Ima li igraći PC šanse pored novih konzola? zaključana tema

poruka: 2.425
|
čitano: 258.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?
Na pcu se igraju oni koji ga ne znaju koristiti za ozbiljne svrhe
Potpis!
Moj PC  
0 22 hvala 0
16 godina
moderator
@bancic
Ja imam puno vise godina od tvojeg prosjeka i igram "batlefield".
Jel to znači da ja nemam zdrav život?
سمندری ڈاکو
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?
pirat kaže...
@bancic
Ja imam puno vise godina od tvojeg prosjeka i igram "batlefield".
Jel to znači da ja nemam zdrav život?

a stvarno pirat, moga bi malo zdravlje zivit... ja predlazem da izmedju svake runde napravis 10 cucnjeva...{#}

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
@Mortis zar ne vidis da ih svadjanje hrani?!? Siguran sam da s radoscu iscekuju moje odgovore pa da sa svojim jadnim argumentima pokusaju potuci moje.

Ajde... pokušati ću bez uvreda i sranja. Stvarno bi volio da tema zaživi do izlaska PS4 i novog X-a

Vidi, došao si na forum gdje je većina PC igrača. Ja shvaćam da voliš PS3 ekskluzive i da su to odlični naslovi, i meni su također. Ali tu ima ljudi koji su svoj gaming put započeli dok  ti, a bome i ja nismo bili u planu, neki na PC-u a neki na kozolama.
I nemoj im onda govoriti da su djetinjasti i da ne znaju što su to prave igre. Vidiš... meni je ogromna pi**arija što svi nismo gameri nego PCjaši i Konzolaši, a to sve zato što postoje likovi kao što je lik koji je otvorio ovu temu. Također, ne vjerujem da superiorna game platforma postoji.
Protiv konzola stvarno ne mogu reći ništa jer sam i sam započeo igranje na jednoj od njih (Sega Master System 2). Slobodno sudjeluj u temi, ali nemoj iskusnijima od sebe nabijati vlastitu volju i vlasiti ukus ( a u ovom slučaju PC i Konzole su 2 različita ukusa ali to vjerujem da već znaš). Odigrao sam većinu naslova koje si spomenio i priznajem, odlično sam se zabavio i nagledao akcije, ali zbog toga se ne moram ograničavati i izbjegavati ostale platforme.

Uzmi komp od brata i odigraj neke dobre rts-ove na netu i vidjet ćeš koliko je zarazno. Preporučio bih ti Starcraft 2, koji je jedna od najzabavnijih strategija. (naravno, ako ti to paše ukusu)

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
bancic123 kaže...
PC je za djecu. Siguran sam da si jedan od onih koji smatraju kolof djuti ili betlfild najboljom igrom ikad. Pogodi koje dobi ljudi igraju tu igru najvise?

Fulao si. Meni osobno je Stalker serijal najbolji FPS ikada. Ako želiš evoluciju igranja odigraj serijal, pa se baci na brojne modove. Vidjeti ćeš da je potpuno drugačije iskustvo od interaktivnih filmova koje igraš.

17 godina

Mene samo fascinira zakaj su nastala ova dva tabora? Zakaj se misli da ako se neko igra na konzolama, ne zna za nist drugo i ima 13 godina.

Prva igra mi je bila na konzoli btw. Prije 30 godina. Pong na crno bijelom TV-u.

Nakon toga komodorac, pa 286, 386, 486, Pentiumi i svašta.

I sad imam nekih 200igara na steamu, i još 20ak na originu i uplayu, plus PS3 sa nekih 40 igara i PS Vitu i sad cu uzet PS4. I uzivam u svemu.

Niti imam posao od 8+ kkn, niti mi ko ista poklanja, kamoli starci ne.

Tako da, eto, razbio sam jedno 14 predrasuda u samom postu.

A vi se svi medjusobno samarajte i vrijedjajte. Super :)

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Moj PC  
22 0 hvala 3
17 godina

potpis za sve ! ja isto gejmam od 80tihi ne ogranicavam se na samo jednu platformu {#}

Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Vi ste počeli na komodorcima a ja još na fliperu i stolnom nogometu, dok je komodorac bio znanstvena fantastika {#}. Nakon toga su po birtijama došli arkadni automati pa smo ko klinje ponekad zaigrali. Nakon toga je poneko dobio spectrum i ništa više nije bilo isto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 22:31 (XXX).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

E sad ides u druge krajnosti, da :D

Fliperi su bili ludilo, da. U domu sportova ih bilo miljon :)

Uff, fali mi to :)

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina

jao znala je ekipa tiltat da dobi najveci score :D a kod stolnog najace je bilo rostiljane eh eh di su ti dani smrc , dam se kaldit da pola tu ekipe nezna kaj su pikule ili frenje porculanke,dinamitke,suncanice,orginalke , tapkanje  ili kokanje (ovisi koji si kvart)

skupljalo se italia 90-te najvise etcc ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 22:39 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Gracka pacovina...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

Ma ko vas hebe konzolasi,PCasi,AJMO NA PIVO!!!

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Endymon kaže...

Ma ko vas hebe konzolasi,PCasi,AJMO NA PIVO!!!

{#}

{#}
mogli bi odrzat natjecanje u tome tko moze vise popit :D

17 godina
odjavljen

Sinatra, moj sinatra...

Razvuci ovaj video preko cijelog ekrana, na 1080p naravno i pogledaj trenutnu igru na sadašnjem PC hardveru i "next gen" konzoli pa mi malo prokomentiraj. Što će tek biti za 3-4 godine{#}

XBox ONE 1280x720

PS4 1600x900

PC 1980X1080p

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 18:44 (XXX).
Moj PC  
12 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX kaže...

Sinatra, moj sinatra...

Razvuci ovaj video preko cijelog ekrana, na 1080p naravno i pogledaj trenutnu igru na sadašnjem PC hardveru i "next gen" konzoli pa mi malo prokomentiraj. Što će tek biti za 3-4 godine{#}

XBox ONE 1280x720

PS4 1920x1080

PC 1024X768p

Ja ne vidim nikakvu razliku. Zapravo mislim da moraš biti picajzla pa da ju primjetiš . Ali svejedno mislim da PS4 verzija djeluje realnije - kao da ima više motion blur efekta. A što se same igre tiče , dosadilo mi nakon pola sata.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 19:30 (Wox).
17 godina
odjavljen

Pa ako ne vidiš razliku u oštrini slike onda mora da imaš loš monitor koji ne može prikazati 1080p rezoluciju. Drugog objašnjenja nema, ili to ili loš vid.

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wox kaže...
XXX kaže...

Sinatra, moj sinatra...

XBox ONE 1280x720

PS4 1920x1080

PC 1024X768p

Ja ne vidim nikakvu razliku. Zapravo mislim da moraš biti picajzla pa da ju primjetiš . Ali svejedno mislim da PS4 verzija djeluje realnije - kao da ima više motion blur efekta. A što se same igre tiče , dosadilo mi nakon pola sata.

Taj film nećeš gledat!

15 godina
neaktivan

Ljudi ne razumiju razliku između gaming PC čija je svrha igranje etc.. i obični pc(surfanje, alati, posao.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nakon sto se svi smire,ivaj XXX ozii temu svojim,vec 200 puta recenim argumentima. Ja sam dobio suspenziju s foruna zbog prepucavanja i trollanja,ako XXX ne radi to,slobodno me protjerate s foruma.
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 18 hvala 0
14 godina

Ajde ne kmeči bančiću, zaslužio si i više od jednodnevnog bana, dosadan si i bahati klinac. Ako tražiš stalni evo imaš moju punu podršku, jedan trol manje na forumu {#}

O bancicu:

42 Dosadan je, ban odmah
3 Pustite ga, baš je zabavan :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 22:45 (vrinho).
Moj PC  
13 2 hvala 1
17 godina
odjavljen

Ne al stvarno, konzola još nije ni u prodaji a već sada ne može parirati PC platformi. Koliko će tek ova "next gen" kočiti PC gaming i gaming općenito svojom zastarjelom arhitekturom? 

Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašto nisi postavio slike iz prave igre sljedeće generacije, a ne tog polovičnog zastarjelog porta?

Killzone Shadow Fall je takva grafička revolucija FPS žanra da će mu se možda tek Battlefield 6 približiti. Samo slijepac to ne bi vidio.

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5

4 14 hvala 0
17 godina

Zašto Sinatra nije dobio ban nakon dvije godine trolanja?

Jako puno korisnika je odletjelo, ali vidim da ovog držite čvrsto vezanog za forum... Zanimljivo

Još ima, zvjezdicu i pol, kao neku orjentaciju kvalitetnih postova? Kakvo sranje je ovaj Forum postao..

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 8:45 (doktor1).
Moj PC  
11 4 hvala 0
12 godina

Mislim da pravi problem nije u grafici,za prave igrace.

Znaci ne na one picajzle koje traze savrsenu grafiku.

Pravi igraci traze kvalitetne naslove,a ne reciklaze

COD-a,BFa ili MOH-a.Hvala bogu,pa Crysis je gotov xDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A Killzone i Halo nisu reciklaže??

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zločko kaže...

A Killzone i Halo nisu reciklaže??

ovo je 4. killzone u 10 godina 

a u 11 godina 10 Call of duty-a je izaslo ,ako ne brojimo one nastavke za prijenosne konzole i ps2 
onda ih jos 10 mozes stavit u tih 11 godina sto je 20 igara 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 10:09 (Arnold Layne).
14 godina

Malo je orginalnih igra, uglavnom se rade nastavci... Ja osobno puno očekujem od Titanfall-a

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zločko kaže...

Malo je orginalnih igra, uglavnom se rade nastavci... Ja osobno puno očekujem od Titanfall-a

pa da tesko je napravit danas igru da ne slici nekoj drugoj , siguran sam da se i za Titanfall da nac neka igra koja je slicna no kaj je je igra je ugodno iznenadila

makar mene to nista ne interesira FPS mi je posto bezveze na bilo kojoj platformi
pravi system seller za mene je Metal Gear Solid 5 ,Demon's Souls 2  
no pitaj boga kad ce te igre izac  

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 10:21 (Arnold Layne).
14 godina

ja volim igrat mp fps igre a za to mi je pc zakon. tučnjave i sportske igre me ne zanimaju niti malo. a svaka platforma ima svoje exkluzive a sve ovisi o ukusu šta netko preferira.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zločko kaže...

ja volim igrat mp fps igre a za to mi je pc zakon. tučnjave i sportske igre me ne zanimaju niti malo. a svaka platforma ima svoje exkluzive a sve ovisi o ukusu šta netko preferira.

tako je 
no nemoj podcjenjivat taj zarn na konzolama
nebi se HALO 3 prodao u 11 milijuna komada da ne valja igrat mp fps na konzoli

Pc igraci koji nisu nikad ili su jako slabo igrali konozle naravno da  nece znat igrat FPS na kontroleru  i to onda ne znaci da kontroler za fps ne valja i da se to ne moze igrat s njim (istina mis je bolji i to nitko ne opovrgava)

Tu se vodi rasprava između ljudi koji se igraju i na konzoli i na pcu i ljudi koji jos od ps2 ere nisu vidjeli konzolu i utuvili si neko negativno misljenje o konzolama u glavu  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice