Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.665.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
protjeran
Xbox Series X

ja jos nisam cuo da su nekog banirali ili blokirali radi toga , reci mi u kojem ducanu si dobio taj "korisni" savjet ?

0 0 hvala 0
3 godine
Re: Xbox Series X

ma nebitno nebi htio deckima dat "losu" reklamu... bili su ljubazni i imali najbolju namjeru... cijenim to... danas bi te ekipa preveslala zednog preko vode... i sam sam trgovac pa vidim sta kolege rade ;)

3 godine
neaktivan
Dalton_1 kaže...

Pozdrav ekipa,

danas odlucno udem u trgovinu u namjeri da kupim xbox series s... procito sam detaljno sve sa 74str. na koji se nacin moze aktivirati gamepass... medutim trgovac me upozorava da je moguce to napravit ali da ljudi dobivaju ban sa vremenom? nakraju sam ipak odlucio malo jos razmislit....

Moje pitanje je sljedece:

1) koliko se cesto desava da igrac dobije ban? ima li kakvih iskustava ovdje?

2) u slucaju da se i dobije ban jel moguce napravit novi acc na kojem mozemo kupovati igre regularnim putem ili se niti igre nemogu kupiti bez promjene regije?

Nemam iskustva sa konzolama ovo bi mi trebala biti prva :D

Dosta ljudi ovdje koristi npr. americki, indijski racun na PS pa nisu banovani. Ista stvar je sa Xboxom. Microsoft kao ni Sony te nece banovati jer koristis drugu regiju, a ne svoju. Jedino te mogu banovati ako imas npr. hakiranu konzolu. Moj savjet da koristis tursku ili brazilsku regiju jer su najjeftiniji. Za tursku i brazilsku regiju mozes kupovati na CDkeys

https://www.cdkeys.com/xbox-live/12-month-xbox-live-gold-membership-turkey

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

12 godina
Mene je Sony HR banirao prije par godina jer sam koristio različitu kreditnu karticu u odnosu na koju inače koristim.
Morao sam se natezati sa našim customer servicom koji je dostupan kad je Mjesec u Saturnu.
Just sayin'
PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
10 godina
Imate na Gamivu ispod 30$ Ali nisam mogao naci VPN s turskom pa sam uzeo Brazil.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...
Imate na Gamivu ispod 30$ Ali nisam mogao naci VPN s turskom pa sam uzeo Brazil.

Koristi VPN.lat za tursku regiju posto je besplatan

https://vpn.lat/

14 godina

ja koristim namecheapov VPN koji nema Tursku u ponudi pa sam isao na varijantu brazila... onda sam skontao da mi je razlika samo 8€ izmedju EU i BR golda po godini pa sam uzeo EU x3 ..  ako se nekome ne da gnjaviti sa VPNom, nije ni to prevelik trosak...

prilikom aktivacije Golda, postojeci Gamepass je bio jos par dana aktivan pa mi je MS nudio konverziju po tecaju 1:4 .... prema napucima sa foruma, pricekao sam par dana da istekne, unio sva tri i dobio 36mj golda koje sam onda za mjesecnu pretplatu (13€) konvertirao u 3g Ultimatea....

tako da potvrdjujem i ja da radi i konverzija nakon vec jednom odradjene konverzije za 1€ ... samo je drugi put cijena malo veca  :). ...

3godine ultimate za cca 135€ ... nije bas kao turska variajnta, ali veseli covjeka i ovo.... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2021 23:47 (MarioArt).
7 godina
Xbox Series X

Pretpostavljam da se provjera VPN moze napraviti i bez kupovanja koda prvo, tj. Da jednostavno upalim VPN i odem na redeem.microsoft.com? E sad, s obzirom na to da pokusavam preko moba to odraditi, kad otvorim tu stranicu dok je VPN upaljen, treba li u zagradi biti regija na kojoj je account (npr. UK) ili bi trebalo stajati Brazil primjerice? Jer meni i u zagradi pored accounta pise UK i dolje na dnu stranice pise UK, a u onim uputama pise da bi me po paljenju VPNa trebalo automatski prebaciti na brazilski redeem Microsoft site, pa ne znam kako bi to trebalo izgledati. Pokusavam preko iphonea to napraviti ako je bitno. 

0 0 hvala 0
15 godina
icek_picek kaže...

Pretpostavljam da se provjera VPN moze napraviti i bez kupovanja koda prvo, tj. Da jednostavno upalim VPN i odem na redeem.microsoft.com? E sad, s obzirom na to da pokusavam preko moba to odraditi, kad otvorim tu stranicu dok je VPN upaljen, treba li u zagradi biti regija na kojoj je account (npr. UK) ili bi trebalo stajati Brazil primjerice? Jer meni i u zagradi pored accounta pise UK i dolje na dnu stranice pise UK, a u onim uputama pise da bi me po paljenju VPNa trebalo automatski prebaciti na brazilski redeem Microsoft site, pa ne znam kako bi to trebalo izgledati. Pokusavam preko iphonea to napraviti ako je bitno. 

Bitno je da VPN radi, tj da je Brazilska ip adresa. Regije nemoj dirati. Na dobrom si putu.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
3 godine
neaktivan
x18x05x kaže...
icek_picek kaže...

Bitno je da VPN radi, tj da je Brazilska ip adresa. Regije nemoj dirati. Na dobrom si putu.

Znaci ako ima uk acc opet moze redeemat brazilski gold i taj brazilski gold mu se prebaci na uk acc?

7 godina

Probao sam preko whatsmyip.com i kaze da je Brazilski IP. Veceras cu kupit vjerojatno, pa javim jel proslo ili ce bit shit ko neki kolegama s foruma koji su preko supporta morali rjesavat :D Htio sam prvo provjerit ovdje jer je, ako se ne varam, izzy bio pisao da bi po paljenju VPNa trebalo automatski prebacit na brazilsku redeem stranicu, a ne znam kako da to identificiram jel je ili nije.

10 godina
Znas kako?
Upišeš redeem.Microsoft u Google
I bude ti prvi u tražilici, sve ostalo ti pise na portugalskom
7 godina

da, nazalost, na mobu nije tako, i dalje mi bude sve na engleskom, uzo sam i neki placeni vpn na 7-day trial, pokusao za tursku i brazil i isti je ishod, ne mijenja mi se jezik. Ako provjerim na whatsmyip.com i dalje bude zemlja koju sam odabrao preko VPNa ali ne znam kako da budem siguran da ce funkcionirat redeem :/

Mozda ima veze s regijom na kojoj je mobitel u svojim postavkama...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 11:43 (icek_picek).
5 godina
Xbox Series X

Jel može neki kratak tutorial vezano za kupovinu gamepass-a, noob sam skroz. Pročitao sam postove i vidim da spominjete Tursku i Brazil. Na koji način kupiti, jel koristeći vpn ili može i bez, jel ima besplatan vpn i u konačnici kako kupiti gamepass?. Znam da je već sto puta postano sve ali meni treba iz početka objasnit. Hvala, ako imate živaca .

0 0 hvala 0
7 godina

imas na stranici 74. izzyjev post u kojem je sve objasnjeno

5 godina
icek_picek kaže...

imas na stranici 74. izzyjev post u kojem je sve objasnjeno

E hvala ti puno

13 godina
protjeran
Xbox Series X

Malo sam kopao po Gamivu,Enebi i kupio par igrica koje jos nisam igrao ili nemam u kolekciji. Evo sta sam zanimljivog nasao pa ako nekog zanima neka si pogleda .

Gamivo

Cuphead ARG Xbox live CD Key - 3.02€
Assassin's Creed - Triple Pack(Black Flag, Unity, Syndicate) ARG Xbox live CD Key 3.99€
Little Nightmares - Complete Edition ARG Xbox live CD Key 5.17€
Metro Saga - Bundle ARG Xbox live CD Key 5.30€
Mad Max US Xbox live CD Key 5.48€
Hitman GOTY ARG Xbox live CD Key 7.69€
Bioshock - The Collection UK Xbox live CD Key 8.79€
Arkham Collection US Xbox live CD Key 9.34€
Assassin's Creed: Odyssey - Deluxe Edition ARG Xbox One Xbox live CD Key 10.90€
Cyberpunk 2077 ARG Xbox One Xbox live CD Key 13.50€
Assassin's Creed: Valhalla ARG Xbox live CD Key 14.50€

Eneba

The Witcher 3: Wild Hunt GOTY (Xbox One) Xbox Live Key ARGENTINA 1.89€
Valiant Hearts: The Great War XBOX LIVE Key ARGENTINA 3.00€
Batman: The Telltale Series - The Complete Season (Episodes 1-5) XBOX LIVE Key ARGENTINA 3.49€
Tomb Raider: Definitive Edition (Xbox One) Xbox Live Key GLOBAL 3.99€
Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5) XBOX LIVE Key ARGENTINA 3.69€
Sam & Max Save the World XBOX LIVE Key ARGENTINA 3.83€
Green Hell XBOX LIVE Key ARGENTINA 4.80€
Assassin's Creed: Origins (Deluxe Edition) XBOX LIVE Key ARGENTINA 7.95€
Don't Starve Mega Pack 2020 XBOX LIVE Key ARGENTINA 8.99€
Watch Dogs: Legion (Xbox One) Xbox Live Key ARGENTINA 11.60€
Diablo III: Eternal Collection XBOX LIVE Key TURKEY 11.99€
Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition XBOX LIVE Key ARGENTINA 15.16€

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Duplo - brisi

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 14:09 (azzie).
14 godina
Key kupim normalno preko paypal-a i onda sa Argentina VPN-om aktiviram preko weba?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Key kupim normalno preko paypal-a i onda sa Argentina VPN-om aktiviram preko weba?

da.

7 godina
Xbox Series X

uspio sve preko moba rijesit :) 36 months game pass ultimate :D let the games begin

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2021 18:59 (icek_picek).

0 0 hvala 0
15 godina
@icek_picek
Možeš li samo pojasniti što se dogodilo s vpn-om?
Jesi morao mijenjati regiju kad si otišao na redeem.microsoft.com jer ti je bilo sve na Engleskom pa nisi bio siguran da li je ok ili ne
7 godina

To sam sve inicijalno stavio da bude UK, samo nisam znao dal je vpn odradio svoje kad bi usao na redeem site kako si ti u svom guide postu naveo da bi trebalo odvest na brazilski (ili koju vec drzavu tko uzme) redeem site, a preko moba ne vidim nikako za koju drzavu ga otvara. Uzeo sam turski na kraju jer je bio najjeftiniji, odlucio sam riskirat s prvim i nadat se najboljem i ispalo je ok :) koristio sam cyberghost vpn jer ima free 7day trial na ios appu. 

Kad bi recimo google otvorio s upaljenim vpnom pisalo bi dolje Croatia i ispod toga unknown locatiob i nije dalo promijenit, pa sam se zato bojao sa mozda vpn nije odradio kak spada. 

14 godina
Xbox Series X

Uzeo AssCreed Odyssey da istestiram radi li i prošlo je sve ok. Izgleda da me Tunnel Bear zezao isprva jer nikako nije prolazilo makar je svugdje pisalo Argentina. Probao zatim CyberGhost i prošlo je.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Jel ima netko iskustva sa Xboxovim headsetom? Kakav je zvuk, kvaliteta...

0 0 hvala 0
3 godine
protjeran
Hexfire kaže...

Uzeo AssCreed Odyssey da istestiram radi li i prošlo je sve ok. Izgleda da me Tunnel Bear zezao isprva jer nikako nije prolazilo makar je svugdje pisalo Argentina. Probao zatim CyberGhost i prošlo je.  

Ja cu uzeti Red Dead Redemption 1. Znaci samo si upalio VPN na argentinu i na onoj MS reedem stranici unio kod? Na koju regiju ti je postavljen MS account?

13 godina
protjeran
EXIMO kaže...
Hexfire kaže...

Ja cu uzeti Red Dead Redemption 1. Znaci samo si upalio VPN na argentinu i na onoj MS reedem stranici unio kod? Na koju regiju ti je postavljen MS account?

Regija uopce nije vazna , samo treba upaliti VPN zemlje od kuda je "key" i onda reedem na Microsoft stranici . Meni Tunnel Bear isto nije radio pa sam koristio drugi VPN (ExpressVPN).  

14 godina
azzie kaže...

Regija uopce nije vazna , samo treba upaliti VPN zemlje od kuda je "key" i onda reedem na Microsoft stranici . Meni Tunnel Bear isto nije radio pa sam koristio drugi VPN (ExpressVPN).  

Da, ali kad mi nije prošlo s Tunnel Bearom mislio sam da je problem sa regijom na M'soft accountu pa sam išao mijenjati. A samo je bilo do VPN-a. 

15 godina
Hexfire kaže...
azzie kaže...

Da, ali kad mi nije prošlo s Tunnel Bearom mislio sam da je problem sa regijom na M'soft accountu pa sam išao mijenjati. A samo je bilo do VPN-a. 

Regiju nikad al baš nikad ne dirati.

14 godina
Jedno pitanje, ako sada kupim samo 12 mjeseci golda i konvertiram u ultimate, hocu li moci recimo kasnije uzeti jos 24 mjeseca i napraviti konverziju?

Ukratko, moze li se konverzija napraviti vise puta (do max 36 mjeseci) ili samo jednom?

Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice