Bas kao sto pise,zanima me moze li se nekako igrati xbox 360 piratske igre preko x-livea jer je meni prijatelj rekao da moze ako ne updateas xbox live uopce,sta vi kazete na to?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas kao sto pise,zanima me moze li se nekako igrati xbox 360 piratske igre preko x-livea jer je meni prijatelj rekao da moze ako ne updateas xbox live uopce,sta vi kazete na to?
To je jako veliki rizik. Neke igre ne rade online ako X360 nije updatean, večina novijih. A ako ipak uspiješ, Microsoft će te kad tad uloviti a onda ti slijedi ban s live a mogu ti i onemogučiti instalaciju igara na hard disk.
ma jok, slobodno igraj.. kad te microsoft bana napravi novi acc i opet deri ;) frend mi tako igra vec pun kufer bez beda :D samo nove mailove trebas raditi stalno, al i za to imas rjesenje (guglaj mail generator) :D
ma jok, slobodno igraj.. kad te microsoft bana napravi novi acc i opet deri ;) frend mi tako igra vec pun kufer bez beda :D samo nove mailove trebas raditi stalno, al i za to imas rjesenje (guglaj mail generator) :D
a moze li igrati ove nove igrice to me zanima jer ja npr jedva cekam battlefield 3 pa me zanima dal cu moc to preko xlivea gruvat?Posto ovaj gore kaze da novije nemoze
Tesko je to moguče. Battlefield 3, COD BO i sl. tražit će najnovije updateove. Plus ako te Microsoft otkrije pozdravi se sa online igranjem ili kupi novu konzolu.
Tesko je to moguče. Battlefield 3, COD BO i sl. tražit će najnovije updateove. Plus ako te Microsoft otkrije pozdravi se sa online igranjem ili kupi novu konzolu.
naci ti mislis da nije tocno ovo sto dreammaker tvrdi?
Ako te Microsoft bana nemogu ti pomoći nikakvi mailovi kad je konzola banana po hardverskom potpisu i ti vise na live nemozes.
Ako te Microsoft bana nemogu ti pomoći nikakvi mailovi kad je konzola banana po hardverskom potpisu i ti vise na live nemozes.
ali ja mogu igrat sa original igricama preko neta i sa piratskim offline bez bannanja?Kuzis tako si kupim 2-3 igrice za online i ostalo pirati
ali ja mogu igrat sa original igricama preko neta i sa piratskim offline bez bannanja?Kuzis tako si kupim 2-3 igrice za online i ostalo pirati
Ne možeš. Da bi igrao pirate moraš konzolu moddati za piratske igre, a kad ju takvu moddanu spojis na net, makar je i original unutra, konzolu će ti bannati ako ju skuže.
Ne možeš. Da bi igrao pirate moraš konzolu moddati za piratske igre, a kad ju takvu moddanu spojis na net, makar je i original unutra, konzolu će ti bannati ako ju skuže.
A postoji li neki način da ju ne skuže?
A postoji li neki način da ju ne skuže?
A postoje neke zajebancije ali sve je to kratkog vijeka i zahtjeva dosta posla. Ali vecinom svi nadrljaju kad tad.

riskantno je to,ako me bannaju pa da nemogu vise igrat niti offline
a gdje bi mogao napraviti tu modifikaciju i koliko bi me koštalo?

a gdje bi mogao napraviti tu modifikaciju i koliko bi me koštalo?
Probaj u Infomarku ili odnesi konzolu kod nekog tko zna što radi ;) Otprilike ce te koštati nekih 150kn. Inace piratske igre mozes igrati bez proglema online (multiplayer) i offline (singleplayer). Kad popiješ ban sve što nećeš moći je ići na xbox live - nema multiplayera (prije su onemogućavali instalaciju igara na ugrađeni hard ali toga više nema). I dalje mozes offline igrati piratske igre. I sa updateom dashboarda ili updateima za igre se ne gubi modifikacija. Ako konzola nema LT+ firmware moras patchirati igre da bi uopce radile bla bla - bespotrebno, radije jednostavno nabavi gore LT+ i miran si što se toga tiče kao i igranja online zasad.