PsOne on PS3

poruka: 9
|
čitano: 2.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PsOne on PS3

Pošto imam hrpu očuvanih playstation 1 igara (mislim da ih nema niko ovoliko ) ali,su sve kopije ,mogu li ih igrati na ps3  s obzirom da su kopije ne originali ? I samo da budem siguran...imam  dosta ps2 originala ali,oni ne podržavaju ps3 sistem ? ne mogu ih igrati na ps3 ?

I pitanje+ kako to da u dućanima se prodaje ps2 + chip

chip koji tjera na ilegalne radnje ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: PsOne on PS3
ivan-zd kaže...

Pošto imam hrpu očuvanih playstation 1 igara (mislim da ih nema niko ovoliko ) ali,su sve kopije ,mogu li ih igrati na ps3  s obzirom da su kopije ne originali ? I samo da budem siguran...imam  dosta ps2 originala ali,oni ne podržavaju ps3 sistem ? ne mogu ih igrati na ps3 ?

I pitanje+ kako to da u dućanima se prodaje ps2 + chip

chip koji tjera na ilegalne radnje ?

ps2 igre su se mogle igrat na samo nekoliko verzija ps3 mislim da na debelom od 40 i 60gb mozda jos kojem neznam tocno ali noviji od toga ne,a za ps1 neznam probaj

i neznam kakvi su ti to ducani di se to prodaje 

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...KILLZONE 2 BEST MP GAME OF 2009
17 godina
neaktivan
PsOne on PS3

Da li postoji neka aplikacija tipa bitorrent za ps3 ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

kak mislis

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...KILLZONE 2 BEST MP GAME OF 2009
16 godina
odjavljen
ivan-zd kaže...

Ne. Još nisu probili zaštitu za PS3 (nema chipa). Kad se pojavi chip, bit će igara na torrentima.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
PsOne on PS3

Ne,ne

Nego npr.

Ništa nelegalno

Aplikacija torrent kao download manager za ps3

znaci ono sto si skidam na njega da stoji tamo...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

Ne,ne

Nego npr.

Ništa nelegalno

Aplikacija torrent kao download manager za ps3

znaci ono sto si skidam na njega da stoji tamo...

aha a ne nema.... mogo bi skidat na ps3 jedino direktno tak mozes skidat sa stranica pjesme koje su odma u mp3 formatu (znaci bez rarova ili torrenta) tak bi mogo i filmove da ima koja stranica 

koja ima to da se odma spremi u avi..ima li koja ?

17 godina
neaktivan
PsOne on PS3

Ne znam jel ima ali,sa torrent stranica sam probao skidati neke teme za ps3 cisto da vidim kako ce radit jer su teske po par stotina kilobajta i pisala mi je neka poruka samo se ne sjećam napisat cu kad vidim jos jedanput.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

Ne znam jel ima ali,sa torrent stranica sam probao skidati neke teme za ps3 cisto da vidim kako ce radit jer su teske po par stotina kilobajta i pisala mi je neka poruka samo se ne sjećam napisat cu kad vidim jos jedanput.

pa skidaj sa stranica napisi na google download ps3 themes i odma ti nađe i mozes direktno sa stranice skidat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice