FlatOut 4: Total Insanity

poruka: 3
|
čitano: 1.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Surfam ja internetom i naletim na zanimljivu vijest, FlatOut 4 je u izradi i datum izlaska je 2016. Meni osobno, jedna od zanimljivijih igara (prvi i drugi dio serijala) koje sam igrao i još uvijek zaigram ponekad, pogotovo dvojka iz 2006. godine, zbog fizike, motanja lima i izbacivanja ljudi kroz "šoferšajbu" unutar raznih mini-igara i humorističnog efekta. Bugbear Interactive je radio prva dva nastavka (+ HD remake dvojke zvan "Ultimate Carnage" 2008.) da bi zatim prodali licencu (valjda) izdavaču "Strategy Firstu", koji je zatim dao zadatak "Team 6 game studios", timu koji je do onda i još uvijek radi low-budget igre i tako potpuno masakrirao serijal sa 3.-im nastavkom igre zvanim "FlatOut 3: Chaos & Destruction (doslovno)" iz 2011. godine, kojeg su popljuvali igrači i recenzenti. To bi bila kratka povijest a sad o novom nastavku. Originalni članak je ovdje - New FlatOut titled FlatOut 4: Total Insanity u kojem piše, citiram, sa prijevodom:

Sljedeći nastavak u serijalu FlatOut, prethodno najavljen sa datumom izlaska za 2016., će se zvati Flatout 4: Total Insanity, najavio je izdavač Strategy First. Uz pomoć Kylotonn Entertainmenta, developer Tiny Rebel Games će usko surađivati sa Strategy Firstom "u svim poljima izrade i promocije same igre". Studio je inače radio kao pripomoć na blockbuster naslovima poput Grand Theft Auta, Midnight Cluba, BioShocka i Borderlandsa.

"Mi smo dugogodišnji fanovi FlatOut serijala zbog njegova fokusa na zabavnu, zaraznu borbenu vožnju" rekao je Lee Cummings, kreativni voditelj Tiny Rebel Gamesa. "Kylotonn Games posjeduje veliko iskustvo u vožnjama i nadamo se da ćemo sa njima dostaviti novo FlatOut iskustvo koje će odati počast onome što fanovi vole u serijalu i isto tako dati im još više bogatih sadržaja unutar igre uz uključenost zajednice u sam razvoj."

Strategy First obećaje dati uvid fanovima u tijek razvoja i mnogo mogućih načina na koji će se fanovi moći uključiti u sam razvoj igre.

Zasad su fanovi pozvani da glasaju kakav tip trkaće staze/inspiraciju za stazu bi voljeli vidjeti u igri, na službenim stranicama. Ima i par "work-in-progress" screenshotova, na kojima se vidi pomalo zastarjela grafika. Samo se nadam da se neće ponoviti isti slučaj kao sa trojkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je izašla 17. ožujka za Playstation 4/Xbox One i 4. travnja za Windowse. Igrao sam ju otprilike 1 sat i nije loše, punooo bolja igra nego trojka. Nije savršena, treba malo privikavanja na fiziku (poput kombinacije Burnout i DiRT Showdown fizike) i "prljave boje" ali to je to - ima onaj prepoznatljivi stil FlatOut serijala - brzina, gužvanje lima i izletanje kroz šoferšajbu i što je najvažnije - zabavna je. 

-----

SISTEMSKI ZAHTJEVI:

MINIMUM:

• Processor: Intel® Core i3 / AMD Phenom™ II X2
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 650 / AMD Radeon™ HD 7750
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 10 GB available space
  • Sound Card: DirectX Compatible Soundcard

PREPORUČENO:

• Processor: Intel® Core i5 / AMD FX 8150
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 2 GB
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 10 GB available space
  • Sound Card: DirectX Compatible Soundcard

-----

TRAILERI:

-----

U recenzijama je većinom dobila srednju (prosječnu) ocjenu, oko 5-7/10 i preporuku recenzenata.

IGN recenzija:

LINK RECENZIJE

GameSpot recenzija:
LINK RECENZIJE

GamesBoiler recenzija:

ShopTo recenzija:

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: