse, nosim i naočale i slabo vidim. Uočio sam da u najbanalnijim stvarima (tipa stare PSX igre Skullmonkeys) gubim na jednom nivou živote ko lud. 2. Moja mama je stara i operirana od raka, no htjela bi igrati igre samnom. Dakle koja platforma onda zaista ne predstavlje teške izazove za nas, jer NAGLAŠAVAM, JA OD IGRE NE TRAŽIM IZAZOV!!! Molim profesionala, a ne kretenski geekovski odgovor. Jer današnje igre su samo pune krvi i mesa i samo trebaju što više trajati i samo su kompleksnije i namjenjene mazohistima i geekovima! A usput, znajte ljudi... Hardcore gameri se mogu javiti u Jankomir, jer fanatizam je u svemu loš. (pogledajte primjer nacizma i Hitlera) Molim razuman odgovor, sve najbolje, Andrija. P.S. Niko NIKADA me neće uvjeriti da su današnje igre lakše, jednostavnije i kraće. Ko misli da jesu, može ići u krasni...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi puno veceg broja kombinacija a lakse nabave igara :
PC platforma
Igre kao World of goo ,Angry Birds i sl
Ne znam bas, sve igre u svojoj srzi imaju izazov neke vrste. Mozda nekakve arkadne dvodimenzionalne igre? Ili oni japanski RPG-ovi za konzole?
Hardcore gameri se mogu javiti u Jankomir, jer fanatizam je u svemu loš. (pogledajte primjer nacizma i Hitlera)
Hardcore gameri != fanatici. Fanovi ~ fanatici.
Nemoj takve glupe usporedbe nabacivati ovdje ako ne zelis da te netko ne doceka na noz.
EDIT: kako kazes da su ti refleksi usporeni i da slabo vidis, pretpostavljam da bi onda mogao igrati igre na poteze? Akcijske igre, arkadne side scroller i slicne igre kao i voznje otpisi jer sve te igre traze dobre reflekse (ponekad i neljudske reflekse). Tebi treba nesto polagano i smireno, sto nas opet vraca na igre na poteze. Jesi li razmisljao o necemu potput Heroes of might and magic serijala? Ili o Worms serijalu?
Ne znam bas, sve igre u svojoj srzi imaju izazov neke vrste. Mozda nekakve arkadne dvodimenzionalne igre? Ili oni japanski RPG-ovi za konzole?
Hardcore gameri se mogu javiti u Jankomir, jer fanatizam je u svemu loš. (pogledajte primjer nacizma i Hitlera)
Hardcore gameri != fanatici. Fanovi ~ fanatici.
Nemoj takve glupe usporedbe nabacivati ovdje ako ne zelis da te netko ne doceka na noz.
EDIT: kako kazes da su ti refleksi usporeni i da slabo vidis, pretpostavljam da bi onda mogao igrati igre na poteze? Akcijske igre, arkadne side scroller i slicne igre kao i voznje otpisi jer sve te igre traze dobre reflekse (ponekad i neljudske reflekse). Tebi treba nesto polagano i smireno, sto nas opet vraca na igre na poteze. Jesi li razmisljao o necemu potput Heroes of might and magic serijala? Ili o Worms serijalu?
Ok sorry, bio sam samo ljut i isfrustriran. Ispričavam se članovima foruma. Da, pokušati ću tako.