Jako stare igre (abandonware) itd.

poruka: 79
|
čitano: 38.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Jako stare igre (abandonware) itd.
LeeMoon kaže...

Sjećam se po ovom velikom slovu R u lijevom gornjem dijelu ekrana.

Da, to je kad se gleda 'replay' neke akcije hehe..    legendarna igra za pikat sa frendom Namigiva

Lijep pozdrav ;)
15 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Sad sam se vratio u djetinjstvo,Nintendo je bio prava stvar jos ga imam,poslikao sam par meni najdrazih,od kojih posebno cuvam zlatnu Zeldu XD

No i tu je meni nejdrazi mitski Gran Turismo za PS1

Onu s prve slike imam i ja, samo mi pištolj ne radi :(

15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
LeeMoon kaže...

Sjećam se po ovom velikom slovu R u lijevom gornjem dijelu ekrana.

Da, to je kad se gleda 'replay' neke akcije hehe..    legendarna igra za pikat sa frendom Namigiva

I sjećam se da sam imao dvije "palice" slične ovima na slici.

Tek mi je sad jasno zašto sam bio slab u tom nogometu :)

Ovako nešto Ovako nešto
Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 19:52 (LeeMoon).
17 godina
neaktivan

Evo još 10-tak igara..   ah kako me hvata nostalgija kad to gledam Plač

Btw, ekipa - tko se zaželi malo prisjetiti starih igara ima na YouTube-u serijali 'Amiga Longplay' i 'C64 Longplay' pa pogledajte - ima na stotine prjeđenih igara Namigiva

Another World Another World
Lure of the Temptress Lure of the Temptress
Double Dragon Double Dragon
Elite Elite
Dune Dune
Dune II Dune II
Star Trek 25th anniversary Star Trek 25th anniversary
Operation Wolf Operation Wolf
Lost Patrol Lost Patrol
Rick Dangerous Rick Dangerous
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ova tema me nagnala da potražim i instaliram The Elder Scrolls (one stare, naravno).

Ako je tko zainteresiran, i dade mu se malo čaprkati po DOS-u, može potpuno legalno skinutu TES: Arena i TES 2: Daggerfall sa oficijalnih stranica potpuno besplatno.

Evo ja sam svog lika već napravio i znam šta ću večeras raditi :)

The Elder Scrolls - Arena The Elder Scrolls - Arena

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Kad se sjetim suza krene...

:( :( :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 21:18 (Gauta).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad sam otvorio ovu temu nisam mislio da ce biti posjecena u ovolikom broju, mislio sam da ja jedini imam nostalgiju. Uglavnom sto se tice moje baze evo slikica.

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Life's Good kaže...

Kad sam otvorio ovu temu nisam mislio da ce biti posjecena u ovolikom broju, mislio sam da ja jedini imam nostalgiju. Uglavnom sto se tice moje baze evo slikica.

Ma kakvi! Smijeh Joj, kad se sjetim tih dana - konzole i kompovi su bili teško dobavljivi, igre za njih još teže. I onda se sve kombiniralo: netko je donio npr. konzolu, netko drugi ispravne gamepadove, netko treći igre pa se otišlo kod četvrtog jer je imao veliki TV... I onda smo se po cijeli dan zabavljali do bola s hrpom pixeliziranih spriteova u 16 boja i sve uz prigodnu blip-plop-tlang mjuzu! Belji se

Eh...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 23:02 (vlad0).
15 godina
neaktivan

Mene baš zanima dali netko posjeduje atari konzole, bilo kakvu, neka stavi screenshot.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja posjedujem SNES konzolu al nažalost ne radi.Priključim na TV i pokaže se slika na njemu al ne reagira na gamepad,šta god stisnio,ništa se ne miče.Dok je to bilo aktualno,kupio sam i novi gamepad al nije radilo.Šteta,baš bi odigrao malo(na emulatoru nije tako super)!

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj je trenutno zakopan negdje u ormaru,iako uredno zakopan u originalnoj kutiji,neda mi ga se vadit,mozda kad me fakat lupi nostalgija XD

Za sutra cu Vam uslikat svoju originalnu kutiju od Nintenda (koju sam savrseno ocuvao XD)

Kralj konzola Kralj konzola

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bas steta sto izumiru te konzole, ali tek donekle spašavaju stvar emulatori. A ja imam jos jednu igru koju su igrali igraci gameboya.

A to su dobro nam poznati pokemoni.

16 godina

covjece, presao sam sve pokemone s gameboya na mobitelu, ima onaj neki java emulator

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prva konzola koje sam se dokopao - prorekla mi je gamersku budućnost. Imao sam nekih cca 4-5godina :)

Moram malo preroviti podrum da je iskopam.

Good old times Good old times
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 23:04 (LeeMoon).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanimljivo na kojem mobitelu i kako se program zove. Pa bih mogao opet zaigrati

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeli tko od vas igrao na super nitendu ovu igricu ja je obozavam zbog toga sto se moze u dvoje igrat i prelazit!!
battle toads!! battle toads!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam isto poceo rano, sad imam 19. Prva konzola bila je Super Nintendo dobio ju s 4 godine, dok je N64 nam je bila pusta želja i išli smo skoro svaki dan u igraonicu, pa su dosli play stationi, u međuvremenu smo ja i buraz dobili komp, tada je bila prava pila jos 97. Pentium II sa 300 Mhz i turbo funkcijom na 333 Mhz 64 Mb RAM-a i 2 Mb Sis Grafulja i HDD od 3 Gb, čovječe 3 gige a toliko zabave. Kasnije sam kupio PsX onaj manji i zabavljao se dok nije riknuo. A sad je pila s i5, 6 Gb ram-a i 1Gb grafa i nekoliko terabajta HDD-a i još uvijek se čini da nije dovoljno za ove igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Jeli tko od vas igrao na super nitendu ovu igricu ja je obozavam zbog toga sto se moze u dvoje igrat i prelazit!!

Nisam ali budem pogledao svaka preporuka je dobra

15 godina

ooooj koliko sam zivaca gubio na ovome aaa :D

old-gold

dore 2 cuo
17 godina
protjeran

Ovo je konzola (moja prva :D). (Atari clone)

Kralj kraljeva za mene. Ona igra skrivača FTW!

Sve što istinski volimo, postaje dio nas!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 23:18 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moja prva pila 84 godine ZX Spectrum 48k, original Spectrum ali sa Spica Ines tastaturom... nažalost već je dugo vremena u vječnim lovištima Plač

Spectrum biblija Spectrum biblija
That which does not kill us makes us stronger
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 23:36 (Flying Dutchman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LIFE ---to ti je picnjava tuces se s zabama protiv nekih svinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uh, sad i mene hvata nostalgija, pa me zanima da li mi možete pomoći u nalaženju jedne igre.

Igra je bila sa sege (crna kutija, dva ulaza za joysticke, dvije okrugle plave tipke reset i power, ulaz za žute diskete). Uglavnom, igralo se sa nekim pračovjekom. Znam da je na početku bila neka kuća u kojoj se snimao napredak (dobila se šifra, koja kad se utipkala, nastavilo se gdje se stalo). Znam da mu je jedno od oružja bila i kost, koju je bacao na neprijatelje. Igra je bila avantura i gledala se sa strane (onako, u stilu super maria). U jednom dijelu igre moglo se je putovati i na nekom dinosauru (čini mi se da se mogao jedan od trojice odabrati, ali nisam siguran). Igru nikada nisam završio, pa neznam što je bio cilj za napraviti. Ako me pamćenje dobro služi, u nazivu igre se spominjala riječ island.

Ako tko zna puno ime, bio bih mu jako zahvalan, jer bih ju baš volio odigrati do kraja kak se spada Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odigrao sam misiju jednu uz svinje tu su jos kosturi koji izlaze iz nekih vulkana a onda ih razori golemim maljem. Zarazna je igra jako.

15 godina
neaktivan
denix kaže...

Uh, sad i mene hvata nostalgija, pa me zanima da li mi možete pomoći u nalaženju jedne igre.

Igra je bila sa sege (crna kutija, dva ulaza za joysticke, dvije okrugle plave tipke reset i power, ulaz za žute diskete). Uglavnom, igralo se sa nekim pračovjekom. Znam da je na početku bila neka kuća u kojoj se snimao napredak (dobila se šifra, koja kad se utipkala, nastavilo se gdje se stalo). Znam da mu je jedno od oružja bila i kost, koju je bacao na neprijatelje. Igra je bila avantura i gledala se sa strane (onako, u stilu super maria). U jednom dijelu igre moglo se je putovati i na nekom dinosauru (čini mi se da se mogao jedan od trojice odabrati, ali nisam siguran). Igru nikada nisam završio, pa neznam što je bio cilj za napraviti. Ako me pamćenje dobro služi, u nazivu igre se spominjala riječ island.

Ako tko zna puno ime, bio bih mu jako zahvalan, jer bih ju baš volio odigrati do kraja kak se spada Smijeh

Imas igru takvu za Dos zove se prehistorik imaš 1 i 2

17 godina
Life's Good kaže...
denix kaže...

Imas igru takvu za Dos zove se prehistorik imaš 1 i 2

Hvala na pomoći, ali nije to ta. Ja bih htio baš tu odigrati. Ova koju ja tražim je manje detaljna od te (nema toliko stvari u pozadini kao prehistorik)

15 godina
neaktivan
LIFE ovo ti je noviji battletoads upisi na yutubu ovo Battle Toads (Arcade) Full Speedrun - Part 1 i naci ce ti kak izgleda igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li netko gdje ima igra Terracon za skinut??? Gledam po raznim rom-ovima nema ga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Life's Good kaže...

Zna li netko gdje ima igra Terracon za skinut??? Gledam po raznim rom-ovima nema ga.

OMG

To sam igrao na PSX-u ko' lud. Potpuno sam zaboravio da ta igra uopće postoji.

Ako nađem gdje ima za skinuti javim ti.

16 godina
Life's Good kaže...

Zanimljivo na kojem mobitelu i kako se program zove. Pa bih mogao opet zaigrati

Mislim da se zove vBagX, nisam siguran jel java ili SIS...

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice