Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.779.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Aha dobro onda tenks :)
15 godina
neaktivan

meni je i trevorova garaza popapala kamioncek, dok grotti carbonizzare stoji sigurno u michealovoj garazi...

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni zasad rade sve garaže, nisam još popušio auto a koristio sam sve tri.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
17 godina

Pa mogli su u meduvremenu izbacit neki mini patch za to...

You got to lose to know how to win
12 godina
protjeran

hahahha koji natpis^^

GTA Balkan http://gta-balkan.com
13 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Meni zasad rade sve garaže, nisam još popušio auto a koristio sam sve tri.

meni je nesto auto tam u onoj garazi gdje trevor privremeno (nepozvano) stanuje nakon dolaska u los santos

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.

Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se

na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.

Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na

aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V
Jeli mi ko moze rec koliko kosta najskuplji privatni avion?
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Čak je i u Auto klubu izašao članak o novom GTA V {#}

Fotku nemam, ali ko nevjeruje, nek potraži AK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Većinu igre sam broke.Sad prelazim što više story misija,valjda će kasnije pasti koji milion.

Već nekoliko većih heistova sam prešao i dobijem max. pola miliona po liku.Kad se uzme u obzir da se

na customizaciju samo jednog vozila može potrošiti 100k onda se tek vidi koliko je to malo.

Izgleda da prava zabava u freeroamu dolazi tek poslije story misija.Sve ove druge male avione ne mogu nigdje naći,osim onog Trevorovog i na

aerodromu u LS manji i veći jet.Izgleda da ih treba kupiti,a najjeftiniji je 1 milion ako se ne varam.

Onda slabo odradis te pljacke, jer ja sam na prvoj koju rade samo franklin i michael sa michaelom odmah ostao sa milionom

17 godina

Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

kupite original pa nece bit problema sa garazama

0 17 hvala 0
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Na koju foru molim te? Kad opljackas cijelu zlatarnu onu ili sta je imas nekih 2miljuna i skoro sve sam moro dat za nesto tak da je svaki dobio mozda nekih 50k

Prvi Heist? Tu sam ja pokupio skoro 5m.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pošto još ne prelazim komplet igru a preša sam samo 3 misije....glupiram se po gradu...zanima me imate li problema kod prelaska pojedini misija tj ima li težih misija za izvršit pa se mučite.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rigolas kaže...

kupite original pa nece bit problema sa garazama

Problem je u tome što i originali imaju problem s garažama.

ma da
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jedina s kojom se ja mučio do sada je jedna s Trevorom, ali to je samo zato (evo spoiler iako nije) jer sam čovjek koji nema strpljenja u igrama i ne volim stealth (potpuno suprotno stvarnosti :P)... 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Pošto još ne prelazim komplet igru a preša sam samo 3 misije....glupiram se po gradu...zanima me imate li problema kod prelaska pojedini misija tj ima li težih misija za izvršit pa se mučite.....

Najbolje da kreneš prelazit, pa ćeš vidjeti ima li težih misija.

ma da
14 godina
neaktivan
Nema teskih misija igra je ustvari jako lagana. Samo treba bit strpljiv i bit u coveru.
CONSOLES FTW!!!
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

dali se pljačke mogu ponavljat?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Valjda bude to sređeno s garažama,original je ipak original ;)
Ako želiš gold misije završiti onda zna biti teško. Prvi put kad sam vozio avion trebalo mi je jedno 10 puta da sletim pravilno. Jel trguje tko s dionicama haha???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V
Koliko kosta najskuplji avion u igri?
Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da li itko zna kako se snimaju svi oni gameplayi na YT? Da li to ima opcija kao u GTA IV, da snimi zadnjih par minuta ili snimaju pomocu PC-a?

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

milijon i pol je najskuplji ali to mozes vidjet da dignes mobitel i odes na internet i  tamo su ti stranice koje prodaju te stvari i cijene pored.

sad cu u spojler napisat kolko se love dobije na zadnjoj misiji ako uzmete kvalitetan crew(neznam kolko dobijete ako uzmete one jadnike sto uzmu po 5-6 %).

34 milijuna svaki lik dobije

inace ako zelite lovu odmah, u igri postoji glitch, odite s bilokojim likom tamo ispod mora gdje se nalazi onih 25 000 dolara, i onda to pokupite i odmah prebacite na drugog lika te potom odmah opet na ovog i opet pokupite tih 25 soma, i tako unedogled, i onda kad vam je dosta samo opet ostavite da se moze pokupit i ironite i to mozete stalno radit.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

milijon i pol je najskuplji ali to mozes vidjet da dignes mobitel i odes na internet i  tamo su ti stranice koje prodaju te stvari i cijene pored.

sad cu u spojler napisat kolko se love dobije na zadnjoj misiji ako uzmete kvalitetan crew(neznam kolko dobijete ako uzmete one jadnike sto uzmu po 5-6 %).

inace ako zelite lovu odmah, u igri postoji glitch, odite s bilokojim likom tamo ispod mora gdje se nalazi onih 25 000 dolara, i onda to pokupite i odmah prebacite na drugog lika te potom odmah opet na ovog i opet pokupite tih 25 soma, i tako unedogled, i onda kad vam je dosta samo opet ostavite da se moze pokupit i ironite i to mozete stalno radit.

ajd pošalji na PM da vidim, da ne spamaš ovdje...

17 godina
PLASMAorLCD kaže...
R4zOR229 kaže...

Dobro ne sjecam se vise tocno koja je cifra, znam jedino da mi je jedan clan poginuo za vrijeme te pljacke i da sam na kraju onom frajeru za kucu skoro sve dao.

16 godina
HDesignz kaže...
mar123 kaže...

ajd pošalji na PM da vidim, da ne spamaš ovdje...

u spojleru ti je

13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
R4zOR229 kaže...

ne sjecam se koliko sam tocno tih izloga pokupio (obio) od ukupno njih 20, al ugl. pokupio sam ona prva dva u sredini, onda onaj desni i ono na blagajni. mislim da sam jos jednog, al se ne mogu sjetit kojeg. inace uzeo sam najbolju ekipu koja mi se nudila, jedino hackera sam uzeo slabijeg ponudjenog, jer ga Michael kao preporuci. na kraju sam skupio nesto vise od 7 milijona, a dobio sam cca milijon i 27 tisuca.

btw, nisam namjerno ovo prekrio, posto ne smatram da ca ikome pomoci u rjesavanju same misije, al mozda zato nesto zarade, pa da se mogu kasnije igrat custom-om i tome slicnom.

14 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran

hahahahha

Moze link na njegov stream?

GTA Balkan http://gta-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 21:50 (DeathBringer12).
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Najviše novca se dobije preko dionica, na misijama se pravo malo zarađuje naspram stock marketa.

EUW: MushRoomD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice