Koje igre trenutno prelazite i dojmovi izdvojena tema

poruka: 3.362
|
čitano: 891.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Koje igre trenutno prelazite i dojmovi

Problem je u tome što Witcher 2 izgleda barem 2 koplja bolje od prošlog djela. :) Kupi bolji monitor pa ćeš vidjeti odličnu grafiku. Do monitora je garantirano.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
Koje igre trenutno prelazite i dojmovi

trenutno se prelazi cod:black ops :)

xfire:toni0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo trenutno mi se "kupuje" Bioshock i mass effect

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo privodim kraju F.E.A.R.3 i od sutra se bacam na Splinter Cell Conviction :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igram Runes of magic najvise sada, kopija wowa, al besplatna, ima dual class sistem pa ju vrijedi isprobati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Heroes of Might and Magic 2.

Igra moje mladosti. Koliko sam sati utukao bio u ovu igru. Pa to je nešto nevjeroavatno, sve moguće strategije sam bio isprobao, sve vojnike bio uzeo,

sve mape sredio, al vrijedilo je. Igra je carska i to se zna.. :)

Zeppe :D
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

prelazi se GTA 4
a onda cu ASSIASSINS CREED:BROTHERHOOD
:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivaan kaže...

prelazi se GTA 4
a onda cu ASSIASSINS CREED:BROTHERHOOD
:)

i ja san pocea GTA 4 ponovo,ali sinoc san tia dodat custom auto u game i sad igra crasha na loading screenu -.-

League of Legends nick : Ashelor
15 godina
neaktivan

Ovako:

TES4 Oblivion- original oblivion je nula, imam nekih 80 i više modova, i predobra igra, grafika također nabrijana+ HDR  ( Oblivion stane na DVD, a moj Oblivion folder velik 13 GB! :D)

Settlers 7- jako mi je kewl, ekonomija rula, campaign je velik i izazovan, a i grafika je na nivou

Dawn of War II- Chaos Rising- pred par dana počeo igrat, campaign ni ne sliči na onaj iz starog DOW-a, još skupljam dojmove, uglavnom je igriva i zanimljiva, ali nemam snage igrat ju dulje od 2 sata u komadu...

Call of Juarez- po men čisti zakon. Grafika je predobra (posebice modeli i animacije ljudi {#}), Gameplay je zanimljiv, ali od svega, najviše me se dojmila PRIČA! Jedna od rijetkih igara koja mi nikad neće dosadit.

Far Cry 2 - prekrasno izgleda, ali je također i premonotona, svakih 5 kilometara ceste dočeka te jedna pješadijska satnija {#}

World of Tanks- nemam komentara nakon + 500sati i +2500 bitaka, rusi rade s*ranja (rusi=developeri)

Bulletstorm- Zakon igra, imaš 100 načina kao ubit neprijatelja, jedino što je campaign ubitačno brz.

Sarma - the best dish you`ll ever get!

3 0 hvala 0
15 godina

Igram malo DA 2: Legacy koji je lijepo osvjezenje u trenutnoj nestasici kada tek citamo najave za igre, a nista novo ne izlazi.

DLC je imho odlican, samo ne znam koliko ima gameplaya, ali budem ga razvukao koliko god mogu.

Sada sam se opet prisjetio kako je steta sto nisu ostavili neke stvari iz Originsa, npr jako je lose sto ne mogu slagati neke custom oklope za ekipu koja me prati i sto je interakcija izmedu likova na puno nizoj razini nego je to bilo kod Originsa.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sinoc zavrsih Withcera 2, dojam sam ostavio u ofisl topicu..

Trenutno imam instaliran Tropico 3 i Cities XL 2011, tako da cu ubijati dosadu s njima par dana pa se onda okupirati sa TW: Shogun 2 jer odavno stoji zipovan na disku {#}

17 godina

Ponovo KOTOR2, sa TSLRCM modom, tzv "restored content mod".

Nisam ga dugo igrao, ima par godina, već sam skroz zaboravio gdje je što, pa guštam kao da prvi puta igram... :) trenutno sam na Nar Shaddaa, i imam svoj dual blade lightsabre :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Nisam ga dugo igrao, ima par godina, već sam skroz zaboravio gdje je što, pa guštam kao da prvi puta igram... :) trenutno sam na Nar Shaddaa, i imam svoj dual blade lightsabre :)

Meni je KOTOR2 bio poprilično dosadan, KOTOR  ( prvi dio )  je bio ODLIČAN. 

Inaće ja igram :

The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D , i sada sam u trbuhu velike ribe, te se još usput unutra moram brinuti za neko šmrkavo derište koje je btw princeza isl.  Cool :) 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Davno sam guštao uz oba dijela te po meni extra igre. KOTOR i Jedi Academy su mi dvije najbolje SW igre.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina

Trenutno Fallout: New Vegas

Pošto sam uživao u Fallout 3, jasno je da mi je i ovaj nastavak odličan.

Puno oružja, modanje oružja, hrpa misija, kompletan setting igre, ma super.

Misija ima stvarno na bacanje, a kad s tim završim, bacam se na DLC {#}

Čini mi se da ću ovo igrati nekih par mjeseci

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Malo sam sredio komp i počeo igrati novije igre.

Gta IV- Igrao sam je nekih pola sata i za sada mi je ok. Malo mi je čudno voziti auta ,ali... Fps mi nekad zna pasti ali na med postavkama igra je potpuno igriva

AC 2- Napokon da počnem igrati AC. Grafika i igrivost dobra, samo su mi malo kontrole čudne. Treba se priviknuti.

Mafia 2- Po meni fenomenalna igra. Grafika odlična, kontrole su dobre, priča također. Igram je na low jer skoro pa da i ne primjećujem razliku između low i high.

Sad mi se skinuo BFBC 2 pa ću ga probat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dv14 kaže...

Mafia 2- Po meni fenomenalna igra. Grafika odlična, kontrole su dobre, priča također. Igram je na low jer skoro pa da i ne primjećujem razliku između low i high.

Mora da se salis!? {#}

Izgleda da ti nesto ne valja sa dioptrijom u tome slucaju....ili sa monitorom... {#}

Razlika je ogromna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...
AC 2- Napokon da počnem igrati AC. Grafika i igrivost dobra, samo su mi malo kontrole čudne. Treba se priviknuti. 

Nadam se da si presao prvo jedinicu jer se prica nadovezuje i bit ce ti malo zbunjujuce.

Vi veri veniversum vivus vici
14 godina
neaktivan

Poceo sam igrat Fallout Tactics (prvi put), stavio sam difficulty na insane i "tough guy" opciju da mogu sejvat samo izmedju levela i sad se zivciram bezveze i nemrem prec prvi level {#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trenutno igram Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction i nemam zamjerki, sviđa mi se :D

Some say the world will end in fire. Some say in ice. From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire...

1 0 hvala 0
17 godina
Supercalifragilisticexpialidoc kaže...

Poceo sam igrat Fallout Tactics (prvi put), stavio sam difficulty na insane i "tough guy" opciju da mogu sejvat samo izmedju levela i sad se zivciram bezveze i nemrem prec prvi level {#}

:) šta si mislio, da je lagan? :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan

ljudi presao sam ac 2 i brotherhood, dal mi se isplati sada igrati ac1?

da vidim malo altaira u akciji {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

da vidim malo altaira u akciji  {#}

Nakon AC2 i Brotherhood-a, prvi Assains će ti se čini jako dosadnim i monotonim.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

da vidim malo altaira u akciji {#}

Isplati, mada je po meni AC najgori dio u serijalu, monoton, nezanimljiv, neznam, dvica je puno puno bolja.

OT:

Trenutno se pegla COJ: BiB opet i Oblivion.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

to su mi rekli vec, preso sam mafiu 2 i igra ima jednu od boljih prica... al mi je sve to nekako poznato i ocekivao sam da ce se tako razvijati prica. treba malo onih preokreta iz meksickih sapunica kad se sazna da mu je sestra otac{#}

@thuglife mogao bih i ja opet oblivion zaigrati{#}, samo mi je problem sto sam imao preko 400 sati, ukljucujuci shivering isles pa onda znam cijelu igru napamet xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 20:59 (Mr.greenx).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

prije par sati instalirao driving simulator 2011,igrica je zasad zanimljiva :)

svo to poštivanje znakova i pažnje :)može se biti bus driver,police,racing.......ima toga :)

15 godina
neaktivan

Aranum {#}

Sad sam na onim Black Mountain Clan rudnicima. Poprilično je teško. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sad poceo s Assassin creed 3...prva dva djela su bila odlicna sad cemo vidit kakav je 3.

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Mar
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam u dvojci vise volio ono trcanje po krovovima nekako mi je bio bolji osjecaj, ali u trojci ima vise epskih gradevina, znaci popnes se i...

1 0 hvala 0
17 godina
Mr.greenx kaže...

da vidim malo altaira u akciji  {#}

Ja ću da zastupam manjinsko mišljenje i da kažem da ima. Kasniji delovi, naročito ACB, su rafinisaniji i dorađeniji i kec definitivno ima taj problem da su misije repetitivne, ali ima i svojih kvaliteta.

Smešten je u drugom vremenu, i to meni jako zanimljivom, zlikovci su jako upečatljivi, prikazuje izvorno bratstvo Assassina i njihovu tvrđavu, ima "kraljevstvo", tj prostranstvo između gradova u kojima se dešava glavna radnja, za koje ćeš kasnije u igri koristiti fast travel, ali kroz koje definitivno vredi proći tih prvih par puta, i odličnu priču od koje na želost već znaš dobar deo, ali vredi popuniti eventualne praznine i doživeti i one manje bitne detalje. Potpuno subjektivno, jedinica mi je verovatno najdraži nastavak.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice