Bok ljudi.
Jel mi može neko reć kak srediti onog diva?
Ono kad upadne u hodnik i trga sve pred sobom.
Rokam po njemu ko budala a njemu ništa.
Na koju foru njega proć?
Bok ljudi.
Jel mi može neko reć kak srediti onog diva?
Ono kad upadne u hodnik i trga sve pred sobom.
Rokam po njemu ko budala a njemu ništa.
Na koju foru njega proć?
Probaj kroz noge...
Blago meni kad dobijem ovakve prijedloge.
Kak kroz noge kad tip sve gazi i melje kaj mu je na putu.
Kroz noge mož zaboravit.
Pucat po njemu ništa ne pomaže.
Bježat ništ ne pomaže.Gad se baš ne umori.
Mora postojat neki trik
jer ta igra dobra za PC jer nemam nikaj za igrat pa sam očajan
Reci mi koja je to misija pa ti možda mogu pomoći.
moraš ga natjerat da te ganja i sruši zid da bi izašli van,a zatim ga ubiješ sa onom zrakom sa satelita.poz!
Moraš ga natjerat da se zaleti u vrata, i tako jedno 3 puta dok ne izađeš van i ubiješ ga onom satelitskom puškom.
Inače igram mi je užasno dosadna.
Dosadno, konzolaski vrijeme mojeg igranja je iznosilo 34min 56 sek i onda ciao!
Nije mi bas neka sreca ova igrica!! Na XBoxu mozda predstavlja neku revoluciju ili odmak od ostalih, ali za PC mi je bolji Overlord!
Grafički lijepo izvedeno, ali previše se osjeća 'konzolaški' štih, tj. za uživit se treba kontroler a miš + tipkovnica nisu idealna kombinacija baš, pa stvar dojadi nakon nekih 45 minuta do sat vremena.
Dao bi joj 7/10 zbog dobre akcije
moraš ga natjerat da te ganja i sruši zid da bi izašli van,a zatim ga ubiješ sa onom zrakom sa satelita.poz!
evo, iskopao sam ga..
igrao sam GoW kod frenda na iks-boksu i dobra mi bila..
e sad me zanima, dal je pc verzija isto tako dobra?
imam dobar gamepad, malo pregledao gamespot, xBox verzija dobila 9,6, pc verzija dobila 9...
mora onda da valja nešt...
Uf kakvo dizanje iz mrtvih.
Neki sam dan mijenjao sa jednim likom igre pa mi on uvaljao GOW1 i GOW2. Nikada prije nisam igrao ovo, a po pričama i ocjenama izgledalo je uvijek kao vrhunska igra.
Pa eto da i ja probam.
Nekih sam pol sata u kampanji i za sad sve ok. Još da se priča razvije pa ću moći donijeti točniji sud, al za sad ok, onak za razbibrigu.