Xbox game

poruka: 20
|
čitano: 4.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xbox game

gdje skinuti xbox igru i kako je stavit na xbox ili je prepržiti na cd 

0 0 hvala 0
16 godina
Xbox game

Jesi čuo kad za torrent ? The Pirate Bay,Demonoid,Mininova,Torrent Portal ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xbox game

jesam ali ih ne smijem koristiti

16 godina
neaktivan

ima li tko koju stranicu za skidanje xbox igrica ali preko megaupload 

17 godina
neaktivan
Warcraft master kaže...

Dobivaš batine od staraca ako skidaš ilegalu???
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
protjeran
Warcraft master kaže...

da fakat - kaj bi to trebalo značit??? na accauntu ti piše da 94. godište (ako je to točno, onda imaš oko 14 god... kak onda nesmiješ koristit torrent??????-ja sam sa 12 godina oko 20-30 puta (ne nisu nule dodane slučajno) shebo cjeli komp...
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
Warcraft master kaže...

Baš mi nije jasna ova tvoja izjava.Zakaj ih ne bio smio koristit ? Vjerujem da nigdje drugdje nego na torrentima ima najveći broj igara za download.Jel ti zbilja starci nedaju koristit torrent ?
92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
17 godina
neaktivan
Warcraft master kaže...

Molim te pojasni nam ovo Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
Xbox game

da  mislim ono. malo nam pojasni. Nije da ti se sprdam to zbog toga sto nesmijs koristit. Koristenje torrent ti ne bi trebao nitko zabranit jer torrenti su sami po sebi napravljeni da ih može koristit bilo tko, bio ja, moj đed ili moja baba jer nisu protuzakoniti. Da  su protuzakoniti, po mene bi dolazio FBI. hehe. šala. Jer skinio sam preko nekoliko terabajta..uglavnom  što se tiče tvoje teme. neznam nijednu stranicu za dirktno skidanje preko neta. ako imaš flat vezu moja preporuka je da upotrijebiš torrente. naravno kad skineš igru extraktiraj ju a on bi ti trebao napravit img i dvd sliku. skini imgburn. pokreni ovu dvd sliku i sprži na 2 slojni dvd dual layer. i samo čekaj da sprži. prvo ti sprži a potom ti sam  otvori i zatvori pržilicu i provjeri da li je sve na mijestu. ne skidaj USA regiju nego europa ili region free naravno ako si kupio europsku verziju xbox-a. et to je to. za sve forumaše koji žele igrat xbox.

Uživajte ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox game

Čuo sam da igre Xbox-a mogu pokretat i PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel Core i7 kaže...

Ne čuješ dobro ..
17 godina
neaktivan
Intel Core i7 kaže...

Jedino za X-box jedinicu i jedino preko nekog emulatora (ne znam konkretan primjer).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
Xbox game

Zašto nesmiješ koristiti torrente??? LOL

Ja ih obožavam!

Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox game

torrent nije protuzakona da je ja bi gulio 3 doživotne kazne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol

m2 m8

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan
Xbox game

Nekuzim zasto nebi smio koristit u torrent nema dana da ne skinem pljesmu ,igricu,film...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox game

Zato jer ti onda za nju ne plačaš a ona nije besplatna, znači kradeš je.

P.S. Savjet, ne spominji ih na forumu da ne dobiješ karton bezveze.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox game

imam jedno pitanje ako kupim modifikovanu XB360 konzolu i orginal igru(npr NBA 2k9) i trebam update za timove hocul to moci ili ce smetati modifikacija?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 22:19 (Nyxem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox game

Trebam pomoc skinuo sam igru za xbox obicni fight night round 3 i raspakovao snimio na dvd i nece da je pokrene hitno mi treba pomoc

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 13:48 (ghoost).

0 0 hvala 0
17 godina
Nyxem kaže...

imam jedno pitanje ako kupim modifikovanu XB360 konzolu i orginal igru(npr NBA 2k9) i trebam update za timove hocul to moci ili ce smetati modifikacija?

ako imas modificiranu konzolu onda mozes odmah reci bye bye live igranju Osmijeh zato ti mnogi i ne igraju online igre jer radije igraju kopije koje su im 10-tak puta jeftinije od originala.

Uostalom mozes na internetu naci razne DLC-ove za razne x360 igre pa si to snimiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 21:46 (makopos).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice