Fallout 3 crash

poruka: 5
|
čitano: 1.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fallout 3 crash

molim pomoc, nikako nemogu tu vrazju igru natjerat da radi, kupio sam original, instalirao, sve ok, pokrenem ju, upali se launcher, kliknem play, sve se zacrni... i to je to, nisam mogao nista, morao sam vadit bateriju iz laptopa..., onda sam ju skinuo sa pirates baya (imam vec igricu original) ovaj put bi usla u game menu, ali kad bih kliknuo play... ista stvar...

onda sam ju skinuo sa demonoida, kad bih kliknuo play, on bi mi se zacrnio ekran, jedina razlika je sto sam sad mogao ctrl+shift+escape pa ugasit u procesima...

dal mi netko moze pomoci, ocu stvarno igrat tu igru a nece pa nece... {#}

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3 crash

Preslaba grafička možda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 crash
dovoljno je jaka, bratic igra sa slabijom...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
neaktivan
Fallout 3 crash

Stari driveri, problem s kompatibilnošću, loša sreća...svašta je moguće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 crash
driveri na najnovijem, komptabilnost isprobano od windows 95 do 7, sreca djeluje na jednom ne 3... -.-"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice