Sjećam se po ovom velikom slovu R u lijevom gornjem dijelu ekrana.
Da, to je kad se gleda 'replay' neke akcije hehe.. legendarna igra za pikat sa frendom
Da, to je kad se gleda 'replay' neke akcije hehe.. legendarna igra za pikat sa frendom
Sad sam se vratio u djetinjstvo,Nintendo je bio prava stvar jos ga imam,poslikao sam par meni najdrazih,od kojih posebno cuvam zlatnu Zeldu XD
No i tu je meni nejdrazi mitski Gran Turismo za PS1
Onu s prve slike imam i ja, samo mi pištolj ne radi :(
I sjećam se da sam imao dvije "palice" slične ovima na slici.
Tek mi je sad jasno zašto sam bio slab u tom nogometu :)
Evo još 10-tak igara.. ah kako me hvata nostalgija kad to gledam
Btw, ekipa - tko se zaželi malo prisjetiti starih igara ima na YouTube-u serijali 'Amiga Longplay' i 'C64 Longplay' pa pogledajte - ima na stotine prjeđenih igara
Ova tema me nagnala da potražim i instaliram The Elder Scrolls (one stare, naravno).
Ako je tko zainteresiran, i dade mu se malo čaprkati po DOS-u, može potpuno legalno skinutu TES: Arena i TES 2: Daggerfall sa oficijalnih stranica potpuno besplatno.
Evo ja sam svog lika već napravio i znam šta ću večeras raditi :)
Kad sam otvorio ovu temu nisam mislio da ce biti posjecena u ovolikom broju, mislio sam da ja jedini imam nostalgiju. Uglavnom sto se tice moje baze evo slikica.
Ma kakvi! Joj, kad se sjetim tih dana - konzole i kompovi su bili teško dobavljivi, igre za njih još teže. I onda se sve kombiniralo: netko je donio npr. konzolu, netko drugi ispravne gamepadove, netko treći igre pa se otišlo kod četvrtog jer je imao veliki TV... I onda smo se po cijeli dan zabavljali do bola s hrpom pixeliziranih spriteova u 16 boja i sve uz prigodnu blip-plop-tlang mjuzu!
Eh...
Mene baš zanima dali netko posjeduje atari konzole, bilo kakvu, neka stavi screenshot.
Ja posjedujem SNES konzolu al nažalost ne radi.Priključim na TV i pokaže se slika na njemu al ne reagira na gamepad,šta god stisnio,ništa se ne miče.Dok je to bilo aktualno,kupio sam i novi gamepad al nije radilo.Šteta,baš bi odigrao malo(na emulatoru nije tako super)!
covjece, presao sam sve pokemone s gameboya na mobitelu, ima onaj neki java emulator
Zanimljivo na kojem mobitelu i kako se program zove. Pa bih mogao opet zaigrati
Ja sam isto poceo rano, sad imam 19. Prva konzola bila je Super Nintendo dobio ju s 4 godine, dok je N64 nam je bila pusta želja i išli smo skoro svaki dan u igraonicu, pa su dosli play stationi, u međuvremenu smo ja i buraz dobili komp, tada je bila prava pila jos 97. Pentium II sa 300 Mhz i turbo funkcijom na 333 Mhz 64 Mb RAM-a i 2 Mb Sis Grafulja i HDD od 3 Gb, čovječe 3 gige a toliko zabave. Kasnije sam kupio PsX onaj manji i zabavljao se dok nije riknuo. A sad je pila s i5, 6 Gb ram-a i 1Gb grafa i nekoliko terabajta HDD-a i još uvijek se čini da nije dovoljno za ove igre.
Nisam ali budem pogledao svaka preporuka je dobra
ooooj koliko sam zivaca gubio na ovome aaa :D
old-gold
Uh, sad i mene hvata nostalgija, pa me zanima da li mi možete pomoći u nalaženju jedne igre.
Igra je bila sa sege (crna kutija, dva ulaza za joysticke, dvije okrugle plave tipke reset i power, ulaz za žute diskete). Uglavnom, igralo se sa nekim pračovjekom. Znam da je na početku bila neka kuća u kojoj se snimao napredak (dobila se šifra, koja kad se utipkala, nastavilo se gdje se stalo). Znam da mu je jedno od oružja bila i kost, koju je bacao na neprijatelje. Igra je bila avantura i gledala se sa strane (onako, u stilu super maria). U jednom dijelu igre moglo se je putovati i na nekom dinosauru (čini mi se da se mogao jedan od trojice odabrati, ali nisam siguran). Igru nikada nisam završio, pa neznam što je bio cilj za napraviti. Ako me pamćenje dobro služi, u nazivu igre se spominjala riječ island.
Ako tko zna puno ime, bio bih mu jako zahvalan, jer bih ju baš volio odigrati do kraja kak se spada
Odigrao sam misiju jednu uz svinje tu su jos kosturi koji izlaze iz nekih vulkana a onda ih razori golemim maljem. Zarazna je igra jako.
Uh, sad i mene hvata nostalgija, pa me zanima da li mi možete pomoći u nalaženju jedne igre.
Igra je bila sa sege (crna kutija, dva ulaza za joysticke, dvije okrugle plave tipke reset i power, ulaz za žute diskete). Uglavnom, igralo se sa nekim pračovjekom. Znam da je na početku bila neka kuća u kojoj se snimao napredak (dobila se šifra, koja kad se utipkala, nastavilo se gdje se stalo). Znam da mu je jedno od oružja bila i kost, koju je bacao na neprijatelje. Igra je bila avantura i gledala se sa strane (onako, u stilu super maria). U jednom dijelu igre moglo se je putovati i na nekom dinosauru (čini mi se da se mogao jedan od trojice odabrati, ali nisam siguran). Igru nikada nisam završio, pa neznam što je bio cilj za napraviti. Ako me pamćenje dobro služi, u nazivu igre se spominjala riječ island.
Ako tko zna puno ime, bio bih mu jako zahvalan, jer bih ju baš volio odigrati do kraja kak se spada
Imas igru takvu za Dos zove se prehistorik imaš 1 i 2
Imas igru takvu za Dos zove se prehistorik imaš 1 i 2
Hvala na pomoći, ali nije to ta. Ja bih htio baš tu odigrati. Ova koju ja tražim je manje detaljna od te (nema toliko stvari u pozadini kao prehistorik)
Zna li netko gdje ima igra Terracon za skinut??? Gledam po raznim rom-ovima nema ga.
Zna li netko gdje ima igra Terracon za skinut??? Gledam po raznim rom-ovima nema ga.
OMG
To sam igrao na PSX-u ko' lud. Potpuno sam zaboravio da ta igra uopće postoji.
Ako nađem gdje ima za skinuti javim ti.
Zanimljivo na kojem mobitelu i kako se program zove. Pa bih mogao opet zaigrati
Mislim da se zove vBagX, nisam siguran jel java ili SIS...