Koje igre trenutno prelazite i dojmovi izdvojena tema

poruka: 3.362
|
čitano: 891.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koje igre trenutno prelazite i dojmovi
alexspalato kaže...

Limbo,igra je kreativna a grafika je creppy ;)

Završio Limbo

:)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 20:59 (alexspalato).
15 godina
alexspalato kaže...

Neeeee....nemoj bemu spoilat igru! Daj editiraj post i bar stavi spoiler preko njega!! {#}

A bemu sve... {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:33 (win32).
14 godina
protjeran

http://en.wikipedia.org/wiki/Limbo_of_the_Lost

igra je pobrala masu stvari iz drugih igrica, na kraju su čak neki developeri dali otkaze

Proud member of Lore Breakers
15 godina
neaktivan
Koje igre trenutno prelazite i dojmovi

i sad vi meni recite jeste li vi normalni? pa koji k**** mi spoilas igru...

ne zna se koji je gori, ti koji si napisao to ili ti koji si mu citirao post bez da si sakrio njegov spoil...

WTF?!

ZAVRSETAK LIMBA:
Nalazis sestru koja uopce nije bila zarobljena u paklu.

Da i drugi vide. 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:52 (pirat).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trenutno po drugi put igram Enslaved:Odyssey to the west pokušavam osvojiti platinum trofej,inače igra je fantastična,dvije su stvari koje nisu u redu što se tiče ove igre,prva što nije izašla pc verzija a druga je što je igra nažalost prošla nezapaženo a svakako zaslužuje pozornost,preporuka vlasnicima Playstationa 3 i Xbox-a 360 dsa svakako odigraju igru ako su u mogućnosti.

You are what you believe yourself to be
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 8:57 (AjgorR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...
alexspalato kaže...
alexspalato kaže...

Limbo,igra je kreativna a grafika je creppy ;)

SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

Neeeee....nemoj bemu spoilat igru! Daj editiraj post i bar stavi spoiler preko njega!! {#}

A bemu sve... {#}

Pa daj ti sad editiraj svoj odgovor... :) :) :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan

Trenutno prelazim GTA IV,Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops, a Just Cause 2 igram samo iz zabave(obozavam spojit ljude za helikopter ili slicna vozila sa onom kukom koju Rico Rodriguez ima na ruci).

http://www.youtube.com/beleudovice

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igram trenutno Just cause 2 GtaIV,Cod4,Black Ops,I Gta Epidoes From Liberty City(nastavak GtaIV)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

risen.. čini se ok za sada, tek sam na plaži hehe

16 godina

Instalirao GRID, jako dobra arkadna voznja. Vec vise puta je pokusavam preci no treba se isuvise usredotociti sto mi bas i ne ide,

ovdje vas svaki treptaj oka kosta sljetanja sa staze i lupanja auta. No bicu uporan ovaj put.

Ako ste ljubitelj ovakve vrste voznje, ovu zbilja vrjedi probati

4 0 hvala 0
15 godina
Father_Dougal kaže...

Pa daj ti sad editiraj svoj odgovor... :) :) :)

Rijeseno! Brisi citate! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
protjeran

moram se nadovezati malo na risen, kad uđem u igru i čujem onu glazbu.. kao da igram fallout lol. glazba je iz njega samo malo promijenjena. a igra mi se sviđa, scary je hodat okolo po noći haha

14 godina
odjavljen

off topic:

zna li netko kako se zaključa auto na gta IV(ako se uopće može)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

off topic:

zna li netko kako se zaključa auto na gta IV(ako se uopće može)?

Kolko ja znam ne, ali imaš jedan trainer kojim možeš sve zaključavat auto, stvorit sve aute...

15 godina
neaktivan

Jel moze tko dat koje dobre trainere i modove? Hvala :D

I dal ovo povecava zahtjeve?

Hvala svima :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ovo ti je za trainere http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml

A ovo za modove http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=324

14 godina
odjavljen

može li mi netko dati link za modove za gta iv, pliss.

vidio sam na youtubeu ovo i predobro je, želio bih nešto ovako:

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 1:05 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Barba007 kaže...
chutac kaže...

Ovo ti je za trainere http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml

A ovo za modove http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=324

marko pažljivo pročitaj ovo gore. a za gta 4 postoji cijeli topic sa svime time http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/gta-4/3676.aspx

p.s. mod se zove icenhancer, diže vizualne detalje ali traži jači hardver za igru, vjerojatno će ti fps u igri pasti duplo u usporedbi sa originalnim postavkama

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 1:28 (skullscar).
14 godina
neaktivan

Trenutno nista -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fallout New Vegas- zanimljiv ajmo rec nastavak Fallouta..ima dosta novih mogucnosti te mi se ponajvise dopao Hardcore mode..dodatak za one iskusnije igrace Fallouta... 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

za new vegas obavezno instaliraj 2 dlc koji su za sada izašli, svaki dodaje po 5 levela i nove perks, weapons itd.

dead money -kad budeš imao namjeru ići tamo slobodno odi sa praznim inventory, naime sve weapons koje si imao i gear ne budeš mogao koristiti tamo. dobiješ ih kad završiš dlc. i jednom kad izađeš iz područja nema povratka nazad

honest hearts -sjetim se kauboja i indijanaca hehe. uzmi armor i 1 gun koji voliš. ostaloga ima posvuda

eh da, još 2 dlc su bila najavljena za srpanj i kolovoz, ne znam dali ih ima na torrentima hehehe. old world blues i lonesome roads. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 11:56 (skullscar).
15 godina
neaktivan

budem skino hvala :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neverhood lagano, Grim Fandango i Oblivion...

Ma kakvi dojmovi, sve tri vrhunske, nema se tu što pisati.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
skullscar kaže...

risen.. čini se ok za sada, tek sam na plaži hehe

Risen je odlicna igra, meni osobno jedna od boljih i svakako se isplati odigrat.

Sto se tice Fallouta, Old World Blues mi je imho najbolji DLC koji sam odigrao za NV.

Lonesome roads nisam igrao tj. ni ne znam da ima taj DLC za PC!?

Dali je to uopce dostupno? {#}

Edit:

Evo sluzbenog datuma:

U prodaji od: 31. srpnja 2011 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 12:24 (win32).
14 godina
protjeran

evo jučer i danas sam odigrao crysis, crysis warhed a sad se spremam na crysis 2. sve u komadu dok je priča friška {#}

15 godina
odjavljen

Evo upravo sam prešao Mirror's edge, i igra me zbilja oduševila, što se rijetko događa. Stvarno je posebna i preporučio bih ju...

Evo i sličica sa kraja igre:

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 21:19 (Jakovp).

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Laganini uzivam u Mass Effectu. A kad se napokon nauzivam do kraja onda krece Mass Effect 2.

Vi veri veniversum vivus vici
16 godina

Trenutno sam na samom kraju Witchera 2. Vrlo dobar RPG, ali nažalost ne i odličan kao njegov prethodnik a sad ću reći i zašto.

Kao prvo, combat. Ne znam zašto su ga imali potrebe mijenjati kad je i onaj stari bio i više nego dobar.

Sve se svodi na lupanje po lijevoj i desnoj tipki miša tako da je borba sa više protivnika prava muka. Još kad mi block (E) ne radi i nakon 1.3 patcha kako treba ... grozno!

Nadalje, promjenivši engine izgubila se ona sumorna atmosfera. Da ne bi bilo zabune atmosfera u Witcheru 2 je odlična.

Grafika je odlična (tu i tamo se nađe pokoja popucala / zrnasta tekstura no nebitno), zvuk također, soundtrack moram posebno pohvaliti koji je IMO čak bolji od prethodnika. Gradovi su lijepo dizajnirani (posebito Flotsam) i djeluju živo no ipak mi fali ona sumorna atmosfera koja je krasila prethodnika.

Ne sviđa mi se što su izbacili izometriju i akcije pomoću miša (vađenje oružja, biranje stilova borbe...) i sve prilagodili tipkovnici. Iako sam 95 % vremena igrao sa OTS kamerom ponekad je i dobrodošla izometrija za odmorit ruku. Imam osjećaj da su je previše pojednostavljivali (combat, inventory, journal, ...) kako bi je što lakše portali na konzole.

Bossovi su nezanimljivi, nepotrebni i uvijek na isti kalup (napravi zamku s Yrdenom, čekaj da nasjedne i lupaj po slaboj točki).

Kao što je bilo sa njegovim prethodnikom, i ovome će trebati jedan Enhanced Edition za ispravak svih bugova jer je igra ipak prerano izašla a prepuna je potencijala.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prešao i demo LIMBO-a. Igra je OK, no ipak smatram da je malo precjenjena. Zagonetke su zanimljive, pokreti fluidni, tehnikalije na mjestu ... Ukratko, sve je na svome mjestu no po meni ne nudi ništa inovativno ili neviđeno.

85/100

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje

Mozes li stvarno ocjenjivat grafiku s tim kompom,jer tesko da mozes igrat Witcher 2 na high u full hd rezi s tim kompom koji je naveden pod moj PC :S

League of Legends nick : Ashelor
16 godina
Gdje je rečeno da igram u Full HD-u? Igram na 1280 x 1024 bez ubersamplinga, AA i još par điđa i framerate ne pada ispod 25 što je za mene ugodan i igriv framerate.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice