Call of duty 2 main menu problem

poruka: 9
|
čitano: 7.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako, od prekjucer pa nadalje main menu mi je stalno na nekom divljem jeziku i i nikako to nemogu promjenit, od nekog moda mozda, nemam pojma. Nisam u nikakvom klanu i sve modove sam pobrisao i jos uvjek mi je tako. evo ovako izgleda:

http://img510.imageshack.us/i/cod2mp20101012204506.png/

Ako itko zna u cemu je problem....help!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Call of duty 2 main menu problem
ekrem jevric kaže...

Ovako, od prekjucer pa nadalje main menu mi je stalno na nekom divljem jeziku i i nikako to nemogu promjenit, od nekog moda mozda, nemam pojma. Nisam u nikakvom klanu i sve modove sam pobrisao i jos uvjek mi je tako. evo ovako izgleda:

To je od servera,neki janeški

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
15 godina
neaktivan
ekrem jevric kaže...

Kad si ulazio na neki server , skinuo ti se i taj mod .

Nis posebno .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
neaktivan
ekrem jevric kaže...

daj ss od main foldera 

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
14 godina
neaktivan

Ali kako da maknem taj mod, u koji god server udem uvjek mi je takav main menu?  Cak i kada udem u singleplayer opet mi je isto.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Udjes u C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\ i izbrises sve modove tj. sve foldere osim docs,main,miles,pb i epam.Onda udjes u main folder i tamo izbrises sve fileove koji pocinju na z_ , zz_ ili zzz_ ....

EDIT: Ti fileovi tipa zzz_ znaju bit i costum mape pa sam odluči šta želiš ostavit, a šta ne.Ako ti se sviđa taj server koji traži da skidas mod, a već imaš skinute mape udjes u main men, multiplayer options,allow downloading- NO

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 21:40 (razorst3).
14 godina
neaktivan

Zahvaljujem!

14 godina
neaktivan

e ....jel zna ko šta trebam napravit ......kad kliknem na ikonu onda mi se pojavi ovo Getting Direct3D 9 interface...

Pixel shader version is 2.0

Vertex shader version is 2.0

Video card or driver doesn't support alpha blending.

Error during initialization:

Video card or driver doesn't support alpha blending.

kolk ja znam imam dosta jaku grafićku

mislim da imam 64 grafićku i 512 rama !!!! {#}

loši i lošiji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

kako maknut ovaj menu,nemam zz fileova ni viska foldera

Moj PC  
0 0 hvala 0
1