Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 284.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Zar nije to kartica za DS a ne 3DS?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pokemon for Gameboy
ph3nom_gamer kaže...

Zar nije to kartica za DS a ne 3DS?

To je kartica za 2DS/3DS/DSi XL(LL)/DSi/DS Lite/DS.

15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

To je kartica za 2DS/3DS/DSi XL(LL)/DSi/DS Lite/DS.

Da točno, ali koliko sam pročitao na netu, kartica je namjenjena samo za Nintendo DS igre.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina
Bastardo kaže...
Luuka kaže...
Bastardo kaže...

Imam vec par mjeseci R4i SDHC karticu u nuintendu 2DS i stvar radi savrseno. Unutra je 16Gb miceoSD s tonom romova i malac mi prasi po tome kao nespasen. Tko se premislja uzeti ili ne - obavezno uzeti!

Pokemoni XY rade? I wifi?

Pokemoni rade, ukljucujuci i XY. Wifi nikada na pokemonima nisam koristio, ali ako me netko uputi sto i kako - rado cu isprobati ...

Probaj na Wonder Trade recimo. Ili GTS. Oboje odabereš u PSSu

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Pokemon for Gameboy

Novi Pokemon, barem službeno. Leakao je prije već nekog vremena, skupa s ostala 2 legendarna.

Diancie

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Novi Pokemon, barem službeno. Leakao je prije već nekog vremena, skupa s ostala 2 legendarna.

Diancie

Fora izgleda. No što je zanimljivo u cijeloj situaciji je da su taj Pokemon i još 2 (Volcanion i Hoopa) te mega evolucije Lati blizanaca odkriveni prije 2-3 mjeseca. Sada je više manje potvrđeno da su svi ti Pokemoni legit te da ćemo ih dobiti kroz par mjeseci.

Mega Latios i Latias navodno izgledaju isto??

Volcanion

Hoopa

16 godina
Pokemon for Gameboy

http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

Jeste vidli ovo ?

Jučer 100 000 ljudi igralo {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

TPP je najbolja stvar ikad. Pratim pomalo prelazak igre tamo od 2-3 dana... Jučer sam zamalo dobio srčani kad su se borili sa Giovaniem :D

https://www.facebook.com/pages/Praise-the-Helix-Fossil/614585975256894?fref=ts

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Dafaq je to?

Sta svi kontroliraju kretnje itd?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Dafaq je to?

Sta svi kontroliraju kretnje itd?

U chat sa strane upisuješ komande (up, down, a, b etc.) te ih igra prepoznaje. Samo problem je kad 100 000 ljudi igra odjednom uz lag od 20-40 sekundi {#}

Prije par dana uvedena su i ova 2 moda igranja, anarhija i demokracija.

To je ukratko. Inače, u igri je se dogodilo toliko random stvari u ovih tjedan dana, nije ni čudo da cijeli internet bruji.

Mislim, osnovali su novu vjeru (PRAISE THE HELIX FOSIL), tu je mesija Jesus Bird (Pidgeot, najveći je level pa sve pobjeđuje), antikrist Flereon te njegov čuvar Drowzee "the Keeper"... Odi samo na onu facebook stranicu što sam gore objavio i pogledaj malo slike. Mislim da ćeš dobiti dobar dojam o čemu je riječ :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 9:47 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Mega Eon twins :O

cca:

Latias: 90/94/120/140/150/110

Latios: 90/124/100/160/120/110

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 18:29 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Čak su i Zapdosa uhvatili. Baš me zanima kolko će proć vremena prije nego li će ga pustit u divljinu {#}

15 godina
Pokemon for Gameboy

Završili su igru, iduća počinje za otprilike 24 sata. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Opet ista ili ?

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
sirka666 kaže...

Opet ista ili ?

Nezna se još. Vjerojatno će biti gold/silver, nema razloga da istu igramo.

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Hebemu totalno zaboravio na to, koliko i mje trebalo? Koje su pokemone imali?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jonja kaže...

Hebemu totalno zaboravio na to, koliko i mje trebalo? Koje su pokemone imali?

EDIT:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/recognize-first-march-2014-national-helix-day-be-observed-annually-all-subsequent-firsts-march/vcPGF0Tk

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 12:23 (AmonZero).
16 godina
Pokemon for Gameboy

So it begins :)

Crystal 

Totodile {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 13:32 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Ekipa preporucam vam fan made igru Pokemon Zeta & Omicron. Igra nije rom-hack, ima svoj .exe, ima ~650 pokemona, ima mogucnost online igranja i tradea i jos puno toga..

Reddit

Sluzbena stranica

Wikia

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

So it begins :)

Crystal 

Totodile {#}

Uuu, znači Crystal se igra, nice {#}. Ta mi je omiljena igra iz druge generacije, imam negdje i cartridge za gameboy color. Baš me zanima koji će item postati novi Bog :D

edit: AHHAHHAHAHH, uhvatili su Pidgeya. Citiram s fejsa: "Lord Helix has sent us his prophet to guide us a second time!"

Don Strongtoni kaže...

Ekipa preporucam vam fan made igru Pokemon Zeta & Omicron. Igra nije rom-hack, ima svoj .exe, ima ~650 pokemona, ima mogucnost online igranja i tradea i jos puno toga..

Reddit

Sluzbena stranica

Wikia

Čuo sam da je Zeta fora igra. Shofu ju trenutno igra na youtubu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 18:17 (ph3nom_gamer).
16 godina
Pokemon for Gameboy
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 9:11 (lovac82).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Igram Zetu malo i bingo, sad imam dilemu.. Dal da odigram kladu za sutra ili da odem loto igrat.. :D

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Igram Zetu malo i bingo, sad imam dilemu.. Dal da odigram kladu za sutra ili da odem loto igrat.. :D

Nice :) Čak i dobar nature, a i IVsi jako dobri :)

Šteta samo kaj shiny Garchomp izgleda skoro isto ko normalni :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
13 godina
Pokemon for Gameboy

Ljudi dobio sam game boy advanced od prijatelja for free

I sad me zanima di mogu nabavit pokemone jeftino da imam sta i igrat

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kelam kaže...

Njuškalo ili ebay. Eventualno neki GBA flash card pa onda skidati romove.

15 godina
Pokemon for Gameboy

Trailer za najnoviji film. Diancie and the Cocoon of Destruction.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Njuskalo ili Ebay.

Prvo sto cu ti reci je da pazis kupujes li prave igre ili kaznjake, jer npr, jedan korisnik prodaje svih 5 igri iz trece genreacije (Emerald, Ruby, Sapphire, FireRed i LeafGreen). Ukratko, sve igre su lazne, i to vidim samo po slikama.

Uglavnom, meni je trebalo pola godine da nabavim Yellow, Crystal, i nedavno, nakon godinu dana sam uspio nac nekog da prodaje Fire Red. Jako su trazene kod nas i nestanu vrlo brzo. Sretno :D

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Danas su najavljene nove 2 igre u serijalu, remakeovi 3. generacije. Ne šalim se :D

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Moram priznat da sam očekivao prvo neku igru koja će se nadovezati na X i Y (bila to Z ili X2 i Y2).

edit:

Hmm, sad kad malo bolje razmislim, nigdje nije rečeno da će ovo biti remake. Čak su rekli nešto u smislu da je novi svijet i nova avantura.

Moje predviđanje: igra će se odvijati u Hoenu ali u drugo vrijeme te će imati neke poveznice sa X i Y. Novi trailer ćemo dobiti na E3-u.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 17:38 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Danas su najavljene nove 2 igre u serijalu, remakeovi 3. generacije. Ne šalim se :D

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Moram priznat da sam očekivao prvo neku igru koja će se nadovezati na X i Y (bila to Z ili X2 i Y2).

All aboard to hype train. {#}

16 godina
Pokemon for Gameboy

Mani su Ruby i Saphire jedne od dražih igara i dugo vremena sam proveo igrajući ih. Još se sječam kad smo frend i ja dešifrirali one znakove u podvodnoj špilji kako bi došli do legendarnog pokemona. Tada internet nije bio zastupljen kao danas pa da ideš tražit kako riješit to. Znam cijelu mapu napamet. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice