Need for Speed Nitro?!

poruka: 9
|
čitano: 3.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!

Izgleda da je najavljen jos jedan NFS naslov, ali za Nitendo Wii. Tko hoće moze procitat nesto o tome ovdje.

http://www.gamespot.com/wii/driving/needforspeednitro/news.html?sid=6209930&tag=topslot;thumb;4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!

Koda je nitro u guzici ovim EA-ovcima, ili bolje receno koda su se roknuli speedom pa sada stancaju NFS nastavke svakih pola godine. Ostaje da vidimo sto ce biti sa Wii verzijom, to im je ipak novi segment trzista...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 21:36 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!

oce li izaci ta igra za pc?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!

Nitro je samo za DS i Wii čini mi se.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!

Jedva cekam da izadje idem odmah kod druga da igram nintendo DS

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Need for Speed Nitro?!

Ja ima shift tak sa, sretan ko ptica

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Nitro?!
Pudge kaže...

Koda je nitro u guzici ovim EA-ovcima, ili bolje receno koda su se roknuli speedom pa sada stancaju NFS nastavke svakih pola godine. Ostaje da vidimo sto ce biti sa Wii verzijom, to im je ipak novi segment trzista...

Koliko san vidija nitro in je jos jedno veliko sranje u produkciji nfs-a uz nudercaver,prostreet.Svaka cast shiftu al morali su opet zasrat sa nitron.al ima nfs i lipih dana uz undergraund1,2,mostwanted,carbon itd.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Nitro?!
cappy kaže...
Pudge kaže...

Koliko san vidija nitro in je jos jedno veliko sranje u produkciji nfs-a uz nudercaver,prostreet.Svaka cast shiftu al morali su opet zasrat sa nitron.al ima nfs i lipih dana uz undergraund1,2,mostwanted,carbon itd.

Wii i DS su "nezahtjevne kontzole" i nisu za neki hardcore gaming, stoga je i više nego očito da će igra biti šarena arkadica, i to je skroz u redu.

Ljudi su dokazali da mogu napravit odlilčnu igru ( NFS: Sfit ) kada zasukaju rukave i prionu poslu, jasno je da se NFS vratio, sada samo ostaje čekati 3. igru.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 22:33 (thuglife).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice