Novi trailer, Encounters.
Ovaj me opet zagrijao za igru, barem donekle, sviđa mi se ovakva mehanika, i ako je dobro izvedu bit će super, da je grafika šrot davn osmo konstantirali pa se toga neću ni doticati.
Ma moglo bi ibit nešto od te igre, moguće da Ubisoft ima nekog asa u rukavu glede igrivosti, samog gameplaya, atmosfere. Grafika kava, takva je, toga su se svjesno odrekli onog trenutka kada su solučili da od AAA naslova naprave isključivo downloadable naslov, vidim to kao njihov eksperimentd koji će im pokazati da li se sa malo uloženih para može izvući neka lova, tj. imam neki osjećaj da eksperimentiraju da vide koliko kvalitetan odnos uloženo-dobiveno mogu postići s ovom igrom.
Ma moglo bi ibit nešto od te igre, moguće da Ubisoft ima nekog asa u rukavu glede igrivosti, samog gameplaya, atmosfere. Grafika kava, takva je, toga su se svjesno odrekli onog trenutka kada su solučili da od AAA naslova naprave isključivo downloadable naslov, vidim to kao njihov eksperimentd koji će im pokazati da li se sa malo uloženih para može izvući neka lova, tj. imam neki osjećaj da eksperimentiraju da vide koliko kvalitetan odnos uloženo-dobiveno mogu postići s ovom igrom.
Neka oni eksperimentiraju, svaki razvoj je dobrodošao, ali zašto pobogu s ovom igrom? Ovo je imalo potencijala da bude takva igretina da bi je se dugo pamtilo... Genijalci.
Evo dostupan je na XBL Marketplaceu.
Upravo sam ga piknuo i sad čekam da završi radno vrijeme i da skočim među te ruševine.
izgleda da je ipak loše..
EDIT:
Davno nisam vidio ovoliki kontrast između IGN-a i Gamespota.
Obično ih izbjegavam oboje i tražim one manje nezavisne recenzente ali igra je tek izašla i nema ničeg.
Sad se baš mislim da kakva je igra uistinu.
danny javi dojmove.
Ovisno o recenzentu IGN za pretjerati. Možda je dotični imao prevelika očekivanja od XBLA igre.
Kako bilo, vidit ću popodne. :)
Ovo mi djeluje odlično...
Ona recenzija od IGNa... Pa nemogu dati dvije dobre ocjene kada su onako ME3 digli u nebesa. Skrenuli bi pozornost!!
Stvarno su pederi u kadi, jebiga...kak sad da ja to igram kad nije stiglo na PSN? a i prodo kutiju. Jel se zna kad će stići na najbolju konzolu na svijetu koja je ikad proizvedena?
Jel se zna kad će stići na najbolju konzolu na svijetu koja je ikad proizvedena?
Već je stigao.
Jel se zna kad će stići na najbolju konzolu na svijetu koja je ikad proizvedena?
Već je stigao.
Mnogo si duhovit. A ja samo baratam činjenicama.
Raspravljeno par postova gore, pogledaj Gamespotov review.
Raspravljeno par postova gore, pogledaj Gamespotov review.
A evo sad vidim, ništa, čeka se Yahtzee.
Teško je znati bez da sam probaš, moraš znati ime autora koji ti paše pa se po njemu ravnati.
Ista ti je stvar s bilo kojom recenzijom, dva čovjeka uvijek različito razmišljaju i različite dojmove imaju. Nešto kasnije ću zaigrati pa javim.
Teško je znati bez da sam probaš, moraš znati ime autora koji ti paše pa se po njemu ravnati.
Kao što je kolega thuglife rekao, također se ravnam po Yahtzee Croshaw-u i još nekim
nezavisnim recenzentima ali in such short notice, odmah po izlasku igre nisam mogao naći bolje.
Uistinu me ćudi ocjena IGN-a jer sam pratio development igre i kao završen proizvod mi izledno zaslužuje više.
To each his own I guess..
U svakom slučaju kako si rekao, javi
Kajaznam, možda ovi iz IGN-a nisu previše fulali.
Nisam daleko došao, ali ovo što sam vidio već daje naslutiti da se radi o relativno monotonoj igri u kojoj se sve svodi na odi ovdje, popni se ovdje i dođi do ovog. Osobno nemam zamjerki na grafiku, koja jest slaba za današnje pojmove ali nije strašna. Ono što mi se definitivno ne sviđa su quick time eventi koji su ovdje jednostavno šaka u oko.
Vidjet ćemo...
Po svemu dosad viđenom, u ovoj igri bi atmosfera trebala biti najveći adut...nije te dojmila?
kao sto sam rekao prije, ovo je igra koja je gledajuci onaj prvi trailer imala ogroman potencijal i onda je ne kraju nastalo sranje.
Igrao sam malo demo. Atmosfera je OK, ruševine i apokalipsa podsjećaju na Enslaved, makar je tamo bilo sve puno ljepše i u boji, ovdje je sve sivo. Grafika je razočaravajuća, stvarno. Kontrole kao da nekad štekaju, moram više puta stisnuti button. I sistem umiranja, oni retryi, checkpointi koji su relativno daleko, ograničena municija - ne znam, možda treba malo više igrati pa će sjesti.
Još uvijek važem da li zdimiti tih 12€ ili ne, volim takav tip igara ali ako je kako kažu monotono i samo se ponavlja, onda bolje ne.
Veća zabava mi je bio Warp koji je isto u ovoj Party ponudi na XBLA a košta samo 800 bodova.
Ili ako već treba ubiti 1200 bodova, tu je Alan Wake american nightmare.
Pobogu, pa zar niti jedan post o ovoj igri još od dana žena?
Ovo je jedna od igara za koju me zaboli ona stvar, oće li ili neće doć na PC. Djeluje mi totalno bezveze igra.
Evo šta sam ja bio komentirao za ovu igru dana 27.11.2011 i nisam pogriješio, igra je promašaj.
Koliko vidim izašao je i za PC....
Utisci nakon odigrane igre...hm....na srednjim postavkama traje oko 5-6 sati zavisi koliko se brzo i dobro snađete bez puno umiranja...grafika je okej, al ništa bog zna šta...sve je sivo i neke "pješčane" boje....igrano na PC-u
Igra je ok za odigrat jednom, mozda dvaput radi teze tezine di ima manje stvari, odnosno resursa al osim toga to je to....primjedba je na duzinu...mislim ono survival horror od 5-6h?? Od toga sigurno 3h je penanje kojeg če te se nagledat i naigrat i to u prevelikim kolicinama. Pripremite se na brzo pentranje di trebate brzo razmišljat...jer dok visite i krečete se i radite bilo šta šta vas umara...gubite snagu...kad padne na nulu, ako se niste popeli di ste trebali, ili niste se na neki nacin odmorili( povratili snagu), padate u smrt...
Priča je ono standardna, nista novo...šta se kroz trailere i moze razaznat...čovijek je u potrazi za obitelji( zenom i kcerkom ) nakon katastrofe.
Kontrole su ok, al znaju nekad bit malo spetljanje...a tutorial...eh...imate u main menu "How to play"..to vam je tutorial...plus samo prvi put kad naiđete na nešto novo pisat če vam sta je to i kako se time koristit, i nikad više...tako da u prvih 45 min morate doslovno sve zapamtit, jer nema podsjednika osim ic u main menu i citat pod "How to play"
Sve u svemu, ocekivao sam više...atmosfera igre nije loša...ali grafika zaostaje...još k tobe doajte da je sve u nekakvom "Pješčanom" stilu...sve je zuto, sivo ko vas i dize se prašina stalno...
Igrala i upravo prešla, nerazumijem kraj nikako skroz sam ostala iznenađena što je tako naglo završila?!
Igra je razočaranje teško. Mislio sam da je combat sličan kao u silent hillu , a kad ono razocaranje, pokupim mačetu i nemogu sa njom udarat nego moram se približiti i stisniti E pa se onda hrva sa njim :( a neprijatelji mogu udarati mačetom bez problema kakve gluposti.
Igram i zasad mi je odlična, atmosfera i to sve, sivilo..odlično složeno i koncipirano.
Došao do supermarketa onog pa ću kasnije dalje, ali inače, odlično.
Prešao igru neki dan.
Gameplay mi je pred kraj postao malo naporan i linearnost me totalno ubila u pojam. Mislim, odabereš ogroman ruševni grad za setting i ne dozvoliš igraču ni da pogleda u nekom drugom smjeru od zacrtanoga?
Atmosfera je definitivno na razini i igra je izazovna, no ne bih je baš svrstao u žanr horora kako je reklamirana.