- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je i trevorova garaza popapala kamioncek, dok grotti carbonizzare stoji sigurno u michealovoj garazi...
Meni zasad rade sve garaže, nisam još popušio auto a koristio sam sve tri.
Pa mogli su u meduvremenu izbacit neki mini patch za to...
hahahha koji natpis^^
Meni zasad rade sve garaže, nisam još popušio auto a koristio sam sve tri.
meni je nesto auto tam u onoj garazi gdje trevor privremeno (nepozvano) stanuje nakon dolaska u los santos
Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.
Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se
na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.
Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na
aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.
Čak je i u Auto klubu izašao članak o novom GTA V
Fotku nemam, ali ko nevjeruje, nek potraži AK.
Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.
Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se
na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.
Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na
aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.
Onda slabo odradis te pljacke, jer ja sam na prvoj koju rade samo franklin i michael sa michaelom odmah ostao sa milionom
Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k
kupite original pa nece bit problema sa garazama
Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k
Prvi Heist? Tu sam ja pokupio skoro 5m.
Pošto još ne prelazim komplet igru a preša sam samo 3 misije....glupiram se po gradu...zanima me imate li problema kod prelaska pojedini misija tj ima li težih misija za izvršit pa se mučite.....
kupite original pa nece bit problema sa garazama
Problem je u tome što i originali imaju problem s garažama.
Jedina s kojom se ja mučio do sada je jedna s Trevorom, ali to je samo zato (evo spoiler iako nije) jer sam čovjek koji nema strpljenja u igrama i ne volim stealth (potpuno suprotno stvarnosti :P)...
Pošto još ne prelazim komplet igru a preša sam samo 3 misije....glupiram se po gradu...zanima me imate li problema kod prelaska pojedini misija tj ima li težih misija za izvršit pa se mučite.....
Najbolje da kreneš prelazit, pa ćeš vidjeti ima li težih misija.

dali se pljačke mogu ponavljat?
Valjda bude to sređeno s garažama,original je ipak original ;)
Ako želiš gold misije završiti onda zna biti teško. Prvi put kad sam vozio avion trebalo mi je jedno 10 puta da sletim pravilno. Jel trguje tko s dionicama haha???
Da li itko zna kako se snimaju svi oni gameplayi na YT? Da li to ima opcija kao u GTA IV, da snimi zadnjih par minuta ili snimaju pomocu PC-a?
milijon i pol je najskuplji ali to mozes vidjet da dignes mobitel i odes na internet i tamo su ti stranice koje prodaju te stvari i cijene pored.
sad cu u spojler napisat kolko se love dobije na zadnjoj misiji ako uzmete kvalitetan crew(neznam kolko dobijete ako uzmete one jadnike sto uzmu po 5-6 %).
34 milijuna svaki lik dobije
inace ako zelite lovu odmah, u igri postoji glitch, odite s bilokojim likom tamo ispod mora gdje se nalazi onih 25 000 dolara, i onda to pokupite i odmah prebacite na drugog lika te potom odmah opet na ovog i opet pokupite tih 25 soma, i tako unedogled, i onda kad vam je dosta samo opet ostavite da se moze pokupit i ironite i to mozete stalno radit.
milijon i pol je najskuplji ali to mozes vidjet da dignes mobitel i odes na internet i tamo su ti stranice koje prodaju te stvari i cijene pored.
sad cu u spojler napisat kolko se love dobije na zadnjoj misiji ako uzmete kvalitetan crew(neznam kolko dobijete ako uzmete one jadnike sto uzmu po 5-6 %).
inace ako zelite lovu odmah, u igri postoji glitch, odite s bilokojim likom tamo ispod mora gdje se nalazi onih 25 000 dolara, i onda to pokupite i odmah prebacite na drugog lika te potom odmah opet na ovog i opet pokupite tih 25 soma, i tako unedogled, i onda kad vam je dosta samo opet ostavite da se moze pokupit i ironite i to mozete stalno radit.
ajd pošalji na PM da vidim, da ne spamaš ovdje...
Dobro ne sjecam se vise tocno koja je cifra, znam jedino da mi je jedan clan poginuo za vrijeme te pljacke i da sam na kraju onom frajeru za kucu skoro sve dao.
ajd pošalji na PM da vidim, da ne spamaš ovdje...
u spojleru ti je
ne sjecam se koliko sam tocno tih izloga pokupio (obio) od ukupno njih 20, al ugl. pokupio sam ona prva dva u sredini, onda onaj desni i ono na blagajni. mislim da sam jos jednog, al se ne mogu sjetit kojeg. inace uzeo sam najbolju ekipu koja mi se nudila, jedino hackera sam uzeo slabijeg ponudjenog, jer ga Michael kao preporuci. na kraju sam skupio nesto vise od 7 milijona, a dobio sam cca milijon i 27 tisuca.
btw, nisam namjerno ovo prekrio, posto ne smatram da ca ikome pomoci u rjesavanju same misije, al mozda zato nesto zarade, pa da se mogu kasnije igrat custom-om i tome slicnom.
hahahahha
Moze link na njegov stream?
Najviše novca se dobije preko dionica, na misijama se pravo malo zarađuje naspram stock marketa.