Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 636.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Xbox One

jel tko tu kupio od vas konzolu iz Usa, Uk .. pitam jer me zanima jel treba uz strujni adapter možda i pretvarač struje za dotičnu (druga država drugi napon) jer sam čitao na drugom forumu da npr. ako kupiš lampu iz amerike onda moraš uz strujni adapter usa-eu adapter uzet i pretvarač struje? Ako može objašnjenje za sve zemlje ko zna i ako znate jel to važi za sve veće uređaje (konzola, tv, lampa), a npr. nešto malo poput ssd-a (uzeo za primjer samo radi veličine) netreba to?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

Da li postoji XBox One kontroler za PC? I ako da, da li je wireless također ili kablovski? hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xbox One
Ronky kaže...

Da li postoji XBox One kontroler za PC? I ako da, da li je wireless također ili kablovski? hvala

I ja sam bas gledao kontroler od XB One da uzmem.

http://www.pcgamer.com/xbox-one-controller-review/

14 godina
neaktivan
9090 kaže...

jel tko tu kupio od vas konzolu iz Usa, Uk .. pitam jer me zanima jel treba uz strujni adapter možda i pretvarač struje za dotičnu (druga država drugi napon) jer sam čitao na drugom forumu da npr. ako kupiš lampu iz amerike onda moraš uz strujni adapter usa-eu adapter uzet i pretvarač struje? Ako može objašnjenje za sve zemlje ko zna i ako znate jel to važi za sve veće uređaje (konzola, tv, lampa), a npr. nešto malo poput ssd-a (uzeo za primjer samo radi veličine) netreba to?

Moj je iz Engleske, ne trebaš ništa, samo ti treba OVO ili OVO, ja imam samo ovak konverter iz prvog linka.

Ronky kaže...

Postoji, mozes i uzeti samo kontroler od Xbox One, nabavit micro USB kabel te spojit na PC, ako imas Win7 il Win8, driveri ce se automatski skinuti.

XBL - skols1555
14 godina
neaktivan
Xbox One

wormsi besplatni za clanove GOLDA{#}ako hoce ko bacit partiju online nek me doda DOBERMAN GANG77

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

skinem kasnije pa te dodam :D upravo skidam Titanfall, piknul sam ga na storeu, akcija 75% "cyber monday", za $12. 49 dobio Titanfall + DLC paketi :D ima dosta dobrih igra na popustima!!

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Igra netko od vas Titanfall? Evo igram ga i ne mogu se odvojit kolko je zarazna :D 

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
13 godina
Xbox One
Jel postoji neki način kako promijeniti gamer Tag besplatno..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Xbox One

Pozz ljudi!Evo PS4 prodan(neki ce me htjeti ubit lol).Sad hocu kopit Xbox One.Koji bundle bi preporucili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Pozz ljudi!Evo PS4 prodan(neki ce me htjeti ubit lol).Sad hocu kopit Xbox One.Koji bundle bi preporucili?

Mislim da je ovo ok za naše prilike.{#}http://www.edigital.hr/igraci-konzoli-i-softveri/xbox-one-500gb--assassins-creed-unity-paket-p90574.html

11 godina
odjavljen

Svida mi se.Hvala ti :)

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Svida mi se.Hvala ti :)

Ma ništa.{#} Mislim da je to najjeftinija opcija ali pričekaj još možda netko nabaci nešto bolje. Kako to da si prodao PS4?

11 godina
odjavljen

Pa zazelio se malo Halo-a i Forze,a i prije sam imao 360,a sad sam bio uzeo PS4 samo zato sto su ga svi uzimali,ne zato sto se mini svidao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 17:20 (IvanDado).
11 godina
odjavljen
Xbox One

Uf.Sad sam vidio da extreme digital ima i ovaj bundle http://www.edigital.hr/igra-hobiji-slobono-vrijeme/xbox-one-limited-edition-call-of-dutyadvanced-warfare-paket-p91908.html Ne znam dali da se protegnem ili ne.

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

ne kupujte u ed u ,radje svijet media,sophos lab... zasto si ga prodao ivane{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 17:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Zasto?Drugi su preskupi a i nemaju ove pakete.

11 godina
odjavljen

haha evo napiso sam gore zasto :D Osobno ga vise volim

17 godina
Xbox One

losa iskustva ... aj sretno sa xbox1 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Thx dog ;)

13 godina
Xbox One

frend isao kupiti u ed rekli mu da dolazi za 5 dana nakon 7 dana nisu mu nis javili ni nista on uzeo preko njuske a ovi iz ed jos nisu zvali proslo preko 2 tjedna(ovo ti je cisto informativno nije da imam nesto protiv njih)..

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Xbox One

jep radje dam par glavi vise sa normalnom komunikacijom i strucnosti nego ovako 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Xbox One

Hvala ti na toj informaciji.Yebes ih ond lol ;)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

ima tema na ovom forumu o toj trgovini tj. iskustva s njima pa malo vidi ...inače ja sam uzimao par komponenti za PC od njih i dosada nisam imao prigovora...odgovaraju na mail, pozive i jave kad je roba krenula/poslana i stizala je u roku

evo našao: tema se zove - Extreme Digital - iskustva

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 1:19 (9090).

0 1 hvala 0
11 godina
odjavljen

Ok hvala i tebi :D

11 godina
neaktivan
9090 kaže...

ima tema na ovom forumu o toj trgovini tj. iskustva s njima pa malo vidi ...inače ja sam uzimao par komponenti za PC od njih i dosada nisam imao prigovora...odgovaraju na mail, pozive i jave kad je roba krenula/poslana i stizala je u roku

evo našao: tema se zove - Extreme Digital - iskustva

Bome, to onda nije isti Extreme Digital hhaah

13 godina
neaktivan
Xbox One

Pozdrav,mozete mi milom vas reci dali X1 podrzava .mkv datoteke? Ako da,gledanje film s titlovima nije problem,sam hardcodas titlove u film za 2-3 min :D

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Pozdrav,mozete mi milom vas reci dali X1 podrzava .mkv datoteke? Ako da,gledanje film s titlovima nije problem,sam hardcodas titlove u film za 2-3 min :D

http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/xbox-video/mkv-support

XBL - skols1555
12 godina
15 godina
neaktivan
Xbox One

Jel zna iko kako funkcionise ovaj sharing igara na Xbox One? Jel se moze igrati online u isto vrijeme jedna igra kad se sharea na recimo dvije konzole? Ili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Sretan božic svima😊

Jel igra neko The crew u mp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice