Zna li netko neku igricu di imaš resurse i moraš se razvijat ali da nije rat nego razvijanje civilizacije il tako nešto. Ako neko zna nek napiše.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko neku igricu di imaš resurse i moraš se razvijat ali da nije rat nego razvijanje civilizacije il tako nešto. Ako neko zna nek napiše.
Anno serijal, donekle i Spore.
Travian? djelimicno i jeste neki rat, ali je jako dobro osmisljena + browser je igra, znaci ne treba ti dobar komp
hvala
Mozda bi te Pharaoh mogao zanimati, ali to je vise city building...
Ne znam ovako ni jednu igru gdje globalno razvijas cijelu civilizaciju a da se ni malo ne dotice ratovanja...
a koji su najbolji FPS-ovi jel može neko predložit neki
Travian? djelimicno i jeste neki rat, ali je jako dobro osmisljena + browser je igra, znaci ne treba ti dobar komp
Kako je to djelomicno ratna igra? Pa to je prava ratna igra kojoj nista drugo nije ni smisao...
Pljacka i ratovanje od pocetka do kraja.
BF:BC2 i evo sad se će izić CoD black ops pa se od njega puno očekuje .
BF BC 2 je odlična igra a black ops čekam da iziđe
Kako je to djelomicno ratna igra? Pa to je prava ratna igra kojoj nista drugo nije ni smisao...
Pljacka i ratovanje od pocetka do kraja.
Da bi to uspjesno radio moras se razviti
Da bi to uspjesno radio moras se razviti
Pa to moras u vise-manje svakoj strategiji, bilo online bilo offline :D
Igrao sam ja i Travian i Tribal wars i Kings age, znam kako to ide...
Nemoj uzeti za zlo sto te ispravljam, samo kazem da to nije ni priblizno miroljubiva igra kakvu je autor imao na umu. ;)
A jel netko igra Ikariam
jel može netko reć kakva je igra tropico
Udjes na youtube i vidis . .
Izvrsna, meni se strašno dopada.
Evo ti IGN reca, GameTrailers reca.