Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.788.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo vam Bluetooth slušalica za PS3... cijena 159kn NOVO iz trgovine.

http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/bigben-ps3-high-quality-bluetooth-headset-oglas-3416855

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
BannedOnThisForum kaže...

Hajde ljudi dragi, evo nas ko neka djeca u cod 4 kad se organizuju za clan... Dajte organizujte neki termin svima pogodan da neki stignu bar odigrati 6-7 sesija zajedno, ja ovoga i ne igram jer neću sam da igram.

nevecer kasno se da nac 3-4 clana koji su online i oni igraju onda. ja i frend smo u crewu i stalno zajedno igramo a jos nam se neko pridruzi, bilo bi fora da mozemo tdm ili race organizirat samo s clanovima crewa ali nemozemo jer nas se skupi uvijek 3-4 samo.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma ja igram koliko mogu i koliko mi moj ruter dopušta između random disconnectanja i izbacivanja svakih 10min... večeras će mi kolega donijeti siemens router pa kad ga konfiguriram nebih trebao više imati problema :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Hajde ljudi dragi, evo nas ko neka djeca u cod 4 kad se organizuju za clan... Dajte organizujte neki termin svima pogodan da neki stignu bar odigrati 6-7 sesija zajedno, ja ovoga i ne igram jer neću sam da igram.

nevecer kasno se da nac 3-4 clana koji su online i oni igraju onda. ja i frend smo u crewu i stalno zajedno igramo a jos nam se neko pridruzi, bilo bi fora da mozemo tdm ili race organizirat samo s clanovima crewa ali nemozemo jer nas se skupi uvijek 3-4 samo.

To je ovaj balkan_outlaws crew? Dodaj me na psn: MushRoomDD pa ću se večeras uključiti :D

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan

imas na ebay-u za 160 kn orginal sonyeve + besplatna postarina

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

To je ovaj balkan_outlaws crew? Dodaj me na psn: MushRoomDD pa ću se večeras uključiti :D

Crew je OPEN, sam se joinaš... ali evo poslat cu ti invite

16 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Sta mi imas slat invite ja sam davno usao u crew haha, pitam samo je li to taj crew u kojem se skupi 3-4 lika navece

15 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 BIG Baseball (Easter Egg)

1 0 hvala 0
16 godina
lotar1919 kaže...

Sta mi imas slat invite ja sam davno usao u crew haha, pitam samo je li to taj crew u kojem se skupi 3-4 lika navece

da to je taj

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ima li ko da ima 100%, ako da ima li išta gore?

---------------

"Just read something interesting :) apparently once you have completed all main missions and collected all spaceships parts, It’s an Elevator to the inside bottom of Mount Chillad and you receive a spaceship, jet pack and a Easter egg which contains 320milli" nadam se da netko trolla

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 16:04 (Predator003).

0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Ako neko igra online ili misli ubrzo neka mi javi. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Moze mala pomoc zapel sam na onoj misiji di treba ostaviti auto na nekom mijestu da poslje mozes pobjeci s njime dok radis neku placku za one FIB ili kako se vec zovu.

nasal na youtube

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 17:41 (Okica4Ever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel i vama ne radi GTA Online ? Meni pise da serveri trenutno nisu dostupni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nece mi sejvati ni jednu sliku u galeriju,pise da pokusam kasnije. Ima neko isti problem?

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Šta ste napali na online ko muve na govno. Pričekajte par dana da srede sve bugove. Ovako samo bezveze gubite novce koje ste zaradili i sve ostalo što ste do sada napravili. Strpite se dok se ne stabilizira.
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Šta ste napali na online ko muve na govno. Pričekajte par dana da srede sve bugove. Ovako samo bezveze gubite novce koje ste zaradili i sve ostalo što ste do sada napravili. Strpite se dok se ne stabilizira.

napokon netko s mozgom!!!

svi navalili na online, serveri preopterećeni, nisu ih optimizirali....nisam završio ni main story pa se ne žurim s online diom

16 godina
Grand Theft Auto V

ja uopce ne kuzim kakve vi probleme to imate, brzo mi se spaja, ne gubim nikakve likove i novce, sve mi radi kako treba i ne treba nista cekat da rjese jer su vec rjesili s patchem 1.02.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja uopce ne kuzim kakve vi probleme to imate, brzo mi se spaja, ne gubim nikakve likove i novce, sve mi radi kako treba i ne treba nista cekat da rjese jer su vec rjesili s patchem 1.02.

Očito neki još imaju problema, samo treba pričekati još neko vrijeme, kad prestane navala.

17 godina
mar123 kaže...

Pa koji CFW imas da mozes online, onaj novi habib?

You got to lose to know how to win
16 godina
Grand Theft Auto V

4.46

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa kak ides online ja isto imam taj i onaj zadnji PSN spoffer i nemogu.

You got to lose to know how to win
16 godina
Grand Theft Auto V

program yet another bypass.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ajde i neka pozitivna strana njihovih bugova... upravo sam jutros kupio stan za $100,000 i popodne uđem kad ono imam I PARE i STAN...... hihihi  *evilface*

btw.

Šta je spoofer i yet another bypass?

ps. evo vam par slika koje sam na netu našao haha

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 22:32 (lotar1919).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

yet another bypass je program koji se instalira na pc i na ps3u je preko proxya spoji na pc, i onda taj program s pca napravi efekt da psn zaobide provjeru i mozes se ulogirat sa cfwom koji nije najnoviji i radi ti online. ali dok igras ps3 mora ti pc bit upaljen naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

yet another bypass je program koji se instalira na pc i na ps3u je preko proxya spoji na pc, i onda taj program s pca napravi efekt da psn zaobide provjeru i mozes se ulogirat sa cfwom koji nije najnoviji i radi ti online. ali dok igras ps3 mora ti pc bit upaljen naravno.

Po meni je to nepotrebno kad mi sve šljaka i sa zadnjim cfwom zar ne? ;)

16 godina
Grand Theft Auto V

imas 4.50?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imas 4.50?

Da

14 godina
Grand Theft Auto V

Kako sresti nekoga online ? Igram već neko vrijeme i niti jednog igraca nisam vidio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Ajde i neka pozitivna strana njihovih bugova... upravo sam jutros kupio stan za $100,000 i popodne uđem kad ono imam I PARE i STAN...... hihihi  *evilface*

btw.

Šta je spoofer i yet another bypass?

ps. evo vam par slika koje sam na netu našao haha

Zadnja slika {#}

12 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Ma ja igram koliko mogu i koliko mi moj ruter dopušta između random disconnectanja i izbacivanja svakih 10min... večeras će mi kolega donijeti siemens router pa kad ga konfiguriram nebih trebao više imati problema :)

Jesi rijesio taj problem?? I meni se to dogada, neznam vise sta da napravim, sve sam pokusao osim da zamijenim ruter a nemam drugog pa razmisljam da zovem Optimu da dodu da ga zamjene...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice