Age of Conan (Xbox 360)

poruka: 5
|
čitano: 1.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Age of Conan (Xbox 360)

Ne, naslov nije pogrešan.

Naime, još tamo 2007. iz Funcoma su najavljivali Xbox 360 verziju ovog MMO naslova. Međutim nekako se pogubio nakon izlaska PC verzije i jako je malo informacija izlazilo na površinu.

Ali evo baš jučer, pročitao sam vijest u kojoj iz Funcoma kažu da xbox verzija svakako dolazi.

Ide se čak toliko daleko da se priča i o crossplatformu.

Imam prijatelja u Funcomu ali na žalost odbija se ogriješiti o statut firme pa neće pričati o tome. :(

;-)

Vaša mišljenja, eventualna očekivanja?

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Age of Conan (Xbox 360)

odličan mmorpg na pc-u medutim, nisam siguran oce li to biti to na xboxu.... zivi bili pa vidili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan (Xbox 360)
Mene prvenstveno interesira jer će to biti prvi pravi mmorpg na konzolama. Želim vidjeti kako će to izgledati jer bi to moglo otvoriti vrata tom žanru na konzolama.
17 godina
neaktivan
Age of Conan (Xbox 360)

Osobno mislim kako će AoC ispasti bolje na Xbox-u i biti igriviji na konzoli nego što je na PC-u gdje mi je ostavio mlak dojam.

Naime, pošto na PC-u postoji more MMO-ova očekivanja su naravno veča, dok na konzolama tko prvi izbaci tako nešto (pogotovo ako će biti cross platforma s PC inačicom) obrat će vrhnje Namigiva

P.S. čudi me što još Blizzard nije objavio i WoW verziju za konzole - LOL Bogataš

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan (Xbox 360)
Dado_ZG78 kaže...
... (pogotovo ako će biti cross platforma s PC inačicom) ...

Vidiš zanimljivo da si ovo spomenuo budući da sam čuo da bi mogao biti.

Ovo je također dobra stvar jer bi se ukoliko to ispadne uspješno i ostali developeri odvažili na takvo što. A u nekim igrama stvarno ne postoji razlog za nedostatak cross platforma. (samo kao primjer: PES serijal, COD serijal, GTA i slične igre)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 22:55 (Danny_HR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice