Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.666.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Re: Xbox Series X
Lijep pozdrav svima,

Novi sam na forumu i u svijetu xbox-a. Do sada sam igrao na PC-u. Prije 2 mjeseca uzeo sam turske kodove u dodao na račun 2 godine live gold. ( nisam znao da mi to ne treba za PC ). Nakon toga sam uzeo za 1 funtu PC game pass na 3 mjeseca probno. Pošto mi se svidjelo kupio sam xbox series x i dolazi u ponedjeljak. Danas sam htio napraviti upgrade live gold na ultimate, ali svaki puta kaže da mi regija nije dobra. Regija je na UK i radio sam preko UK stranice sa VPN-om. Nakon toga probao sam sa turskom regijom i VPN-om na tursku ali opet ista stvar. Ima li tko ideju u čemu je problem ? Adresa za naplatu stoji nekakva u UK, jesam li to trebao promijeniti na tursku ? Ispričavam se ako ima već ovakvih pitanja.

Puno hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
14 godina
Gdje si kupio Series X? :)
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Tomo121 kaže...
Lijep pozdrav svima,

Novi sam na forumu i u svijetu xbox-a. Do sada sam igrao na PC-u. Prije 2 mjeseca uzeo sam turske kodove u dodao na račun 2 godine live gold. ( nisam znao da mi to ne treba za PC ). Nakon toga sam uzeo za 1 funtu PC game pass na 3 mjeseca probno. Pošto mi se svidjelo kupio sam xbox series x i dolazi u ponedjeljak. Danas sam htio napraviti upgrade live gold na ultimate, ali svaki puta kaže da mi regija nije dobra. Regija je na UK i radio sam preko UK stranice sa VPN-om. Nakon toga probao sam sa turskom regijom i VPN-om na tursku ali opet ista stvar. Ima li tko ideju u čemu je problem ? Adresa za naplatu stoji nekakva u UK, jesam li to trebao promijeniti na tursku ? Ispričavam se ako ima već ovakvih pitanja.

Puno hvala na odgovorima

vjerojatno jer imas aktivan pc gamepass na tom računu.. probaj kontaktirati sluzbu za korisnike..

3 godine
neaktivan
Naručio sam ga na gamershopu. Čekao 3 tjedna i danas došla obavijest da će biti predan na dostavu :)
3 godine
neaktivan
To sam i ja mislio da je možda, razmišljam da pričekam da završi pc gamepass pa da probam onda, ali onda moram čekati mjesec dana :(
3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Pozdrav svima,

koristi li neko Xbox Wireless Headset, tj. jesu li odlične

https://www.xbox.com/en-US/accessories/headsets/xbox-wireless-headset

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Imam problem da kad hocu poslati nekome zahtjev za party u halo infinite pise da ne mogu. Gledam na yt covjek kaze da se treba dodati broj na xbox acc. Zanima me jeste i vi dodali broj ili ne zato sto se ne poklapa broj s drzavom u kojoj ste naveli da zivite

0 0 hvala 0
5 godina
Xbox Series X

Ako uzmem npr. ovu igru preko eneba ili microsoft store-a, jel ću moći igrat multiplayer ili za to moram imati neku pretplatu?

https://www.xbox.com/en-GB/games/store/assetto-corsa-competizione/9p6qrrzqkpcm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako igra nije f2p, a u ovome slucaju igra nije f2p treba ti minimum xbox live gold za online multiplayer

12 godina

imao sam ga, radio je puna dva dana i onda se više nije htio upalit.

Izbjegavat u širokom luku

14 godina
neaktivan
Xbox Series X

Ekipa, jel može pomoć vezano za gamepass. Izradio sam novi microsoft account i stavio regiju na UK. Nakon toga sam se na internetu logirao na xbox stranici sa svojim računom i kliknuo 1 mjesec gamepass ultimate za 1 funtu a nakon toga 10.99 funti.

Ponudio mi je opcije plaćanja i nisam išao na paypal nego sam izabrao plaćanje debitnom karticom. Uneo sam sve podatke i neku UK adresu preko UK adress generatora. 

No na kraju javlja grešku iako na kartici ima sredstava. Može li se to nekako riješiti?

Mislio sam da naše kartice važe za UK regiju ali izgleda da nije tako? Je li možda problem što nisam koristio VPN (nemam ga) ili po broju kartice sustav nekako prepozna da nije UK regija?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2022 15:43 (listerstorm).

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da netrebas VPN za to, kolko se sjecam ja sam bez normalno platil. Jedino je moguce da ti zbog hrvatskog bina kartice ne prolazi. Plati payplom ili revolutom i trebalo bi proc.

14 godina
neaktivan

Ne prolazi ni paypal - tamo imam tu istu karticu pa je možda to problem.

Baš ono razočaranje - konzola stiže za koji dan a ja ne mogu riješit gamepass. 

Uglavnom, čitao sam uputstva sa stranice 74 gdje piše da naše kartice prolaze sa paypalom ako stavimo regiju UK/DE ali izgleda da to baš i nije uvijek tako. 

17 godina
A napravi revoult onda besplatno je. Eventualno da probas jos koju karticu ak imas.
9 godina
listerstorm kaže...

Ne prolazi ni paypal - tamo imam tu istu karticu pa je možda to problem.

Uglavnom, čitao sam uputstva sa stranice 74 gdje piše da naše kartice prolaze sa paypalom ako stavimo regiju UK/DE ali izgleda da to baš i nije uvijek tako. 

A kad sam ja ovo govorio onda sam bio budala i nemam pojma, problem je moja banka/kartica/polozaj mjeseca.

Anyway, Series X na gamershopu na zalihi. Bilo bi super da je MSRP + porez ali bas i nije, 4.5k.

11 godina
Xbox Series X

Može mi netko tko ima iskustva subjektivno/objektivno opisati razliku običnog XSX i Elite v2 kontrolera?

Kako sam nedavno uzeo XSX, a od prije imam PS5, ovaj xsx kontroler je stvarno puno lošiji, te razmisljam o Elite v2 verziji.

Recimo probao sam istu igru Mass Effect legendary na oba sustava, i stvarno je PS5 kontroler daleko bolji (čak iako ova igra nema PS5 trigger opcije i slično) btw igra općenito bolje vrti na Xboxu.

Ugl, treba mi poticaja sa vaše strane da ga kupim,

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox Series X

Molim vas info u vezi kupovanja digitalnih igara sa xbox stora.

Pročitao skoro cijelu temu ali nisam našao odgovor.

Dali se može kupovati digitalne igre sa xbox stora sa hrvatskom karticom PBZ Visa , a da se ne mora koristiti vpn ili nekakve druge fore 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Možeš bez problema.Ja sam si povezao i PayPal račun jer mi je tako jednostavnije.
13 godina
neaktivan

Znači odaberem zemlju koja je podržana npr. UK i stavim neku adresu u UK i pod karticu unesem visu od PBZ koju imam i kupujem.

4 godine
neaktivan
Da.Ja imam UK računa za XBL još od 2006.god.Nikakvih problema.
5 godina
Xbox Series X

Što se 12 mjeseci golda može konvertirati u 12 mjeseci ultimate-a za 1 funtu? ili je ekvivalent 36 mjeseci golda = 12 mjeseci ultimate?

0 0 hvala 0
7 godina

mjesec za mjesec, dakle ako imas 36 mjeseci golda mozes konvertirat u 36 mjeseci ultimate

15 godina
Zeppelin Graf kaže...

Što se 12 mjeseci golda može konvertirati u 12 mjeseci ultimate-a za 1 funtu? ili je ekvivalent 36 mjeseci golda = 12 mjeseci ultimate?

Bilo je već više puta na forumu. Znači ako do sad nisi potrošio promo Ultimate Pass za 1$/Funtu, onda možeš konvertirati u omjeru 1:1.

Ali ekipa kupi 36 mjeseci/3g GOLD-a pa ga za 1$/funtu konvertira.

A ako si potrošio promo od 1$/Funtu, onda moraš kupiti 1 mjesec ULTIMATE passa i taj će ti konvertirati sav gold u Ultimate u omjeru 1:1.

Jer taj promo od 1$/funtu je u biti Ultimate od mjesec dana samo umjesto pune cijene platiš 1$/funtu

5 godina
izzy007 kaže...
Zeppelin Graf kaže...

Bilo je već više puta na forumu. Znači ako do sad nisi potrošio promo Ultimate Pass za 1$/Funtu, onda možeš konvertirati u omjeru 1:1.

Ali ekipa kupi 36 mjeseci/3g GOLD-a pa ga za 1$/funtu konvertira.

A ako si potrošio promo od 1$/Funtu, onda moraš kupiti 1 mjesec ULTIMATE passa i taj će ti konvertirati sav gold u Ultimate u omjeru 1:1.

Jer taj promo od 1$/funtu je u biti Ultimate od mjesec dana samo umjesto pune cijene platiš 1$/funtu

Kužim, hvala ti. Koliko vidim Brazilski gold 12 mjeseci je najjeftiniji, nekih 30 i nešto funti?

12 godina
Xbox Series X

Pročitao sam doslovno sve o kupovini Brazilskog golda i povezivanjem s Game Passom, UK mi je adresa, a kada odem povjeriti na microsoft store tamo gdje se reedemaju kodovi u zagradi piše Hrvatska, zna li netko u čemu je problem?

0 0 hvala 0
7 godina

na cd keys je turska trenutno 29.99 funti kolko vidim

15 godina
@Trsto332
Na kojem uređaju to radiš? Opisao sam taj problem na stranici 74 gdje sam složio upute. Vidi u linku na kraju da li piše en-gb ili tak nešto. To je Uk. Ako piše hr onds nije ok. Moraš onda ručno da prebaciš na UK jer te očito automatski prosljeđuje na Hr. Pročitaj što sam tamo pisao za to. Na mobu mi je teško otići na stranicu 74 i kopirati tekst 😂
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2022 21:55 (izzy007).
5 godina
Xbox Series X

Što je moguće da uz game pass ultimate nema forze horizon 5, project cars 2, asetto corsa competizione? Tražim već peti put nemogu naći...

0 0 hvala 0
15 godina

FH5 je unutra, standardni

Ju je je? Je ju je!
5 godina
Stric_Jura kaže...

FH5 je unutra, standardni

Da ima, sad sam našao, ali Assetto Corsa Competizione nažalost nema.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice