Najlakša platforma?

poruka: 4
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Najlakša platforma?

Ehhh... Opet ja. Izvrtio sam sve žive platforme za igranje... Ali sada me zanima, iako je ovo jako težak problem i trebam pomoć psihijatra (jer i sam imam dosta nepovoljnu dijagnozu), zanima me samo jedna stvar: Koja igrača platforma, PC, PS3, X360, WII, PSP, 3DS ima najjednostavnije i NAJLAKŠE, naglašavam još jednom NAJLAKŠE igre? Meni treba iz dva razloga: 1. Ja sam invalid i imam zbog ljekova jako usporene reflekse, nosim i naočale i slabo vidim. Uočio sam da u najbanalnijim stvarima (tipa stare PSX igre Skullmonkeys) gubim na jednom nivou živote ko lud. 2. Moja mama je stara i operirana od raka, no htjela bi igrati igre samnom. Dakle koja platforma onda zaista ne predstavlje teške izazove za nas, jer NAGLAŠAVAM, JA OD IGRE NE TRAŽIM IZAZOV!!! Molim profesionala, a ne kretenski geekovski odgovor. Jer današnje igre su samo pune krvi i mesa i samo trebaju što više trajati i samo su kompleksnije i namjenjene mazohistima i geekovima! A usput, znajte ljudi... Hardcore gameri se mogu javiti u Jankomir, jer fanatizam je u svemu loš. (pogledajte primjer nacizma i Hitlera) Molim razuman odgovor, sve najbolje, Andrija. P.S. Niko NIKADA me neće uvjeriti da su današnje igre lakše, jednostavnije i kraće. Ko misli da jesu, može ići u krasni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najlakša platforma?

Radi puno veceg broja kombinacija a lakse nabave igara :

PC platforma 

Igre kao World of goo ,Angry Birds i sl 

15 godina
neaktivan

Ne znam bas, sve igre u svojoj srzi imaju izazov neke vrste. Mozda nekakve arkadne dvodimenzionalne igre? Ili oni japanski RPG-ovi za konzole?

AlfaDelta kaže...

Hardcore gameri se mogu javiti u Jankomir, jer fanatizam je u svemu loš. (pogledajte primjer nacizma i Hitlera)

Hardcore gameri != fanatici. Fanovi ~ fanatici.

Nemoj takve glupe usporedbe nabacivati ovdje ako ne zelis da te netko ne doceka na noz.

EDIT: kako kazes da su ti refleksi usporeni i da slabo vidis, pretpostavljam da bi onda mogao igrati igre na poteze? Akcijske igre, arkadne side scroller i slicne igre kao i voznje otpisi jer sve te igre traze dobre reflekse (ponekad i neljudske reflekse). Tebi treba nesto polagano i smireno, sto nas opet vraca na igre na poteze. Jesi li razmisljao o necemu potput Heroes of might and magic serijala? Ili o Worms serijalu?

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:31 (rustweaver).
16 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Ne znam bas, sve igre u svojoj srzi imaju izazov neke vrste. Mozda nekakve arkadne dvodimenzionalne igre? Ili oni japanski RPG-ovi za konzole?

AlfaDelta kaže...

Hardcore gameri se mogu javiti u Jankomir, jer fanatizam je u svemu loš. (pogledajte primjer nacizma i Hitlera)

Hardcore gameri != fanatici. Fanovi ~ fanatici.

Nemoj takve glupe usporedbe nabacivati ovdje ako ne zelis da te netko ne doceka na noz.

EDIT: kako kazes da su ti refleksi usporeni i da slabo vidis, pretpostavljam da bi onda mogao igrati igre na poteze? Akcijske igre, arkadne side scroller i slicne igre kao i voznje otpisi jer sve te igre traze dobre reflekse (ponekad i neljudske reflekse). Tebi treba nesto polagano i smireno, sto nas opet vraca na igre na poteze. Jesi li razmisljao o necemu potput Heroes of might and magic serijala? Ili o Worms serijalu?

Ok sorry, bio sam samo ljut i isfrustriran. Ispričavam se članovima foruma. Da, pokušati ću tako.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice