jel tko tu kupio od vas konzolu iz Usa, Uk .. pitam jer me zanima jel treba uz strujni adapter možda i pretvarač struje za dotičnu (druga država drugi napon) jer sam čitao na drugom forumu da npr. ako kupiš lampu iz amerike onda moraš uz strujni adapter usa-eu adapter uzet i pretvarač struje? Ako može objašnjenje za sve zemlje ko zna i ako znate jel to važi za sve veće uređaje (konzola, tv, lampa), a npr. nešto malo poput ssd-a (uzeo za primjer samo radi veličine) netreba to?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li postoji XBox One kontroler za PC? I ako da, da li je wireless također ili kablovski? hvala
Da li postoji XBox One kontroler za PC? I ako da, da li je wireless također ili kablovski? hvala
I ja sam bas gledao kontroler od XB One da uzmem.
jel tko tu kupio od vas konzolu iz Usa, Uk .. pitam jer me zanima jel treba uz strujni adapter možda i pretvarač struje za dotičnu (druga država drugi napon) jer sam čitao na drugom forumu da npr. ako kupiš lampu iz amerike onda moraš uz strujni adapter usa-eu adapter uzet i pretvarač struje? Ako može objašnjenje za sve zemlje ko zna i ako znate jel to važi za sve veće uređaje (konzola, tv, lampa), a npr. nešto malo poput ssd-a (uzeo za primjer samo radi veličine) netreba to?
Moj je iz Engleske, ne trebaš ništa, samo ti treba OVO ili OVO, ja imam samo ovak konverter iz prvog linka.
Postoji, mozes i uzeti samo kontroler od Xbox One, nabavit micro USB kabel te spojit na PC, ako imas Win7 il Win8, driveri ce se automatski skinuti.
wormsi besplatni za clanove GOLDAako hoce ko bacit partiju online nek me doda DOBERMAN GANG77
skinem kasnije pa te dodam :D upravo skidam Titanfall, piknul sam ga na storeu, akcija 75% "cyber monday", za $12. 49 dobio Titanfall + DLC paketi :D ima dosta dobrih igra na popustima!!
Igra netko od vas Titanfall? Evo igram ga i ne mogu se odvojit kolko je zarazna :D
Pozz ljudi!Evo PS4 prodan(neki ce me htjeti ubit lol).Sad hocu kopit Xbox One.Koji bundle bi preporucili?
Pozz ljudi!Evo PS4 prodan(neki ce me htjeti ubit lol).Sad hocu kopit Xbox One.Koji bundle bi preporucili?
Mislim da je ovo ok za naše prilike.http://www.edigital.hr/igraci-konzoli-i-softveri/xbox-one-500gb--assassins-creed-unity-paket-p90574.html
Svida mi se.Hvala ti :)
Svida mi se.Hvala ti :)
Ma ništa. Mislim da je to najjeftinija opcija ali pričekaj još možda netko nabaci nešto bolje. Kako to da si prodao PS4?
Pa zazelio se malo Halo-a i Forze,a i prije sam imao 360,a sad sam bio uzeo PS4 samo zato sto su ga svi uzimali,ne zato sto se mini svidao.
Uf.Sad sam vidio da extreme digital ima i ovaj bundle http://www.edigital.hr/igra-hobiji-slobono-vrijeme/xbox-one-limited-edition-call-of-dutyadvanced-warfare-paket-p91908.html Ne znam dali da se protegnem ili ne.
ne kupujte u ed u ,radje svijet media,sophos lab... zasto si ga prodao ivane
Zasto?Drugi su preskupi a i nemaju ove pakete.
haha evo napiso sam gore zasto :D Osobno ga vise volim
losa iskustva ... aj sretno sa xbox1
Thx dog ;)
frend isao kupiti u ed rekli mu da dolazi za 5 dana nakon 7 dana nisu mu nis javili ni nista on uzeo preko njuske a ovi iz ed jos nisu zvali proslo preko 2 tjedna(ovo ti je cisto informativno nije da imam nesto protiv njih)..
jep radje dam par glavi vise sa normalnom komunikacijom i strucnosti nego ovako
Hvala ti na toj informaciji.Yebes ih ond lol ;)
ima tema na ovom forumu o toj trgovini tj. iskustva s njima pa malo vidi ...inače ja sam uzimao par komponenti za PC od njih i dosada nisam imao prigovora...odgovaraju na mail, pozive i jave kad je roba krenula/poslana i stizala je u roku
evo našao: tema se zove - Extreme Digital - iskustva
Ok hvala i tebi :D
ima tema na ovom forumu o toj trgovini tj. iskustva s njima pa malo vidi ...inače ja sam uzimao par komponenti za PC od njih i dosada nisam imao prigovora...odgovaraju na mail, pozive i jave kad je roba krenula/poslana i stizala je u roku
evo našao: tema se zove - Extreme Digital - iskustva
Bome, to onda nije isti Extreme Digital hhaah
Pozdrav,mozete mi milom vas reci dali X1 podrzava .mkv datoteke? Ako da,gledanje film s titlovima nije problem,sam hardcodas titlove u film za 2-3 min :D

Pozdrav,mozete mi milom vas reci dali X1 podrzava .mkv datoteke? Ako da,gledanje film s titlovima nije problem,sam hardcodas titlove u film za 2-3 min :D
http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/xbox-video/mkv-support
Jel zna iko kako funkcionise ovaj sharing igara na Xbox One? Jel se moze igrati online u isto vrijeme jedna igra kad se sharea na recimo dvije konzole? Ili?
Sretan božic svima😊
Jel igra neko The crew u mp?