GTA 4 - I što kažete?

poruka: 46
|
čitano: 11.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Ako niste previse zauzeti igranjem volio bih cuti vase komentare, iskustva i sve sto mislite o igri.

Igra je super, skoro pa gotov, a kad zavrsim idem ponovo.

Rockstar ekipa je opet nadmasila samu sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

nisam još isprobao ali vjerujem da je odlična...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA 4!!!! I sto kazete?
// Mene još uvijek smeta kaj je glavni lik u igrici Niko zvani Srbo.
17 godina
neaktivan

Dao bog da izađe što prije za komp.

17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Meni se cini kao najkompletnija igra ikada napravljena s obzirom na ulozeni trud i razinu detalja u igri.

A osobno mi je i najbolja do sada  (uz PES naravno...:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Ja sam je danas krenuo kupit poslje posla (nisam imao poima da je već nemaju) frajer kaže naručili samo 10 komada, reko ma bravo biseri, (ja sam mislio da oni toga imaju) i sad neke fore,(oćeš nećeš) predbilježbe i lagani "čekić" ma fak.....Smijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
Igra je super, samo kaj su mogli nac nekog srbina da izgovori srpske rijeci izvorno a ne da neki amer ili kaj ja znam ko izgovara pa to onda ispadne fakat bezveze. Inace pricu su napravili jako dobro i stvarno moja preporuka
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Evo dobio sam svoj primjerak ima par dana pa da napišem par, riječi . Šta reći, prvo me iznenadilo, što je igra nekako bugovita, al ono turbo ,auti se stvarno odlično ponašaju, za razliku od prijašnjih nastavaka, dosta bolje, al bellic je sav nekak bugovit,hoda u krivo,svjetlo na autu,se upali svaki 5 pokušaj , ili ponekad iz prve valjda (kako im dođe)  primjer kontrole su nekako spetljane, ili sam ja više naviko na pc verziju(prijašnjih GTA) pa mi je ovo nekako trulo(mislim na kontrole) , nekako kao nedovršeno, ali grafika je super pogotovo noću gad cjeli grad svijetli i kad je kiša a, ti fino radio i voziš se, i što je isto fora što ovaj priča nekim jezikom tu i tamo izbaci neku glupost, koju i mi razumijemo tipa, glupi ameri, sad ću da te upucam, ma ima provala da se kidaš, sve u svemu što je duže igraš više počinje nekako sjedati. Prvi dojam mi je bio nekako koma, i zato se nadam da ako izađe PC verzija, da će malo popravit tog bellic-a jer je tip totalno u grču.Namigiva

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
 Ma ko ti je to reko? Nikko Bellic (ili kak se već piše) baš i nije srpsko ime, prije neko rusko ili ukrajinsko...

http://moj-pc.freehostia.com/index.php
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
 Pa?
Koga briga uglavnom da igras
Ti se neki nacionalista???

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
17 godina
Superbeast kaže...
jabuka555 kaže...
 Pa?

Pa čovjeku to smeta. Kaj sad?
17 godina
GTA 4!!!! I sto kazete?

Ja sam narucio svoj primjerak preko EBaya... Doci ce me oko 330 Kn sa postarinom nova i neraspakirana... Jako ispalativo...Cini se super , pa kad isprobam se javimCool

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Igrao sam prijašnje naslove ali još nisam nabavio novu,ali po tome što sam vido do sada, ovo je najbolji dio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Kupio sam sony 3 samo zbog njega i to gta 4 verziju.Igra je dosta bugovita ali kad se navikneš na to

sve  ostalo  je  do  jaja.Jedva  čekam  da  dođe  na  PC.Kad  se  pokrenu  moderske  zajednice  bit  će  stvarno  pravih  stvari.

Imam  sve  modove  za  san  andreas  ali  ovaj  gta  ima  punnnooooooo  potencijala  za  modanje.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackM6 kaže...

Igrao sam prijašnje naslove ali još nisam nabavio novu,ali po tome što sam vido do sada, ovo je najbolji dio.

Teško je to tako ocjenit, mislim da trebaš probati i igrati ,da bi mogao dati neki konkretniji zaključak, igra je u nekim djelovima sa usporedbama na prijašnje djelove po meni teško razočaranje (pr. muzika bez obzira što je ima puno po meni je katasrofa teška, prijašnji naslovi su svi bolji, najbolja mi je neka ruska stanica, nema nekih hitova radio, onda možeš mislit ostale) a, opet po nekim drugim novacijama zanimljivija, tako da reklame i recenzije po meni puno ne znače, jer to nije dovoljno jer to je reklama. Možda kad je probaš i promjeniš mišljenje. Nadamo se da ako izađe za PC da će je doradit kako treba jer je igra u nekim momentima ono užas bugov-ski Pr. ganaš lika nekog bajkera i moraš ići točno sa strane motora sa koje je određeno jer se nećeš moći popesti, pa ćeš morat zamisli zaobilaziti motor (a motor stoji skoro na sred ceste) e, tu sam se posebno iznerviro , pa ako se samo skočiš na motor šta je tu sad bitna strana a, bajker ode. ma ima bisera koliko ti srce želi. Onda frajer izađe iz auta taj niko i biser nezna naći auto iz kojeg je izašao, i ti ga usmjeriš da uđe u auto a, ovaj ko retardiran trči prema nekim drugim autima prema kojima ga nisam usmjerio, kreten ne sluša ili je izgubio kompas.Smijeh
17 godina
Originalni_manic kaže...
Superbeast kaže...
jabuka555 kaže...
 Pa?

Smeta i meni, sva sreca da nema PC verzija pa ju necu niti igrati, alergican sam na ekavicu! Vjerojatno i jesam primitivan zbog toga ali nema tu spasa!

Igrica mi se cini fenomenalna, igrao sam sve osim Londona, ali navedeni razlog mi ju bas kvari!

...Isto da je Hrvat, mozete samo zamisliti reakciju susjeda, pa sto su samo na eurosongu dobacivali...
Ali opet ce netko reci ovo ono i ja cu pokupiti ban pa zato necu vise komentirati ovu temu.
17 godina
Luka kaže...
Originalni_manic kaže...
Superbeast kaže...
jabuka555 kaže...
 Pa?

Smeta i meni, sva sreca da nema PC verzija pa ju necu niti igrati, alergican sam na ekavicu! Vjerojatno i jesam primitivan zbog toga ali nema tu spasa!

Igrica mi se cini fenomenalna, igrao sam sve osim Londona, ali navedeni razlog mi ju bas kvari!

...Isto da je Hrvat, mozete samo zamisliti reakciju susjeda, pa sto su samo na eurosongu dobacivali...
Ali opet ce netko reci ovo ono i ja cu pokupiti ban pa zato necu vise komentirati ovu temu.
 Al frajer je Rus, to meni ne smeta ni najmanje. Pa nebi onda gledo ni jedan James Bond film. Hehe.
Inace mislim da se prevelika buka digla oko ove igre, to je samo san andreas u novom pakiranju. One sve recenzije su bile podplacene jer svi user made reviewovi kazu da je gra dobra al nikako za 10, pogotovo sta ima problema s performansama.
Kad gledas sta je to njima dati 3 najprestiznije gaming stranice po 100 000$ da ocjene igru s 10 kad su oni zaradili 600 000 000$
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Evo skoro pa gotovo, jos 2%, da pokradem sve aute za Stevu. Ma ima ih puno, a malo mi je i dosadilo.

Prvi put sam odigrao samo priču, a drugi put sve skupa i priču i sve sporedne zadatke da postignem 100%.

Da riješim sve zablude sto sam vidio da pišete. Niko Belic je defiitivno srbin, vidi se iz e-maila sto mu mater piše, a poslije kroz igru kad se sretne sa Darkom koji ih je izdao u ratu nabraja "drugove" koji su poginuli.

Nijedno ime nije baš hrvatsko. Ali kad bi po tome gledali baš me zanima koliko bi Njemaca igralo MOH.

Po kompleksnosti igre daleko je bolja od svega dosada napravljenoga u GTA serialu, a i šire. Ma u kojoj to igri možete igrati bilijar, kuglati, igrati pikado, gledati televiziju, surfati po netu, izlaziti sa curama koje ste upoznali online, napiti se s prijateljima voziti i letjeti sa svime sto nađete oko sebe. Ma previše je toga da sve nabrajam, ali poseban je gušt prebiti tipa bejzbol palicom kad ti ošteti neki dobar auto.

Prošećite malo po gradu i pogledajte detalje ili odite na Heli Tour pa pogledajte iz zraka.

Ja osobno nisam imao problema s igrom, niti sam primjetio da bi igra mogla biti bugovita kako su se neki požalili.

Netko se požalio na kretnje lika kad ga pošalješ da uzme auto, to mi se dešavalo u svim GTA nastavcima koje sam igrao, a igrao sam sve. Nije to nikakav problem samo ga ponovo usmjeriš kamo želis i stvar riješena.

Jedino me je znalo izluditi kad na raskrižju ne poravnam kameru i nevidim gdje točno idem pa se zabijem u drugi auto, jedino me ta sporost kamere mučila, ali i to se može izbjeći, ravnaš sam ili staviš na pogled iz kabine.

Što se tiče glazbe, ima 16 radio stanica sa po 10 do 15 pjesama na programu i jos 3 sa raznoraznim talk show-om, ali ne provodis toliko vremena u autu da bi ti moglo dosaditi, ali to je samo moje misljenje.

Izgleda da su ipak odlučili napraviti verziju za PC, ma prevelika je to lova da bi je se tako lako odrekli, tako da ekipa koja ne voli igrati na konzolama će ipak imati priliku zaigrati GTA4.

Sve gore navedeno je moje osobno mišljenje i viđenje igre, ako neko drugi to vidi drugačije ima pravo na to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Luka kaže...
Originalni_manic kaže...
Superbeast kaže...
jabuka555 kaže...
 Pa?

Al frajer je Rus, to meni ne smeta ni najmanje. Pa nebi onda gledo ni jedan James Bond film. Hehe.
Inace mislim da se prevelika buka digla oko ove igre, to je samo san andreas u novom pakiranju. One sve recenzije su bile podplacene jer svi user made reviewovi kazu da je gra dobra al nikako za 10, pogotovo sta ima problema s performansama.
Kad gledas sta je to njima dati 3 najprestiznije gaming stranice po 100 000$ da ocjene igru s 10 kad su oni zaradili 600 000 000$
 Frajer je srbin definitivno, stara mu salje mail, koja se zove MILICA BELLIC, prva rečenica mail-a, je na ekavici, da više riješimo da nije nikakav rus , to ako amerikanci nemogu vidjeti razliku ili vas neke non stop drže u zabludi, nema veze sa njegovom nacionalnosti, jer tip priča "doslovno" priča na srpski a, što se oblači u ruskom shopu to valjda amerikance asocira na jedno te isto .
17 godina
neaktivan
desh kaže...

Evo skoro pa gotovo, jos 2%, da pokradem sve aute za Stevu. Ma ima ih puno, a malo mi je i dosadilo.

Prvi put sam odigrao samo priču, a drugi put sve skupa i priču i sve sporedne zadatke da postignem 100%.

Da riješim sve zablude sto sam vidio da pišete. Niko Belic je defiitivno srbin, vidi se iz e-maila sto mu mater piše, a poslije kroz igru kad se sretne sa Darkom koji ih je izdao u ratu nabraja "drugove" koji su poginuli.

Nijedno ime nije baš hrvatsko. Ali kad bi po tome gledali baš me zanima koliko bi Njemaca igralo MOH.

Po kompleksnosti igre daleko je bolja od svega dosada napravljenoga u GTA serialu, a i šire. Ma u kojoj to igri možete igrati bilijar, kuglati, igrati pikado, gledati televiziju, surfati po netu, izlaziti sa curama koje ste upoznali online, napiti se s prijateljima voziti i letjeti sa svime sto nađete oko sebe. Ma previše je toga da sve nabrajam, ali poseban je gušt prebiti tipa bejzbol palicom kad ti ošteti neki dobar auto.

Prošećite malo po gradu i pogledajte detalje ili odite na Heli Tour pa pogledajte iz zraka.

Ja osobno nisam imao problema s igrom, niti sam primjetio da bi igra mogla biti bugovita kako su se neki požalili.

Netko se požalio na kretnje lika kad ga pošalješ da uzme auto, to mi se dešavalo u svim GTA nastavcima koje sam igrao, a igrao sam sve. Nije to nikakav problem samo ga ponovo usmjeriš kamo želis i stvar riješena.

Jedino me je znalo izluditi kad na raskrižju ne poravnam kameru i nevidim gdje točno idem pa se zabijem u drugi auto, jedino me ta sporost kamere mučila, ali i to se može izbjeći, ravnaš sam ili staviš na pogled iz kabine.

Što se tiče glazbe, ima 16 radio stanica sa po 10 do 15 pjesama na programu i jos 3 sa raznoraznim talk show-om, ali ne provodis toliko vremena u autu da bi ti moglo dosaditi, ali to je samo moje misljenje.

Izgleda da su ipak odlučili napraviti verziju za PC, ma prevelika je to lova da bi je se tako lako odrekli, tako da ekipa koja ne voli igrati na konzolama će ipak imati priliku zaigrati GTA4.

Sve gore navedeno je moje osobno mišljenje i viđenje igre, ako neko drugi to vidi drugačije ima pravo na to.

Ma sve to stoji što si napisao da ga ponovno preusmjeriš na auto, ali mene je to iznerviralo što sam padao misiju samo tako, frajer ode, kojeg trebam skinut, dok ovaj skuži da treba ući u drugi auto, ako sam ovaj razbio u gužvi liberty city-a liberalnih građana a, i murija jebote.
Kolko ima murije, pa kad bi bar pola bilo toliko murije u pravom svijetu, manijaci nebi šarali ljudima aute ključevima, jer im je to neka nova fora,ILI NEMAJU DRUGOG POSLA, i one fore napraviš frku ili te napadnu ULJUDNI GRAĐANI, jer se braniš odmah od nekud iz nekog kuta iskrsnu panduri, jasno to je amerika nema zajebancije, ali pretjerali su sa tom murijom i ako imaš tri zvijezdice da ti svijetle bogami "ako" i uspiješ zbrisati dobro ćeš se namučiti, nema pucanja u pandure, odmah ti se stvori armija,i odmah si na podu najebo sam masu puta fakat iz čista mira he he, to bi kao trebalo biti realno aha možeš mislit....I još ovo ako sam ja u prometu onda je valjda i   cjeli grad u prometu od par milijončića stanovnika u prometu a, ako ja tražim očajno auto e sad ko za k...c nema nikoga, grad od par milijončića se sveo na tu i tamo koju krntiju od auta i eventualno neki taxi također krntija, ono nema šanse da naletiš na neko dobro auto,eventualno na neku kantu i iza nje naravno "murija"i nema baš motora onaj cros i onaj 600 ccm su pre jaki to je pravi gušt ganjati, ali nema ih ma u san andreasu mi je nekako bilo jednostavnije naći motor(scooter sam sam jednom imao priliku vozit) ovdje ih nema .Smijeh
17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Kaj na kraju bude to došlo i za PC ili ne?   I kada?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Kaj na kraju bude to došlo i za PC ili ne?   I kada?

Na zimu ja mislim...:(
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

koliko ja znam trebala bi oko Božića.

17 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

hmmmm....jedvam čekam da izađe za komp.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4!!!! I sto kazete?

Nisam igrao igru al sam ju vidio na youtubeu i na gamereporteru i vidim da je igra odlicna.Jedva cekam da dode za ps2 odmah ju kupujem i da dojdeju modovi(steta kaj na ps2 nemres staviti modove)Al ce igrica biti zakon

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Agent_Squirrel kaže...

hmmmm....jedvam čekam da izađe za komp.

izlazi sutra ili prekosutra ako se ne varam za PC
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Nfs 4ever kaže...

Nisam igrao igru al sam ju vidio na youtubeu i na gamereporteru i vidim da je igra odlicna.Jedva cekam da dode za ps2 odmah ju kupujem i da dojdeju modovi(steta kaj na ps2 nemres staviti modove)Al ce igrica biti zakon

GTA4 nece bit za PS2.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Nfs 4ever kaže...

GTA4 nece bit za PS2.
 GTA 4 neće biti za PS2 jer nije dovoljno jak
pa i san andreas u nekim trenucima šteka a kako bi tek Gta 4
17 godina
odjavljen
GTA 4!!!! I sto kazete?

Gta 4 je dobra igra, ali nekako mi nije baš "napeta", pa mi se i ne da igrati ta igra. :(

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Psiho246 kaže...
Nfs 4ever kaže...

GTA4 nece bit za PS2.
 GTA 4 neće biti za PS2 jer nije dovoljno jak
pa i san andreas u nekim trenucima šteka a kako bi tek Gta 4
 hmm nije bitno koliko je koja onzola jaka...nego jednostavno odustali su....neznajuči da svi programeri,ne samo on rade greske....hmm ps2 je najprodavanija konzola a sve  što je popularno naravno da če se i kupitii....btw meni nikad nije šteko gta san  na ps2.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice