trebam neke preporuke za dobre igre ali da ne zauzimaju puno jedno 1,50 gb da su dobre osim cod-ova jer mi steka
:)))))))))))
trebam neke preporuke za dobre igre ali da ne zauzimaju puno jedno 1,50 gb da su dobre osim cod-ova jer mi steka
:)))))))))))
halo ima neko ko zna
Ako volis igrati online onda je za tebe Counter Strike.
znao sam i on mi steka prije je bio ko podmazan sad nesto steka jako jako
ohladi prijatelju, nisi jedini na forumu da unutar 10min od org posta lupas da li ima koga da ti odgovori. jos da si nam dao konfiguraciju bi znali sto ti preporuciti, ovako ti mozemo na pamet lupati.
iz mog tabora bi ti preporucio stari UT, kvaku 2 ili 3, ozbiljnog sama i jos neke slicne.
ut?
trebam link za unreal tournament
prvo sa Malwarebytes' Anti-Malwarom stavi full scan onda pokreni 1 click maintance u tune upu i kako to ne pomogne onda bi mogo malo ocistit pc od prasine...
I pobogu napisi nam svoju konfiguraciju!!!!
prvo sa Malwarebytes' Anti-Malwaromstavi full scan onda pokreni 1 click maintance u tune upu i kako to ne pomogne onda bi mogo malo ocistit pc od prasine...
I pobogu napisi nam svoju konfiguraciju!!!!
da ali vidi nemam bas jak komp xp profesional 2002 1.30 ghz 1300 mhz 512 mb rama i service pack 3
ha
62 ih je procitalo 2 odgovorilo
omg andy sta spamas ko blesav? ima edit tipku pobogu! nije ovo fejs da moras sakupit lajkove ili miljun postova da budes cool i da imas jedan-tri-tri-sedam prijatelja
trebam link za unreal tournament
ajme... citaj pravila!
ma znam da nesmijem trazit linkove aqli sta cu treba mi
kako si dosadan u pm
nitko ti neće dati link! snađi se sam