Nemogu pokrenut niti jednu instalaciju na laptopu. Ima li kakav nacin i gdje da to namjestim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemogu pokrenut niti jednu instalaciju na laptopu. Ima li kakav nacin i gdje da to namjestim?
Koji laptop? od kad imas taj problem?
i izbaci neki error ili?
evo sad ću ja pogledat u kristalnu kuglu pa ti odgovorit...
acer extensa 5230. nije nikakav eror. pocne se ucitavat i onda samo prestane. tako mogu do sutra
A ti ako nemas pametniji odgovor nemoj ni komentirat.
acer extensa 5230. nije nikakav eror. pocne se ucitavat i onda samo prestane. tako mogu do sutra
Koji su windowsi na njemu?
A ti ako nemas pametniji odgovor nemoj ni komentirat.
počne se učitavat cd ili instalacija?
koji os?
original igre ili ne?
pa daj malo napiši nešto nismo vidoviti!!!
boldano: kakvo pitanje, takav odgovor
w7 sam stavio. sad neznam jel moze bit u problem jer imam 1gb ram, cuo sam da treba 3?
instalacija se pocne ucitavat i onda stane. neznam kak da ti objasnim. samo prekine.
w7 sam stavio. sad neznam jel moze bit u problem jer imam 1gb ram, cuo sam da treba 3?
nije u tome problem
instalacija se pocne ucitavat i onda stane. neznam kak da ti objasnim. samo prekine.
sad još odgovori original igre ili ne?
nije u tome problem
sad još odgovori original igre ili ne?
skinuto s neta :P al nije to jedna igrica. ja sam 4 razne skinuo i nijedna nece. dosad nije bilo takvih problema nikad. otkad imam laptop skidam s neta.
skinuto s neta :P al nije to jedna igrica. ja sam 4 razne skinuo i nijedna nece. dosad nije bilo takvih problema nikad. otkad imam laptop skidam s neta.
e onda se nemoj ni čudit...
probaj s originalom dal radi
evo nakon pola sata. pokrenula se instalacija.