Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 81.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Najgore igrice?

Hehehehehe, najluđi post do sad!

15 godina
neaktivan
RE: Najgore igrice?

Civilizacije su zakon, al to nije razlog da napadate lika ak to ne voli. Isto tak mozete rec da svi koji nisu kupili tu igricu imaju IQ manji od 18???

17 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Prvi DIRT...

IRebic
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Najgore igrice?

Smatram da je glupo reci da je neki zanr glup, nisam neki ljubitelj 3D RPG-ova (dobro, tu i tamo se nade neki) ali zato sam veliki ljubitelj 2D RPG-ova kakve radi Nintendo, avantura (bilo kakvih), TPS-ova........

Ali da kazem da su sve 3D RPG igre glupe? to je bas ono jadno, tu i tamo mi se neka svidi, mogu reci da mi se ne svida taj zanr, al da su glupe? to jednostavno ne mogu reci jer ih vise od pola nisam niti igrao, svide mi se graficki.... al nekako me ne privlace, da ih probam mozda bih neku i zavolio...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Najgore igrice?

GTA IV - ne zbog sadržaja nego zbog tolike proklete neoptimiziranosti da ni nakon milijardu patcheva i pokušaja rješavanja problema igra ne radi kako treba

Svi CoD-vi poslije CoD4 jer su copy/paste sa par izmjena da "kao" bude drukčije i "novo".

PESovi i Fife, svi NFS-ovi nakon Hot Pursuita 2 (onaj prije prvog NFSU), totalno su uništili cijeli NFS štih.

Simsi, C&C 4. WRC 3 ili 4 na PS2, nisam siguran. Svi Dinasty Warriorsi nakon četvrtog djela (PS2).

Ostalo se nemogu sjetit :D

Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

GTA IV - ne zbog sadržaja nego zbog tolike proklete neoptimiziranosti da ni nakon milijardu patcheva i pokušaja rješavanja problema igra ne radi kako treba

Svi CoD-vi poslije CoD4 jer su copy/paste sa par izmjena da "kao" bude drukčije i "novo".

PESovi i Fife, svi NFS-ovi nakon Hot Pursuita 2 (onaj prije prvog NFSU), totalno su uništili cijeli NFS štih.

Simsi, C&C 4. WRC 3 ili 4 na PS2, nisam siguran. Svi Dinasty Warriorsi nakon četvrtog djela (PS2).

Samo se ne slazem s NFS-om..upravo su underground 1 i 2, te most wanted vrhunac te fransize, ostatak ne vrijedi ni spomenuti..

15 godina
brane47 kaže...
D.N.R. kaže...

Samo se ne slazem s NFS-om..upravo su underground 1 i 2, te most wanted vrhunac te fransize, ostatak ne vrijedi ni spomenuti..

a jesi neandertalac , shift pretpostavljam nisi ni igrao ? ili si ga igrao na radeonu x700 pa nisi ni vidio nista , nemoj komentirat nesto ako nisi igrao , underground 2 i mw su zastarjela smeća prema novim nfs-ovima, okej hot prsuit 2010 je totalni fail ali shift je najrealnija simulacija voznje koju sam ikad igrao , a shift 2 ce najvjerojatnije bit najbolja vozacina koju sam ikad igrao.

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a jesi neandertalac , shift pretpostavljam nisi ni igrao ? ili si ga igrao na radeonu x700 pa nisi ni vidio nista , nemoj komentirat nesto ako nisi igrao , underground 2 i mw su zastarjela smeća prema novim nfs-ovima, okej hot prsuit 2010 je totalni fail ali shift je najrealnija simulacija voznje koju sam ikad igrao , a shift 2 ce najvjerojatnije bit najbolja vozacina koju sam ikad igrao.

Ok, smiri se, obozavaoce, haha..

Prvenstveno sam mislio na Nfs carbon, nitro, undercover, pro street, hot pursuit novi, world..shift nekim dijelom i ne spada u nfs fransizu, bar ne u taj zanr, posto su ovo vecinom arkade, a shift simulacija..

I ne, :), nisam igrao na geforce2 mx, igrao sam na full detaljima, ali lijepa grafika ne moze uljepsati lose napravljenu igru.. :)

Shift usporedjuj s dirtom i gt-om..ne s ovim propalim slucajevima.. :D

A i taj tvoj komentar bi trebao staviti u "Humor"..tko je rekao da nisam igrao te igre?I to sto se tebi svidja mora i ostalima?Ma bravo..Ima i ljudi kojima je black ops najbolji cod..svako je poseban zato bolje suti..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 23:55 (brane47).
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Meni je teško reći da je samo jedna igra kao takva bila najgora,ja bih radije rekao o igrama koje su me razočarale:

Prošle godine ta titula ide igri Final Fantasy XIII,ponajviše zbog jako linearne igre,vrlo lošeg i pojednostavljenog sustava borbe i likova za koje se nimalo nisam vezao,i to je prvi poslije VII nastavka koji nisam završio.Nedavno sam čitao da su izrezali veliki dio igre kako bi igra stala na dva dual diska na xbox-u što se i primijeti jer je priča puna rupa i bezvezna ovako kako je ispričana i točno se vidi da nešto nedostaje,ako Square nastavi ovako izgubiće dugogodišnje fanove,jer ja sigurno više neću kupiti igru prvi dan za j****** 549 kuna(Ps3 verzija).

Što se pc-ja tiče,najveće razočarenje mi je bio Modern Warfare 2 a reći ću i svoj razlog:AERODROMSKA SCENA.Mislim da je to bilo nepotrebno i makar je to samo virtualno nasilje,ja neću niti takvo podržavati i to mi je jednostavno bilo previše degutantno i od tog nastavka više ne igram Cod,postalo mi je bezveze takvo pretjerivanje.

Ne kažem da je loša igra,samo da je mene takvo jeftino preseravanje razočaralo i nije mi bilo nimalo cool.Kad pucamo na likove u igrama oni obično imaju oružje u rukama i to mi je još i ok,ali postreljati gomilu pa makar i virtualnih civila mi se ne sviđa i to je to.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 0:18 (AjgorR).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

Meni je teško reći da je samo jedna igra kao takva bila najgora,ja bih radije rekao o igrama koje su me razočarale:

Prošle godine ta titula ide igri Final Fantasy XIII,ponajviše zbog jako linearne igre,vrlo lošeg i pojednostavljenog sustava borbe i likova za koje se nimalo nisam vezao,i to je prvi poslije VII nastavka koji nisam završio.Nedavno sam čitao da su izrezali veliki dio igre kako bi igra stala na dva dual diska na xbox-u što se i primijeti jer je priča puna rupa i bezvezna ovako kako je ispričana i točno se vidi da nešto nedostaje,ako Square nastavi ovako izgubiće dugogodišnje fanove,jer ja sigurno više neću kupiti igru prvi dan za j****** 549 kuna(Ps3 verzija).

Što se pc-ja tiče,najveće razočarenje mi je bio Modern Warfare 2 a reći ću i svoj razlog:AERODROMSKA SCENA.Mislim da je to bilo nepotrebno i makar je to samo virtualno nasilje,ja neću niti takvo podržavati i to mi je jednostavno bilo previše degutantno i od tog nastavka više ne igram Cod,postalo mi je bezveze takvo pretjerivanje.

Ne kažem da je loša igra,samo da je mene takvo jeftino preseravanje razočaralo i nije mi bilo nimalo cool.Kad pucamo na likove u igrama oni obično imaju oružje u rukama i to mi je još i ok,ali postreljati gomilu pa makar i virtualnih civila mi se ne sviđa i to je to.

Pa molim lijepo imao si opciju preskočit taj lvl, zašto ga nisi preskočio

16 godina
athlon64 kaže...

vidim da nemas bas najbogatije iskustvo s vozanjama ako ti je shift vrh voznji.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
protjeran
Najgore igrice?

ma kaj su novije to su gore. Idu na preseravanje ko više more tehnički dostiči. ma daj mi igru da se zbavim a ne da patim što nemam kompjutor od 15 somića jer mi šteka igra...

nema igara do stare amige i super maria...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najgore igrice?
Inaće meni najgora igra je The Legendary :
http://tinyurl.com/6ggba4d .

PS.
Velike rasprave su se vodile , još iz vremena 90-tih, o pojmu igre vs igrice, igrice obično traljavo koriste ljudi koji nisu upućeni u temu, iz tog razloga molim sve gamere da ne koriste tako traljav izraz .
I'm from Hollywood

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Najgore igrice?

samo me zanima kojim pravilom su ustvrdili je li igra ili igrica. gramatički, tehnički,...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nick_01 kaže...

samo me zanima kojim pravilom su ustvrdili je li igra ili igrica. gramatički, tehnički,...

Stvar je više tehničke prirode, inaće smarta se pogrdno nazvat računalnu igru igricom, znaći kad nešto želiš umalovažit tj. neku igru onda kad kažeš recimo : ova igrica sucks , a kada recimo želiš reć svoje dojmove ili opisuješ neku igru onda je prigodno koristit termin igra. 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan
Bera kaže...
AjgorR kaže...

Pa molim lijepo imao si opciju preskočit taj lvl, zašto ga nisi preskočio

Pa nisam znao o čemu se radi,niti kako će to izgledati.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
15 godina
brane47 kaže...
athlon64 kaže...

Ok, smiri se, obozavaoce, haha..

Prvenstveno sam mislio na Nfs carbon, nitro, undercover, pro street, hot pursuit novi, world..shift nekim dijelom i ne spada u nfs fransizu, bar ne u taj zanr, posto su ovo vecinom arkade, a shift simulacija..

I ne, :), nisam igrao na geforce2 mx, igrao sam na full detaljima, ali lijepa grafika ne moze uljepsati lose napravljenu igru.. :)

Shift usporedjuj s dirtom i gt-om..ne s ovim propalim slucajevima.. :D

A i taj tvoj komentar bi trebao staviti u "Humor"..tko je rekao da nisam igrao te igre?I to sto se tebi svidja mora i ostalima?Ma bravo..Ima i ljudi kojima je black ops najbolji cod..svako je poseban zato bolje suti..

a dobro , ovo što si nabrojio i je smeće xd , osim pro streeta on mi se dopao poprilićno , ostalo je bilo prilićno nekvalitetno , a shift što kažeš je kao neki drugi serijal.

16 godina

Underground 2 i Most Wanted su zastarjela smeća? vjerojatno nisi igra ni jedan ni drugi, jer nemaš pojma šta govoriš...  MW i underground 2 i 1 su najbolji nfs-ovi ikad napravljeni to je opće poznato...ovi novi nfs-ovi su čista sra*a.  Old school {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 9:13 (jukiii).
16 godina
odjavljen

athlon64, Fanboy aj oladi' jel, to što ti dobivas erekciju na shiny shiny shiny eye candy od EA, ne znači da moraš vrijeđat nekoga kome se to isto ne sviđa. Za tvoju informaciju igrao sam i NFSU 1 i 2, MW i Carbon i

onda su mi fakat dopi*dili, prije nego sam htjeo nabavit ove igre sam gledao/čitao/informirao se na netu,i zaključio da sam to sve već vidio u nekoj sličnoj igri :P.

Za mene je NFS propao i točka. I za tvoju informaciju onda sam to sve igrao na radeonu x1600 (do Carbona). I radilo je dobro.

Balavac jedan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 10:08 (D.N.R.).
15 godina
D.N.R. kaže...

athlon64, Fanboy aj oladi' jel, to što ti dobivas erekciju na shiny shiny shiny eye candy od EA, ne znači da moraš vrijeđat nekoga kome se to isto ne sviđa. Za tvoju informaciju igrao sam i NFSU 1 i 2, MW i Carbon i

onda su mi fakat dopi*dili, prije nego sam htjeo nabavit ove igre sam gledao/čitao/informirao se na netu,i zaključio da sam to sve već vidio u nekoj sličnoj igri :P.

Za mene je NFS propao i točka. I za tvoju informaciju onda sam to sve igrao na radeonu x1600 (do Carbona). I radilo je dobro.

Balavac jedan.

uala šta smo opasni i autoritativni , kao sto si i sam rekao igrao si ih do carbona i igrao si ih na smeću od radeona x1600 , nisi probao shift na max detaljima da osjetiš andrenalin najbolje vozaćine na svijetu ? i tu dolaziš pametovat , svaka čast.

15 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Underground 2 i Most Wanted su zastarjela smeća? vjerojatno nisi igra ni jedan ni drugi, jer nemaš pojma šta govoriš...  MW i underground 2 i 1 su najbolji nfs-ovi ikad napravljeni to je opće poznato...ovi novi nfs-ovi su čista sra*a.  Old school {#}

Mozda je decko klinjo od 12 godina pa nije ni igrao {#}

15 godina
Torp3do kaže...
jukiii kaže...

Mozda je decko klinjo od 12 godina pa nije ni igrao {#}

imam 16 btw , igrao sam ja itekako , neznam koji nfs sam propustio , shift i pro street su me oduševili i stara smeća kao mw i u2 se ne mogu mjerit s obzirom koliko su nazadni prema njima.

16 godina
odjavljen
athlon64 kaže...
D.N.R. kaže...

uala šta smo opasni i autoritativni , kao sto si i sam rekao igrao si ih do carbona i igrao si ih na smeću od radeona x1600 , nisi probao shift na max detaljima da osjetiš andrenalin najbolje vozaćine na svijetu ? i tu dolaziš pametovat , svaka čast.

Btw ako ti mene pokušavaš uvrijedit na temelju moje grafičke, ali failat ćeš (a tebi su cjeli tvoj komp iz Moj PC kupili starci, dok sam ja prve dve plaće potrošio na svoju kantu). U ostalom ne trebaju mi max detalji da bi uživao u igri nego igrivost i fun factor.

Taj radeon x1600 pro je komotno gonio igre 3 godine na starom kompu.

I NFS nikad neću smatrat najboljom vožnjom makar se ti nastavljao i dubio na glavi okolo da mi to dokažeš :P (vozaćina LOL).

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 12:04 (D.N.R.).
16 godina
protjeran
brane47 kaže...

nfs 3: hp je vrhunac serijala, nakon toga pad...

porsche unleashed je isto bio dobar, al ovi novi di je glavni dio gameplaya od auta napraviti prenasminkanu kurvu su mi uzas

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 12:20 (grimyHR).
15 godina
D.N.R. kaže...
athlon64 kaže...
D.N.R. kaže...

Btw ako ti mene pokušavaš uvrijedit na temelju moje grafičke, ali failat ćeš (a tebi su cjeli tvoj komp iz Moj PC kupili starci, dok sam ja prve dve plaće potrošio na svoju kantu). U ostalom ne trebaju mi max detalji da bi uživao u igri nego igrivost i fun factor.

Taj radeon x1600 pro je komotno gonio igre 3 godine na starom kompu.

I NFS nikad neću smatrat najboljom vožnjom makar se ti nastavljao i dubio na glavi okolo da mi to dokažeš :P (vozaćina LOL).

ne pokusavam te uvrijedit radi grafičke i samo da znas da sam cijelo ljeto radio sa svoj komp nije mi mater kune dala , i sve u njemu je prilično mukotrpno zarađeno , i da , trebaju ti max detalji da bi uzivao u igri jer je neusporediv osjecaj igranje na very hii i low , hoći ti samo rec da nisi ni igrao najbolje od nfs serijala kako bog zapovvjeda pa da nemožeš ni procjenjivat.EDIT: i zasto ti u moj pc piše hd4870 , jel sad još i lažeš ili šta? ako je imas idi zaigraj shift i vidi sta je kvalitetna voznja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 12:24 (athlon64).
16 godina
meni je nfs high stakes 4 najbolji bio....koliko sam se navozao na hotseat uh uh....ta stara vremena...ne kazem da su ova nova loša i smece al jednostavno nije mi to više kao ono što je prije bilo....sad mi dojadi nakon 10 minuta igre...a grafika je najmanja stavka
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
odjavljen

Očito je da nisi igrao Wolfenstein: Enemy Territory i još brdo starijih i tu i tamo neka novija igra, da bi shvatio da za zabavu nije potrebna super high grafika i shiny detalji ;).

15 godina
D.N.R. kaže...

Očito je da nisi igrao Wolfenstein: Enemy Territory i još brdo starijih i tu i tamo neka novija igra, da bi shvatio da za zabavu nije potrebna super high grafika i shiny detalji ;).

o da igrao sam , sijećam se ko danas , radeon x700 i athlon3000+ , ali koliko se sijećam išlo mi je sve max ahah , i da bilo je brutalno zabavno  , a tek mafia 1 , aaah najbolja stvar ikad.

14 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Platio bi im samo da naprave Underground 3 sa fizikom iz Shift 2 i da se sve živo da na auto promjenit..to bi bila igra koju bi svi derali :))

Tuta
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...
D.N.R. kaže...

Balavac jedan.

Ma daj alo, x1600 je tada bila dobra grafa za Carbon

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice