Xbox piratske igre preko x-livea? zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 5.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xbox piratske igre preko x-livea?

Bas kao sto pise,zanima me moze li se nekako igrati xbox 360 piratske igre preko x-livea jer je meni prijatelj rekao da moze ako ne updateas xbox live uopce,sta vi kazete na to?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox piratske igre preko x-livea?
Tovi kaže...

Bas kao sto pise,zanima me moze li se nekako igrati xbox 360 piratske igre preko x-livea jer je meni prijatelj rekao da moze ako ne updateas xbox live uopce,sta vi kazete na to?

To je jako veliki rizik. Neke igre ne rade online ako X360 nije updatean, večina novijih. A ako ipak uspiješ, Microsoft će te kad tad uloviti a onda ti slijedi ban s live a mogu ti i onemogučiti instalaciju igara na hard disk.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina

ma jok, slobodno igraj.. kad te microsoft bana napravi novi acc i opet deri ;) frend mi tako igra vec pun kufer bez beda :D samo nove mailove trebas raditi stalno, al i za to imas rjesenje (guglaj mail generator) :D

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

ma jok, slobodno igraj.. kad te microsoft bana napravi novi acc i opet deri ;) frend mi tako igra vec pun kufer bez beda :D samo nove mailove trebas raditi stalno, al i za to imas rjesenje (guglaj mail generator) :D

a moze li igrati ove nove igrice to me zanima jer ja npr jedva cekam battlefield 3 pa me zanima dal cu moc to preko xlivea gruvat?Posto ovaj gore kaze da novije nemoze

17 godina

Tesko je to moguče. Battlefield 3, COD BO i sl. tražit će najnovije updateove. Plus ako te Microsoft otkrije pozdravi se sa online igranjem ili kupi novu konzolu.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Tesko je to moguče. Battlefield 3, COD BO i sl. tražit će najnovije updateove. Plus ako te Microsoft otkrije pozdravi se sa online igranjem ili kupi novu konzolu.

naci ti mislis da nije tocno ovo sto dreammaker tvrdi?

17 godina

Ako te Microsoft bana nemogu ti pomoći nikakvi mailovi kad je konzola banana po hardverskom potpisu i ti vise na live nemozes.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Ako te Microsoft bana nemogu ti pomoći nikakvi mailovi kad je konzola banana po hardverskom potpisu i ti vise na live nemozes.

ali ja mogu igrat sa original igricama preko neta i sa piratskim offline bez bannanja?Kuzis tako si kupim 2-3 igrice za online i ostalo pirati

17 godina
Tovi kaže...
Ad4pt3r kaže...

ali ja mogu igrat sa original igricama preko neta i sa piratskim offline bez bannanja?Kuzis tako si kupim 2-3 igrice za online i ostalo pirati

Ne možeš. Da bi igrao pirate moraš konzolu moddati za piratske igre, a kad ju takvu moddanu spojis na net, makar je i original unutra, konzolu će ti bannati ako ju skuže.

14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
Tovi kaže...
Ad4pt3r kaže...

Ne možeš. Da bi igrao pirate moraš konzolu moddati za piratske igre, a kad ju takvu moddanu spojis na net, makar je i original unutra, konzolu će ti bannati ako ju skuže.

A postoji li neki način da ju ne skuže?

17 godina
Tovi kaže...

A postoji li neki način da ju ne skuže?

A postoje neke zajebancije ali sve je to kratkog vijeka i zahtjeva dosta posla. Ali vecinom svi nadrljaju kad tad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 11:59 (Ad4pt3r).
15 godina
protjeran
Za sad microsoft nemoze skuziti ovu novu modifikaciju i ljudi masovno igraju(bar na nasem podrucju).do kada ce to trajat nitko neznam.kad microsoft pronade nacin kako skuzit tko je modificirao konzolu praksa igranja pirata online ce se prekinuti.ako volis rizik kupi sada modanu konzolu za 1000-1300 kn i igraj piratice online,pa dokle ide.mozda ces dobiti ban u roku 1 dana a mozda u 9 misecu...
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Za sad microsoft nemoze skuziti ovu novu modifikaciju i ljudi masovno igraju(bar na nasem podrucju).do kada ce to trajat nitko neznam.kad microsoft pronade nacin kako skuzit tko je modificirao konzolu praksa igranja pirata online ce se prekinuti.ako volis rizik kupi sada modanu konzolu za 1000-1300 kn i igraj piratice online,pa dokle ide.mozda ces dobiti ban u roku 1 dana a mozda u 9 misecu...

riskantno je to,ako me bannaju pa da nemogu vise igrat niti offline

14 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

a gdje bi mogao napraviti tu modifikaciju i koliko bi me koštalo?

16 godina
Mozes igrat offline ak te banaju.
2.000 Posts! And counting...
15 godina
protjeran
Tovi kaže...

to je najnovija modifikacija i mogu ti je napraviti ljudi iz infomarka

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
Tovi kaže...

Probaj u Infomarku ili odnesi konzolu kod nekog tko zna što radi ;) Otprilike ce te koštati nekih 150kn. Inace piratske igre mozes igrati bez proglema online (multiplayer) i offline (singleplayer). Kad popiješ ban sve što nećeš moći je ići na xbox live - nema multiplayera (prije su onemogućavali instalaciju igara na ugrađeni hard ali toga više nema). I dalje mozes offline igrati piratske igre. I sa updateom dashboarda ili updateima za igre se ne gubi modifikacija. Ako konzola nema LT+ firmware moras patchirati igre da bi uopce radile bla bla - bespotrebno, radije jednostavno nabavi gore LT+ i miran si što se toga tiče kao i igranja online zasad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 12:42 (Dwyane Wade).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice