Blade & Soul

poruka: 32
|
čitano: 4.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Blade & Soul

Pozzz.. dali je itko igro mozda ovu igru ? I dali ista zna se o njoj :) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Blade & Soul

Blade i Sould sve sto trebas znati 

Peace!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Blade & Soul
XVII Mini kaže...

Blade i Sould sve sto trebas znati 

lol

14 godina
razermario kaže...

Pozzz.. dali je itko igro mozda ovu igru ? I dali ista zna se o njoj :) ?

Si dobio odgovor? na stranici ti skoro sve pise, ne znam u cemu je problem? ako mislis da ce ti ova tema ozviti e onda krivo mislis.

Peace!
9 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ima li iko sa foruma da će igrati ovo,  da se okupimo na jednom serveru, izlazi 19.-og.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ja sam igro, ali je na ruskom privatnom serveru, tako da prijevodi su bili loši (neke stvari su čak bile ostavljene na ruskom kao mapa npr.) i u endgame-u je falilo jako puno stvari koje su trebale biti dostupne, ali sve u svemu jako zabavna igra iako na kaju dosta više fokusirana na frakcijski pvp (nešto slično WoW battlegroundsima) nego nekom ozbiljnijem PvE-u, iako možda su se stvari promjenile pa su ubacili šta novo, uglavnom zabavna igra i definitivno preporučam makar da se proba :)

Dobar grah se daleko cuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ja na hypu vec duze vrijeme.

Trebamo nas nekoliko odabrat server i derat s&b.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Blade & Soul

Ja od srijede planiram zaigrat, nemam vremena prije. Vjerojatno ću i snimat prvi dojam, vidićemo. Možemo se dogovorit za server koji ćemo odabrat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Blade & Soul

Može, volio bi se sad dogovoriti ali ne znam imena servera. Znam samo da na prvi ne idem pošto je queue preko sat vremena.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Emixman1 kaže...

Može, volio bi se sad dogovoriti ali ne znam imena servera. Znam samo da na prvi ne idem pošto je queue preko sat vremena.

Ae bit ce pun k ljudi al vjv 2. server ce bit ok

10 godina

Kod mene igra skinuta, kad dođem s posla danas ću zaigrat. Izaberem 2. server onda, neznam ni koliko ih ima.

10 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ja sam na Wild Springs :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Blade & Soul

Ja cu danas skinut i probat malo odigrat , na kojem ste serveru ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ja sam cardinal gates sa još 5 prijatelja, Emixman nick

0 0 hvala 0
10 godina
Blade & Soul

Krećem sad zaigrat napokon, uletim na cardinals gate kad vas je 5 već 

EDIT: Zajebi ovo, nemogu uć na server, čim uletim nakon character creationa u igru odma you have been disconnected. I onda nemogu ni proć launcher jer downloada repair files a ustvari ne radi ništa. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 17:27 (Magibagi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ja sam na Wild Springs al brate queue time mi je sad bia 1100...al aj priceka se nekih 15 min pa udje, al opet, tribaju nesto sa ovin napravit..bilo bi suludo da pri svakom ulasku treba cekat pola sata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ma pričekam evo queue, napokon uđem u igru i nakon 2 sekunde odma "You have been disconnected". I to je to. Neznam jel do toga što je milijun ljudi na serveru, il nešt nije u redu s mojim clientom. Jeste vi uspili normalno igrat, nakon tog čekanja?

EDIT: Isprobani Wild Springs, Starfall Crater i Cardinal gates serveri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 23:27 (Magibagi).
10 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Ma pričekam evo queue, napokon uđem u igru i nakon 2 sekunde odma "You have been disconnected". I to je to. Neznam jel do toga što je milijun ljudi na serveru, il nešt nije u redu s mojim clientom. Jeste vi uspili normalno igrat, nakon tog čekanja?

EDIT: Isprobani Wild Springs, Starfall Crater i Cardinal gates serveri.

Ja jesam, ali nakon nekih sat vremena igre i meni "You have been disconnected".

Problemi sa serverima na launch day, nista cudno :D

10 godina

Nadam se da si u pravu, jer ovo mi je prečudno.  Ti si bar mogo zaigrat malo meni instant disconnect čim sam vidio interface od igre haha.

10 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Nadam se da si u pravu, jer ovo mi je prečudno.  Ti si bar mogo zaigrat malo meni instant disconnect čim sam vidio interface od igre haha.

Kako je danas?

10 godina

Kad dođem s posla provjerim, oko 16:00h. Pa javim jel se stanje popravlja, nadam se da je bilo do samog servera. 

EDIT: Probo sad, nema queue-a ponado se sad će sve bit okej, ali ništa, u loadingu disconnect odma lupi. Izgleda da ništ od BnS-a za mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 15:38 (Magibagi).
9 godina
neaktivan
Blade & Soul

Meni sve dobro, ne znam kakve vi to probleme imate

0 0 hvala 0
10 godina

Ma poslo sam ticket, već se javio lik iz supporta pa ćemo sad istestirat sve 

9 godina
neaktivan
Blade & Soul

Evo i na cardinal gatesu ima previše ljudi, 1300 queue

0 0 hvala 0
10 godina

Hehe, izgleda da ništa od Blade and Soula bar još par dana dok se sve ne stabilizira. Meni još nisu ništa odgovorili nakon što su me tražili da im pošaljem dxdiag log. Pretrpani su izgleda.

10 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Hehe, izgleda da ništa od Blade and Soula bar još par dana dok se sve ne stabilizira. Meni još nisu ništa odgovorili nakon što su me tražili da im pošaljem dxdiag log. Pretrpani su izgleda.

Meni zasad pored queue ide sve kako treba :D

Zasad mi se igra cini vrlo zabavna. Nikada nisam volio MMORPG-ieve bas radi tog grinda i questova, ali ovdje je prica donekle i zanimljiva i questing je vrlo zabavan.

Tek 11 lvl doduse.. :D

13 godina
Blade & Soul

Na kojem serveru igrate ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Blade & Soul

Ja sam Wild Springs.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Blade & Soul

jel itko zainteresiran za kakav guild(klan il kako se vec zove) :)
Wild Springs server.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Blade & Soul

Oke support im je u kurcu, očekivano. Ne znam zašto ignoriraju sve korisnike koji imaju ovaj error ko ja. 5. dan je od releasea i nisam opalio nijedan skill, presmješno. "Disconnected from server .(1000)(132, 10054)". Čak i drugi igrači ignoriraju sve koji po redditu pišu da imaju ovaj error i da nemogu zaigrat ni minute. Svašta. Mislim da odustajem skroz od mozganja šta više probat da proradi igra u 2016. godini. Prije sam igro na korejskom serveru 2012. bez problema haha. Smijurija

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice