Evo vam Bluetooth slušalica za PS3... cijena 159kn NOVO iz trgovine.
http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/bigben-ps3-high-quality-bluetooth-headset-oglas-3416855
Evo vam Bluetooth slušalica za PS3... cijena 159kn NOVO iz trgovine.
http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/bigben-ps3-high-quality-bluetooth-headset-oglas-3416855
Hajde ljudi dragi, evo nas ko neka djeca u cod 4 kad se organizuju za clan... Dajte organizujte neki termin svima pogodan da neki stignu bar odigrati 6-7 sesija zajedno, ja ovoga i ne igram jer neću sam da igram.
nevecer kasno se da nac 3-4 clana koji su online i oni igraju onda. ja i frend smo u crewu i stalno zajedno igramo a jos nam se neko pridruzi, bilo bi fora da mozemo tdm ili race organizirat samo s clanovima crewa ali nemozemo jer nas se skupi uvijek 3-4 samo.
Ma ja igram koliko mogu i koliko mi moj ruter dopušta između random disconnectanja i izbacivanja svakih 10min... večeras će mi kolega donijeti siemens router pa kad ga konfiguriram nebih trebao više imati problema :)
Hajde ljudi dragi, evo nas ko neka djeca u cod 4 kad se organizuju za clan... Dajte organizujte neki termin svima pogodan da neki stignu bar odigrati 6-7 sesija zajedno, ja ovoga i ne igram jer neću sam da igram.
nevecer kasno se da nac 3-4 clana koji su online i oni igraju onda. ja i frend smo u crewu i stalno zajedno igramo a jos nam se neko pridruzi, bilo bi fora da mozemo tdm ili race organizirat samo s clanovima crewa ali nemozemo jer nas se skupi uvijek 3-4 samo.
To je ovaj balkan_outlaws crew? Dodaj me na psn: MushRoomDD pa ću se večeras uključiti :D
imas na ebay-u za 160 kn orginal sonyeve + besplatna postarina
To je ovaj balkan_outlaws crew? Dodaj me na psn: MushRoomDD pa ću se večeras uključiti :D
Crew je OPEN, sam se joinaš... ali evo poslat cu ti invite
Sta mi imas slat invite ja sam davno usao u crew haha, pitam samo je li to taj crew u kojem se skupi 3-4 lika navece
Sta mi imas slat invite ja sam davno usao u crew haha, pitam samo je li to taj crew u kojem se skupi 3-4 lika navece
da to je taj
ima li ko da ima 100%, ako da ima li išta gore?
---------------
"Just read something interesting :) apparently once you have completed all main missions and collected all spaceships parts, It’s an Elevator to the inside bottom of Mount Chillad and you receive a spaceship, jet pack and a Easter egg which contains 320milli" nadam se da netko trolla
Ako neko igra online ili misli ubrzo neka mi javi.
Moze mala pomoc zapel sam na onoj misiji di treba ostaviti auto na nekom mijestu da poslje mozes pobjeci s njime dok radis neku placku za one FIB ili kako se vec zovu.
nasal na youtube
Jel i vama ne radi GTA Online ? Meni pise da serveri trenutno nisu dostupni
Nece mi sejvati ni jednu sliku u galeriju,pise da pokusam kasnije. Ima neko isti problem?
napokon netko s mozgom!!!
svi navalili na online, serveri preopterećeni, nisu ih optimizirali....nisam završio ni main story pa se ne žurim s online diom
ja uopce ne kuzim kakve vi probleme to imate, brzo mi se spaja, ne gubim nikakve likove i novce, sve mi radi kako treba i ne treba nista cekat da rjese jer su vec rjesili s patchem 1.02.
ja uopce ne kuzim kakve vi probleme to imate, brzo mi se spaja, ne gubim nikakve likove i novce, sve mi radi kako treba i ne treba nista cekat da rjese jer su vec rjesili s patchem 1.02.
Očito neki još imaju problema, samo treba pričekati još neko vrijeme, kad prestane navala.
Pa koji CFW imas da mozes online, onaj novi habib?
4.46
Pa kak ides online ja isto imam taj i onaj zadnji PSN spoffer i nemogu.
program yet another bypass.
Ajde i neka pozitivna strana njihovih bugova... upravo sam jutros kupio stan za $100,000 i popodne uđem kad ono imam I PARE i STAN...... hihihi *evilface*
btw.
Šta je spoofer i yet another bypass?
ps. evo vam par slika koje sam na netu našao haha
yet another bypass je program koji se instalira na pc i na ps3u je preko proxya spoji na pc, i onda taj program s pca napravi efekt da psn zaobide provjeru i mozes se ulogirat sa cfwom koji nije najnoviji i radi ti online. ali dok igras ps3 mora ti pc bit upaljen naravno.
yet another bypass je program koji se instalira na pc i na ps3u je preko proxya spoji na pc, i onda taj program s pca napravi efekt da psn zaobide provjeru i mozes se ulogirat sa cfwom koji nije najnoviji i radi ti online. ali dok igras ps3 mora ti pc bit upaljen naravno.
Po meni je to nepotrebno kad mi sve šljaka i sa zadnjim cfwom zar ne? ;)
imas 4.50?
imas 4.50?
Da
Kako sresti nekoga online ? Igram već neko vrijeme i niti jednog igraca nisam vidio...
Ajde i neka pozitivna strana njihovih bugova... upravo sam jutros kupio stan za $100,000 i popodne uđem kad ono imam I PARE i STAN...... hihihi *evilface*
btw.
Šta je spoofer i yet another bypass?
ps. evo vam par slika koje sam na netu našao haha
Zadnja slika
Ma ja igram koliko mogu i koliko mi moj ruter dopušta između random disconnectanja i izbacivanja svakih 10min... večeras će mi kolega donijeti siemens router pa kad ga konfiguriram nebih trebao više imati problema :)
Jesi rijesio taj problem?? I meni se to dogada, neznam vise sta da napravim, sve sam pokusao osim da zamijenim ruter a nemam drugog pa razmisljam da zovem Optimu da dodu da ga zamjene...