on je hrvat ili rus
on je hrvat ili rus
on je hrvat ili rus
kad dolazi GTA 4 u hrvatsku?
daš mi neke stranice gdje mogu skinuti modove za san andreas
dami neko stranice gdje mogu skinuti modove za san andreas
nekazen ništa igra ko igra ništa posebno
Meni osobno se ne sviđa bilo koji GTA naslov ako je sličan ko San Andreas ili Vice Ctiy onda sigurno neču kupit
Gta 4 je predobra igra, imam je na ps3 i mogu je samo nahvaliti.
Niko je legenda!
Igra je odlicna svakome preporuka da je odigra ja sam kupio PS3 u kompletu s tom igrom i nisam pozalio ;)
Gta 4 mi je službeno najdraža igra koju sam ikada igrao.
Igra nije loša, iako nisam za ovakvu vrstu igara. Ja nikako da da završim zadnju misiju. Ona vožnja helikopterom je jednostavno neizvediva!? A ponekad se nemogu ni popet na helikopter - a lupam po space-u ko lud. Mora bit negi bug u igri!
Igra nije loša, iako nisam za ovakvu vrstu igara. Ja nikako da da završim zadnju misiju. Ona vožnja helikopterom je jednostavno neizvediva!? A ponekad se nemogu ni popet na helikopter - a lupam po space-u ko lud. Mora bit negi bug u igri!
nema nikakvog buga. samo vozi helikopter, ne moras pucati, idi za njim i onda ce te on pogoditi te ces se srusiti s helikopterom na onaj otočić gdje se nalazi Statue of liberty. tamo ti samo preostaje ubiti Pegorina(mislim da njega treba ubiti, zaboravio sam već)..
nema nikakvog buga. samo vozi helikopter, ne moras pucati, idi za njim i onda ce te on pogoditi te ces se srusiti s helikopterom na onaj otočić gdje se nalazi Statue of liberty. tamo ti samo preostaje ubiti Pegorina(mislim da njega treba ubiti, zaboravio sam već)..
Ovisi koju si opciju izabrao, dogovor ili osvetu.
ovo je osveta koliko ja se sjecam. dimitri je vec ubijen, a roman je prezivio..