Problem je u tome što Witcher 2 izgleda barem 2 koplja bolje od prošlog djela. :) Kupi bolji monitor pa ćeš vidjeti odličnu grafiku. Do monitora je garantirano.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trenutno se prelazi cod:black ops :)
evo trenutno mi se "kupuje" Bioshock i mass effect
Evo privodim kraju F.E.A.R.3 i od sutra se bacam na Splinter Cell Conviction :D
Igram Runes of magic najvise sada, kopija wowa, al besplatna, ima dual class sistem pa ju vrijedi isprobati.
Heroes of Might and Magic 2.
Igra moje mladosti. Koliko sam sati utukao bio u ovu igru. Pa to je nešto nevjeroavatno, sve moguće strategije sam bio isprobao, sve vojnike bio uzeo,
sve mape sredio, al vrijedilo je. Igra je carska i to se zna.. :)
prelazi se GTA 4
a onda cu ASSIASSINS CREED:BROTHERHOOD
:)
prelazi se GTA 4
a onda cu ASSIASSINS CREED:BROTHERHOOD
:)
i ja san pocea GTA 4 ponovo,ali sinoc san tia dodat custom auto u game i sad igra crasha na loading screenu -.-
Ovako:
TES4 Oblivion- original oblivion je nula, imam nekih 80 i više modova, i predobra igra, grafika također nabrijana+ HDR ( Oblivion stane na DVD, a moj Oblivion folder velik 13 GB! :D)
Settlers 7- jako mi je kewl, ekonomija rula, campaign je velik i izazovan, a i grafika je na nivou
Dawn of War II- Chaos Rising- pred par dana počeo igrat, campaign ni ne sliči na onaj iz starog DOW-a, još skupljam dojmove, uglavnom je igriva i zanimljiva, ali nemam snage igrat ju dulje od 2 sata u komadu...
Call of Juarez- po men čisti zakon. Grafika je predobra (posebice modeli i animacije ljudi ), Gameplay je zanimljiv, ali od svega, najviše me se dojmila PRIČA! Jedna od rijetkih igara koja mi nikad neće dosadit.
Far Cry 2 - prekrasno izgleda, ali je također i premonotona, svakih 5 kilometara ceste dočeka te jedna pješadijska satnija
World of Tanks- nemam komentara nakon + 500sati i +2500 bitaka, rusi rade s*ranja (rusi=developeri)
Bulletstorm- Zakon igra, imaš 100 načina kao ubit neprijatelja, jedino što je campaign ubitačno brz.
Igram malo DA 2: Legacy koji je lijepo osvjezenje u trenutnoj nestasici kada tek citamo najave za igre, a nista novo ne izlazi.
DLC je imho odlican, samo ne znam koliko ima gameplaya, ali budem ga razvukao koliko god mogu.
Sada sam se opet prisjetio kako je steta sto nisu ostavili neke stvari iz Originsa, npr jako je lose sto ne mogu slagati neke custom oklope za ekipu koja me prati i sto je interakcija izmedu likova na puno nizoj razini nego je to bilo kod Originsa.
Sinoc zavrsih Withcera 2, dojam sam ostavio u ofisl topicu..
Trenutno imam instaliran Tropico 3 i Cities XL 2011, tako da cu ubijati dosadu s njima par dana pa se onda okupirati sa TW: Shogun 2 jer odavno stoji zipovan na disku
Ponovo KOTOR2, sa TSLRCM modom, tzv "restored content mod".
Nisam ga dugo igrao, ima par godina, već sam skroz zaboravio gdje je što, pa guštam kao da prvi puta igram... :) trenutno sam na Nar Shaddaa, i imam svoj dual blade lightsabre :)
Nisam ga dugo igrao, ima par godina, već sam skroz zaboravio gdje je što, pa guštam kao da prvi puta igram... :) trenutno sam na Nar Shaddaa, i imam svoj dual blade lightsabre :)
Meni je KOTOR2 bio poprilično dosadan, KOTOR ( prvi dio ) je bio ODLIČAN.
Inaće ja igram :
The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D , i sada sam u trbuhu velike ribe, te se još usput unutra moram brinuti za neko šmrkavo derište koje je btw princeza isl. Cool :)
Davno sam guštao uz oba dijela te po meni extra igre. KOTOR i Jedi Academy su mi dvije najbolje SW igre.
Trenutno Fallout: New Vegas
Pošto sam uživao u Fallout 3, jasno je da mi je i ovaj nastavak odličan.
Puno oružja, modanje oružja, hrpa misija, kompletan setting igre, ma super.
Misija ima stvarno na bacanje, a kad s tim završim, bacam se na DLC
Čini mi se da ću ovo igrati nekih par mjeseci
Gta IV- Igrao sam je nekih pola sata i za sada mi je ok. Malo mi je čudno voziti auta ,ali... Fps mi nekad zna pasti ali na med postavkama igra je potpuno igriva
AC 2- Napokon da počnem igrati AC. Grafika i igrivost dobra, samo su mi malo kontrole čudne. Treba se priviknuti.
Mafia 2- Po meni fenomenalna igra. Grafika odlična, kontrole su dobre, priča također. Igram je na low jer skoro pa da i ne primjećujem razliku između low i high.
Sad mi se skinuo BFBC 2 pa ću ga probat.
Mafia 2- Po meni fenomenalna igra. Grafika odlična, kontrole su dobre, priča također. Igram je na low jer skoro pa da i ne primjećujem razliku između low i high.
Mora da se salis!?
Izgleda da ti nesto ne valja sa dioptrijom u tome slucaju....ili sa monitorom...
Razlika je ogromna.
Nadam se da si presao prvo jedinicu jer se prica nadovezuje i bit ce ti malo zbunjujuce.
Poceo sam igrat Fallout Tactics (prvi put), stavio sam difficulty na insane i "tough guy" opciju da mogu sejvat samo izmedju levela i sad se zivciram bezveze i nemrem prec prvi level
trenutno igram Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction i nemam zamjerki, sviđa mi se :D
Poceo sam igrat Fallout Tactics (prvi put), stavio sam difficulty na insane i "tough guy" opciju da mogu sejvat samo izmedju levela i sad se zivciram bezveze i nemrem prec prvi level
:) šta si mislio, da je lagan? :)
ljudi presao sam ac 2 i brotherhood, dal mi se isplati sada igrati ac1?
da vidim malo altaira u akciji
Nakon AC2 i Brotherhood-a, prvi Assains će ti se čini jako dosadnim i monotonim.
Isplati, mada je po meni AC najgori dio u serijalu, monoton, nezanimljiv, neznam, dvica je puno puno bolja.
OT:
Trenutno se pegla COJ: BiB opet i Oblivion.
to su mi rekli vec, preso sam mafiu 2 i igra ima jednu od boljih prica... al mi je sve to nekako poznato i ocekivao sam da ce se tako razvijati prica. treba malo onih preokreta iz meksickih sapunica kad se sazna da mu je sestra otac
@thuglife mogao bih i ja opet oblivion zaigrati, samo mi je problem sto sam imao preko 400 sati, ukljucujuci shivering isles pa onda znam cijelu igru napamet xD
prije par sati instalirao driving simulator 2011,igrica je zasad zanimljiva :)
svo to poštivanje znakova i pažnje :)može se biti bus driver,police,racing.......ima toga :)
Aranum
Sad sam na onim Black Mountain Clan rudnicima. Poprilično je teško.
Ja sad poceo s Assassin creed 3...prva dva djela su bila odlicna sad cemo vidit kakav je 3.
ja sam u dvojci vise volio ono trcanje po krovovima nekako mi je bio bolji osjecaj, ali u trojci ima vise epskih gradevina, znaci popnes se i...
Ja ću da zastupam manjinsko mišljenje i da kažem da ima. Kasniji delovi, naročito ACB, su rafinisaniji i dorađeniji i kec definitivno ima taj problem da su misije repetitivne, ali ima i svojih kvaliteta.
Smešten je u drugom vremenu, i to meni jako zanimljivom, zlikovci su jako upečatljivi, prikazuje izvorno bratstvo Assassina i njihovu tvrđavu, ima "kraljevstvo", tj prostranstvo između gradova u kojima se dešava glavna radnja, za koje ćeš kasnije u igri koristiti fast travel, ali kroz koje definitivno vredi proći tih prvih par puta, i odličnu priču od koje na želost već znaš dobar deo, ali vredi popuniti eventualne praznine i doživeti i one manje bitne detalje. Potpuno subjektivno, jedinica mi je verovatno najdraži nastavak.