- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kaj si corav vis da je igra...
Ima cca 840ks.Zondu sam odlučio preskočiti,idem direkt na Mazdu 787B.
E... ako pobijediš na Like The Wind (Daytonu možeš sa nabrijanim GTR V-spec, a Indianapolis sa Mazda Furai kojem jako nabriješ downforce da drži u zavojima) dobit ćeš Toyota Minolta Race Car '89
Taj auto je apsolutni monstrum... uništava.
Mazdu Furai ćeš dobiti ako pobijediš NR-A Cup u B-specu (dovoljno je opako nabrijati neku Mazdu MX5 da odere ostale)
Zondu R ćeš isto tako dobiti ako pobijediš Gran Turismo World Championshipu u B-Specu
Dakle... isplati se ulagati u B-Spec...
Inače... Bugatti Veyron je totalni fail od auta:
1) Užasan understeer... koliko god da podešavaš suspenziju i distribuciju okretnog momenta, neće ti biti dovoljno da makneš taj understeer
2) Nema ga u Premium izdanju... em nema cockpita (manje važno), em nemožeš instalirati aerodinamičke dodatke - više važno
1. understeer sigurno nema
2. jel znas uopce razliku izmedu understeera i oversteera?
3. understeer je karakteristika bjezanja NOSA kod automobila sa prednjim pogonom, oversteer je prisutan kod straznjih pogona...veyron ima pogon na sva 4, ali je veci % okretnog momenta prisutan na straznjoj osovini, stoga se moze uzimati u obzir kao straznji pogon, jer tamo opada veca snaga, pa zato veyron ima OVERsteer...
4. ako ovo sta sam pod 3 rekao nije tocno za veyrona u igri (dakle da je ipak UNDERsteer, a ne oversteer kod veyrona) onda mi je jos jednom igra dokazala kako je ... (necu nastaviti dalje zbog postovanja prema vama koji ju igrate)
5. zanimljivo kako mali stari fico koji vrijedi par sto evra ima interijer u igri, a veyron koji dode par miljuna nema...
3. understeer je karakteristika bjezanja NOSA kod automobila sa prednjim pogonom, oversteer je prisutan kod straznjih pogona...veyron ima pogon na sva 4, ali je veci % okretnog momenta prisutan na straznjoj osovini, stoga se moze uzimati u obzir kao straznji pogon, jer tamo opada veca snaga, pa zato veyron ima OVERsteer...
Potpuno krivo. Auti sa pogonom na sva 4 inače imaju understeer, makar snaga bila raspoređena više na stražnje kotače.
Evo samo neki od primjera:
subaru impreza wrx sti
mitsubishi evo
golf r32
audi rs4
audi r8
lambo gallardo
nissan skyline
i stotine ostalih
3. stoga se moze uzimati u obzir kao straznji pogon, jer tamo opada veca snaga, pa zato veyron ima OVERsteer...
Ni slučajno se to ne uzima kao stražnji pogon, takvi auti nemaju izraženi oversteer. Ni u teoriji rekao bih (iako će neki na to navlačiti, i proizvođači obećavati svašta), a pogotovo ne u praksi.
Objašnjavaš ljudima neke pojmove vidim, a ti bi trebao malo svoje znanje provjerit.
mali stari fico je 100x bolji auto od tog bugattia
koji je skroz bezvezan auto
takve je najlakse napravit
nikakav problem nije napravit auto od 1000ks i da vrijedi 1 000 000 000€
fico je legenda
Bugatti jest razočarenje u igri! nije premium i nejde preko 400 kmh, došao bi do 375 i gotovo!
Inaće umjesto onih vw P kanti iz 2. sv rata mogli su napraviti P golf 1 gti!!!
Dal bi se tko mijenjao s Formulom Ferrari f10 s autima slične vrijednosti, nešta da iskombiniramo???!
nema keca getija?
Bugatti jest razočarenje u igri! nije premium i nejde preko 400 kmh, došao bi do 375 i gotovo!
Inaće umjesto onih vw P kanti iz 2. sv rata mogli su napraviti P golf 1 gti!!!
Kako ne ide preko 375km/h !? Pa odvozio sam s njime ''tonu'' utrki, max brzina kod mene 437 km/h.
Jučer sam baš mjerkao dal da kupim Formulu ili Mazdu, i na kraju se odlučio za Mazdu, ništa posebno, ubrzanje nikakvo, u 4. Escudo je tu Mazdu ''trgao'' poprijeko i uzdužno.
Minolta 89' je puno bolja od Mazde, bar meni, a i ''free'' sam je dobio.
igyp@ što bi htio za zamjenu, pa nije da baš ima nešto automobila s cijenom u rangu formule?
Znači ide preko 400!, ja sam ga onakvoga stock stavio na onu stazu di ima dugačka ravnica po mraku i nije išao preko 375!
Ona mazda koja dođe skoro 6 milijuna kredita ide ko blesava i premium je, meni je odlična! a gle pošto formula vrijedi 10 000 000 cr mogu uzeti više autiju pod račun. JA napišem wishlist ti ih kupiš i to je to!!!
Znači ide preko 400!, ja sam ga onakvoga stock stavio na onu stazu di ima dugačka ravnica po mraku i nije išao preko 375!
Ona mazda koja dođe skoro 6 milijuna kredita ide ko blesava! a gle pošto formula vrijedi 10 000 000 cr mogu uzeti više autiju pod račun. JA napišem wishlist ti ih kupiš i to je to!!!
Aha, ja sam ga još malo tunirao, zato ide preko 400, da o toj Mazdi govorim, cijena je cca 5 300 000, Minolta ( dobio tamo na trki Like Wind) je nešto bolja i ima 100 ks više.
Jučer odvezao sve bonus trke, najviše mi se sviđa ona zadnja sa touring autima, imao sam već u garaži BMW GTR-a pa je samo tako ''palo'' 2 milje bez ulaganja dodatnog. :)
Formulu mogu sad kupit za 5 milja na dealershopu!
DA! Bonus race je nešta odlično, da toga nema jako bi se sporo napredovalo u igri, što se tiće para i experienca!! Ja posjedujem Premium formulu Ferarri F10. ona vrijedi toliko i nemože se kupiti rabljena!
Samo se formula gran turismo može kupiti rabljena.!
DA! Bonus race je nešta odlično, da toga nema jako bi se sporo napredovalo u igri, što se tiće para i experienca!! Ja posjedujem Premium formulu Ferarri F10. ona vrijedi toliko i nemože se kupiti rabljena!
Kada mozes igrat te bonus race? Kad postignes neki određeni lvl ili kak, i gdje se pojave?
A u čemu je razlika između tih Formula, naravno osim cijene i samog naziva? Jel ova Turismo nešto slabija od Ferarri?
Kolko ti komp nudi za prodaju Formule? Čini mi se da puno manje nego dođe kad kupuješ, pošto je tako sa svim vozilima, odmah u startu izgubiš ogromnu vrijednost.
Moras skinut update za GT5 koji je iuzašao prije mjesec dana. Gt5 ti ga je trebao automatski skinuti prilikom logiranja!!! Kada ga instaliraš u gt modu češ imati ispod iokone open lobby 2 ikone i tu imaš te bonus utrke i još jedan used car store!!
nemožeš prodat premium Formulu, baš zato bi je i mjenjao! razlika je u tome što je premium, pogled iz kokpita je jednostavno zakon :), mislim da ima 650 ks i 550 kg! vidi u gt5!
Ok. Hvala. Ma nemam ja PS3 nego igram kod frenda, i nagovaram ga vec 2mj. otkad je izasla igra da se spoji na net ali je lijen kupit 2m UPT kabela i spojit PS i router. Ali danas hoce 100% kad mu ovo kazem. Bas je panj.
haha porući mu da je izgubio jedno 15 000 000 cr i brdo experienca što nije igrao bonus utrke, nakon nekog vremena se zatvore, još stigne odigrati bonus race 5. mislim sa su otvorene još tjedan dana.
nemožeš prodat premium Formulu, baš zato bi je i mjenjao! razlika je u tome što je premium, pogled iz kokpita je jednostavno zakon :), mislim da ima 650 ks i 550 kg! vidi u gt5!
a da preimum je , a onda su iste ako ima toliko ks, gotovo da se ne isplati kupovat Ferarri.
a da preimum je , a onda su iste ako ima toliko ks, gotovo da se ne isplati kupovat Ferarri.
Formula gt je jača za 250 ks, ali zato premium formula daje poseban dožvljaj!!
Koji auto da uzmem za 120k i lvl8 ?
kako mogu staviti zimske gume na onog mercedesa amg c63. Neda mi bez njih da vozim po snijegu, a tamo kad ih odem kupiti kaze da ne mogu na moj auto. Ima li ikakvog spasa? Jesam li mozda trebao uzeti onog audija rs6 avant sto kosta 166k?
Koji auto da uzmem za 120k i lvl8 ?
Koji god se tebi sviđa, nemoj štedit na parama! ako mora baš biti za te pare i taj level uzmi hondu NSX koji je odličan za zavoje! za te pare možeš kupiti auto s većim levelom, sve ovisi za šta ti treba automobil!!
kako mogu staviti zimske gume na onog mercedesa amg c63. Neda mi bez njih da vozim po snijegu, a tamo kad ih odem kupiti kaze da ne mogu na moj auto. Ima li ikakvog spasa? Jesam li mozda trebao uzeti onog audija rs6 avant sto kosta 166k?
stavi celicne 16ke i sava eskimo S3...
stavi celicne 16ke i sava eskimo S3...
Stvarno ima u igrici ili... Nemam play kuci pa ne igram tako cesto. Igram u igraoni.
krivo