GTA 4 - I što kažete?

poruka: 46
|
čitano: 11.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: GTA 4!!!! I sto kazete?

on je hrvat ili rus

16 godina
protjeran

on je hrvat ili rus

kad dolazi GTA 4 u hrvatsku?

16 godina
protjeran

daš mi neke stranice gdje mogu skinuti modove za san andreas

16 godina
protjeran
GTA 4!!!! I sto kazete?

dami neko stranice gdje mogu skinuti modove za san andreas

hej

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
već drugi put u 5 minuta se pitam tko će dobiti karton. ili zbog ne čitanja pravila foruma, ili zbog spama, ili zbog nicka... stvarno ne znam
16 godina
protjeran
a ti ekavica nije u GTA 4 ja imam za pc i odlična je možeš mobitelom zvat svoje prijatelje možeš sve radit ko u pravom životu on je hrvat ili rus a definitivno nije srbo!!!!!!!!!!!!!!!
hej
16 godina
protjeran
GTA 4!!!! I sto kazete?

nekazen ništa igra ko igra ništa posebno

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4 - I što kažete?

Meni osobno se ne sviđa bilo koji GTA naslov ako je sličan ko San Andreas ili Vice Ctiy onda sigurno neču kupit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4 - I što kažete?

Gta 4 je predobra igra, imam je na ps3 i mogu je samo nahvaliti.

Niko je legenda!

Ps3 and Psp owner

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA 4 - I što kažete?
Moj brat je lud za tom igricom, ja ne vidim ništa posebno u tome, nisam toliko luda za nasiljem, više volim avanture...
17 godina
protjeran
GTA 4 - I što kažete?

Igra je odlicna svakome preporuka da je odigra ja sam kupio PS3 u kompletu s tom igrom i nisam pozalio ;)

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4 - I što kažete?

Gta 4 mi je službeno najdraža igra koju sam ikada igrao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 13:59 (Gamer96).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4 - I što kažete?

Igra nije loša, iako nisam za ovakvu vrstu igara. Ja nikako da da završim zadnju misiju. Ona vožnja helikopterom je jednostavno neizvediva!? A ponekad se nemogu ni popet na helikopter - a lupam po space-u ko lud. Mora bit negi bug u igri!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Igra nije loša, iako nisam za ovakvu vrstu igara. Ja nikako da da završim zadnju misiju. Ona vožnja helikopterom je jednostavno neizvediva!? A ponekad se nemogu ni popet na helikopter - a lupam po space-u ko lud. Mora bit negi bug u igri!

nema nikakvog buga. samo vozi helikopter, ne moras pucati, idi za njim i onda ce te on pogoditi te ces se srusiti s helikopterom na onaj otočić gdje se nalazi Statue of liberty. tamo ti samo preostaje ubiti Pegorina(mislim da njega treba ubiti, zaboravio sam već)..

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Whalter vT kaže...

nema nikakvog buga. samo vozi helikopter, ne moras pucati, idi za njim i onda ce te on pogoditi te ces se srusiti s helikopterom na onaj otočić gdje se nalazi Statue of liberty. tamo ti samo preostaje ubiti Pegorina(mislim da njega treba ubiti, zaboravio sam već)..

Ovisi koju si opciju izabrao, dogovor ili osvetu.

16 godina
neaktivan
GTA 4 - I što kažete?

ovo je osveta koliko ja se sjecam. dimitri je vec ubijen, a roman je prezivio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice