gdje skinuti xbox igru i kako je stavit na xbox ili je prepržiti na cd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi čuo kad za torrent ? The Pirate Bay,Demonoid,Mininova,Torrent Portal ?
jesam ali ih ne smijem koristiti
ima li tko koju stranicu za skidanje xbox igrica ali preko megaupload

da mislim ono. malo nam pojasni. Nije da ti se sprdam to zbog toga sto nesmijs koristit. Koristenje torrent ti ne bi trebao nitko zabranit jer torrenti su sami po sebi napravljeni da ih može koristit bilo tko, bio ja, moj đed ili moja baba jer nisu protuzakoniti. Da su protuzakoniti, po mene bi dolazio FBI. hehe. šala. Jer skinio sam preko nekoliko terabajta..uglavnom što se tiče tvoje teme. neznam nijednu stranicu za dirktno skidanje preko neta. ako imaš flat vezu moja preporuka je da upotrijebiš torrente. naravno kad skineš igru extraktiraj ju a on bi ti trebao napravit img i dvd sliku. skini imgburn. pokreni ovu dvd sliku i sprži na 2 slojni dvd dual layer. i samo čekaj da sprži. prvo ti sprži a potom ti sam otvori i zatvori pržilicu i provjeri da li je sve na mijestu. ne skidaj USA regiju nego europa ili region free naravno ako si kupio europsku verziju xbox-a. et to je to. za sve forumaše koji žele igrat xbox.
Uživajte ;)
Čuo sam da igre Xbox-a mogu pokretat i PC
Zašto nesmiješ koristiti torrente??? LOL
Ja ih obožavam!
torrent nije protuzakona da je ja bi gulio 3 doživotne kazne
lol
m2 m8
Nekuzim zasto nebi smio koristit u torrent nema dana da ne skinem pljesmu ,igricu,film...
Zato jer ti onda za nju ne plačaš a ona nije besplatna, znači kradeš je.
P.S. Savjet, ne spominji ih na forumu da ne dobiješ karton bezveze.
imam jedno pitanje ako kupim modifikovanu XB360 konzolu i orginal igru(npr NBA 2k9) i trebam update za timove hocul to moci ili ce smetati modifikacija?
Trebam pomoc skinuo sam igru za xbox obicni fight night round 3 i raspakovao snimio na dvd i nece da je pokrene hitno mi treba pomoc
imam jedno pitanje ako kupim modifikovanu XB360 konzolu i orginal igru(npr NBA 2k9) i trebam update za timove hocul to moci ili ce smetati modifikacija?
ako imas modificiranu konzolu onda mozes odmah reci bye bye live igranju zato ti mnogi i ne igraju online igre jer radije igraju kopije koje su im 10-tak puta jeftinije od originala.
Uostalom mozes na internetu naci razne DLC-ove za razne x360 igre pa si to snimiti.