- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je treća tema o igri koju vidim, čak mi se čini da je ova prva izrađena, svakako bi se trbalo prebacit u jednu od njih.
Ja znam da teme nij ebilo kad sam ovu kreirao :D Inace Bug upozori ako vec postoji tema tako da samo ovu imam zabiljezenu na svom profilu :D Za druge ne znam.
Sad sam i provjerio, tvoja je prva nastala, tako da se vjerojatno premještamo u ovu.
Enivej, imam isti stav prema ovome ko i prije, nema ovo veze sa starim Samom, ali je opet očito da će, ako nipta, bit bolje od Convictiona. Ima nekih zanimljivih stvari, čak par stvari dosad neviđenih u žanru, s tehničke strane je dosta dobra po ovom demu, a i očito je da puca na puno veću publiku nego ostali. Ovaj mot "rebirtha" starih igara s novim elementima i drugačijim načinom je očito nezaustavljiv, tragedija je što će ovo vjerojatno biti najprofitabilniji nastavak do sada.
Pa pazi priznali su da je E3 demo akciono orjentisan namjerno jer stealth nebi ostavio dobar efekat kao cista akcija (ipak znamo za koje trziste se danas prave igre). Vise puta su developeri naglasili da ce misije manje vise biti sandbox i da ce ih biti moguce izvrsiti na vise nacina ali nazalost bez razlicitih krajeva. Cilj je uvijek isti i rezultat je isti ali metode ce biti moguce mjenjati. Takodje su rekli da je ovo neki hibrid jer su zeljeli tako reci reboot serijala ali nisu htjeli vecu promjenu pa je zato Sam mladji ali ima karakteristike koje su svakog Sam-a do sada krasile. Sve u svemu neocekujem naslov starog kova ali ocekujem da cu moci uzivati barem malo u stealth elementima :D
To su nam prodali i za novoga hitmana, vidjet ćemo naštlo će ličiti, znam da će biti stealtha, ali taj će stealth opet biti okrštavljen u odnosu na ono prije, što kad ti možeš bilo kad tokom misije odbaciti stealth i opaliti john rambo stil, porazbacati cijeli kamp sam, tim će ti automatski stealth biti sekundaran, a i dosadnjikav. Osim ako ne stave pravu hard težinu u kojoj jedan, eventualno dva metka ubijaju, onda bi bilo zanimljivo.
Kada se Dex zainteresira za igru nemorate se mućit tražiti trailer ili ss ove.