Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.788.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
mar123 kaže...

tako i treba jer rockstar je zamislio ovo da se svi iz svijeta nedemo, pa idemo na neke aktivnosti i to, a ovi debili samo idu po mapi i ubijaju.

Istina ali i za to ima riješenja.... držiš SELECT i odabereš PASSIVE mod ako se nevaram, i nitko te nemože ubiti...

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma kretenizam u igri, ovi debili umjesto da suraduju samo ubijaju po mapi i kradu pare kad te ubiju. najbolje ti je otic u igri s nekim iz crewa ili na misiju pa invajtat ljude iz crewa.

Oprosti a što su kreteni? I to je dio igre. I ja lično kad mi je dosadno i ne radi mi se neka misija odem na mapu i nekog random lika ubijem, uzmem mu auto i nerviram ga tako što mu bježim... Probaj, zabavno je.

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

igram i ja online psn mi je sCuly123 nek me neko invite igdje da igramo usao sam bio u balkan otlw i neam nikoga na mapi help

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

zasto? zato sto igra nije zamisljenja da se hrpa likova baci na mapu i onda ubija, zasto su onda uopce radili ikakve aktivnosti kad se svi samo ubijaju umjesto da se nadu zajedno i idu nesto radit, bas glupo, mislim oke je s vremena na vrijeme nekog ubit i to, al ima ovih debila koji samo to rade, na kur*c mi idu vise.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zasto? zato sto igra nije zamisljenja da se hrpa likova baci na mapu i onda ubija, zasto su onda uopce radili ikakve aktivnosti kad se svi samo ubijaju umjesto da se nadu zajedno i idu nesto radit, bas glupo, mislim oke je s vremena na vrijeme nekog ubit i to, al ima ovih debila koji samo to rade, na kur*c mi idu vise.

Smiri se jbt... Ako je njemu qrcu ćejf da sve što radi jeste da hoda po mapi i nervira ljude (kao meni u većini vremena), ti mu to ne možeš zabraniti i bezveze se nerviraš...

16 godina
Grand Theft Auto V

ma ne nerviram se jer uopce ne igram obican online, uvijek udem s frendovima ili s ekipom iz crewa, jer ovo drugo nema smisla.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma ne nerviram se jer uopce ne igram obican online, uvijek udem s frendovima ili s ekipom iz crewa, jer ovo drugo nema smisla.

I ja tako...

15 godina
Grand Theft Auto V

Obama Talks About GTA Online

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Asterix kaže...

WOW zapanjen sam,kad sam vidio naslov mislio sam da ce srat

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
Asterix kaže...

Wtf? Uopšte nije pričao o gta, samo je šala...

15 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
Asterix kaže...

Lol

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel ima jos neko problema sa spajanejm na online ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...

Jel ima jos neko problema sa spajanejm na online ?

Nope

13 godina
neaktivan

Meni se jucer dok sam bil dole i ps3 je bil pokraj rutera odmah spojilo, a sad dok sam gore u sobi nece i nece jel to ima kakve veze ?

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

onda idi fino na neki rp samp server gdje dobiješ bananu kad za paljenje cigare ne koristiš /me i slične gluposti

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma ja uopće nemogu sa drugima igrati niti se spojiti nekome na server jer je ovaj Thomson TG782 ruter najveće s*anje što postoji, NAT TYPE je 3, i stricta mi access drugima... i nikako riješiti problem.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lotar1919 kaže...

Ma ja uopće nemogu sa drugima igrati niti se spojiti nekome na server jer je ovaj Thomson TG782 ruter najveće s*anje što postoji, NAT TYPE je 3, i stricta mi access drugima... i nikako riješiti problem.. 

Ovo ti je "jednokratno" riješenje. Upali UPNP pa pod search (win7) trazi network. Unutra desni klik na modem i settings pa dolje na add.. Upisi si sve podatke i taj/ti portovi ce biti otvoreni dok ne ugasis komp ili modem, nisam siguran.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 19:52 (Et_Tu_Brute?).
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
lotar1919 kaže...

Ovo ti je "jednokratno" riješenje. Upali UPNP pa pod search (win7) trazi network. Unutra desni klik na modem i settings pa dolje na add.. Upisi si sve podatke i taj/ti portovi ce biti otvoreni dok ne ugasis komp ili modem, nisam siguran.

Nikako mi nemože otvorit zadnji postupak koji si napisao, odem properties na tu ikonu od modema i nemam ADD pogledaj na slici:

EDIT: Uspio sam otvorit taj General tab i ukucat Portove medjutim i dalje mi je nat type 3... neznam više šta da radim..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 23:26 (lotar1919).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Da li se nakon novog patcha sve stabiliziralo za online? Ili i dalje ima bugova?
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Predator003 kaže...
mar123 kaže...

onda idi fino na neki rp samp server gdje dobiješ bananu kad za paljenje cigare ne koristiš /me i slične gluposti

ha? kakav samp sta si puko ti? ako je netko zeljan samog ubijanja neka upali tdm i neka kolje cijeli dan jer ovo je glupo, toliki raznovrsni svijet, svasta za radit a sve sto debosi rade je gazenje dugih autom, al dobro bas me briga, zato igram s ekipom kojoj je do igre i online misija.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Predator003 kaže...
mar123 kaže...

ha? kakav samp sta si puko ti? ako je netko zeljan samog ubijanja neka upali tdm i neka kolje cijeli dan jer ovo je glupo, toliki raznovrsni svijet, svasta za radit a sve sto debosi rade je gazenje dugih autom, al dobro bas me briga, zato igram s ekipom kojoj je do igre i online misija.

opet sam sebe citiram, upali PASSIVE mod i to je to! ;) Brigu na veselje!

16 godina
Grand Theft Auto V

passive mod ima ogranicenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

kako se napravi crew i kako se onda svi nadu na istom serveru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tabac fan kaže...

kako se napravi crew i kako se onda svi nadu na istom serveru

Na Rockstar Social Club stranici... a nađete se tako što napravite Closed Crew Session... što to ovdje nitko neradi, i neznam zašto... morat ću nešto organiziriati danas :d
Iovako danas namjeravam kupit stan pa možemo chillat kod mene... jučer sam imo priliku liku upast u stan, trebate vi vidjeti to... preludo je :D 

16 godina
Grand Theft Auto V

ja kad hostam misije ili tdm ili nesto uvijek zovem prvo samo clanove crewa ali svi odbijaju invite, mislim zasto ste usli u crew kad ne zelite igrat zajedno, jucer smo igrali zajedno nas troje, ostali su odbijali invite. netreba ni otvarat closed crew session, samo nek neko hosta posao i nek pozove clanove crewa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ja cu tek za koji dan pravo poceti online dok nabavit headset, da mozemo pricati, odmah je bolje i lakse :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mar123 dodi oko 15h online , mozemo igrat kolko hoces

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo sada imate 31. clana {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Ja cu tek za koji dan pravo poceti online dok nabavit headset, da mozemo pricati, odmah je bolje i lakse :D

Također.Zna li netko gdje mogu najjeftinije nabaviti headset za ps3(u RH)?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Hajde ljudi dragi, evo nas ko neka djeca u cod 4 kad se organizuju za clan... Dajte organizujte neki termin svima pogodan da neki stignu bar odigrati 6-7 sesija zajedno, ja ovoga i ne igram jer neću sam da igram.

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice