Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.239.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Ja kupio na njemackom ebayu dosla za 6 radnih dana!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
jel se moze cijela igra kopirat na hard i igrat bez dvd-a?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali je za gta V potreban onaj online pass(kod)?Namjeravam kupit polovni gta pa da se ne zeznem.

Kako vam se čini ovaj oglas : http://www.njuskalo.hr/xbox-igre/gta-v-xbox-original-racunom-oglas-9820884

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
14 godina
njuskac kaže...
jel se moze cijela igra kopirat na hard i igrat bez dvd-a?

jedino ako imaš RGH/JTAG knozolu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

Daj mozete mi samo napisati molim vas kratko odgovor,samo sta nisam narucio gta V od nekog covjeka i sam se sjetio dal treba kakav kod za igranje online-a.Pitam support oni mi nesto tamo baljezgaju da kupim gta od xbox.coma.

0 0 hvala 0
14 godina
Koliko znam netreba!
10 godina
neaktivan
evo mene opet

pokusajem sprzit forzu 4
jel se mora pojavit ovaj truncate jer negdje sam citao da nakon flashanja prze to se vise ne bi trebalo pojavljivat
namjestio sam img burn opcije i opet mi se pojavljuje

cd je verbatim
14 godina
neaktivan
robert1995 kaže...
evo mene opet

pokusajem sprzit forzu 4
jel se mora pojavit ovaj truncate jer negdje sam citao da nakon flashanja prze to se vise ne bi trebalo pojavljivat
namjestio sam img burn opcije i opet mi se pojavljuje

cd je verbatim

Treba ti burnermax Payload tool, s njim povećaš kapacitet DVD-a na 8.7 GB koliko mu i je maksimum i onda će sve biti ok, jer inače ne očitava prža koja bilo da bilo više od 8.5GB....

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
10 godina
neaktivan
jel mi mozes dat link za download
14 godina
robert1995 kaže...
jel mi mozes dat link za download

Klik

ove opcije su induvidualne tako da moras sprzit mozda par komada dok nades sto najbolje radi, a moze ti raditi iz prve sve!

10 godina
neaktivan
evo novi problemi u przenju mi nije javilo nikakvu grešku

ucitava igru i dođe error

The disc is unreadable

1.Clean the disc with a soft cloth
2.Restart the console

For more help visit
www.xbox.com/support

molio bih da mi niko ne kaze da mi je otiso laser jer ce xbox letit kroz prozor ovo mi je vec 3. cd u smeću
14 godina

Brzina snimanja: 4x
Tools – I/O – Page 2 – Buffer Size – 512MB
Perform OPC Before Write: UKLJUČENO
Enable Burn-PROOF: ISKLJUČENO

Force HT: UKLJUČENO
Online HT: Iskljuceno
OverSpeed: Iskljuceno
SmartBurn: UKLJUČENO
Clear OPC History: obavezno prije svakog novog snimanja napraviti CLEAR
- ako imas dobre rezultate onda nemoras clear!

Ako nemas Ihas onda probaj sa opcijama koje mozes staviti! ove gore meni osobno rade + ovo je meni dosta pomoglo:

*instaliraj Clone cd 5.3 ( ne brini ne snima se s istim )
*udji u imgburn - settings - I/O(page1) - stavi na Elby Cdio Elaborate - pa na (page2) digni buffer na 512++kvacica na enable buffer recovery - brzina 2.4x(meni ide na 4x) - verbatim medij.
*probaj

koju tocnu przilicu imas?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 10:05 (CroVandal).
10 godina
neaktivan
bila je Asus DRW-24B3ST pa je crossflashana na Liteon iHAS 524b
13 godina
neaktivan
Jel se nakon mijenjanja lasera treba radit nova modifikacija ili? Pocelo mi je izbacivat iz igara dosta unreadable fifin cd mi je cijeli izgrebalo pa ga iz 10 puta prepozna a ostalih 9 bude unrecognized, sami problemi, sad sam dobija neke novce pa bi zelija sve rijesit jednom zauvik
Som la gent blaugrana
14 godina

Mislim da ne samo nabavis laser za odgovarajuci drive i promjenis! osobno instaliram igru pa ju onda igram barem ove koje puno igram!

13 godina
neaktivan
Uopce mi se neda zafrkavat puno s tim, otic cu u servis i rec popravite sta nevalja, nije me briga
Som la gent blaugrana
12 godina
neaktivan

Bo,ja stvarno ne kuzim dal sam samo ja.kupio gta igru i nisam zadovoljan,bas nisam,ono igra je super i sve,i vozikas se,i onda dodes u grad gdje je dosta auta i nekih detalja i pocne trokirati,ko da igram komp,to je bio razlog zasto sam odlucio kupit konzolu i onda opet troka,ne puno al mrzim to!dali moze to biti zbog televizje?

0 0 hvala 0
14 godina
funky boy kaže...

Bo,ja stvarno ne kuzim dal sam samo ja.kupio gta igru i nisam zadovoljan,bas nisam,ono igra je super i sve,i vozikas se,i onda dodes u grad gdje je dosta auta i nekih detalja i pocne trokirati,ko da igram komp,to je bio razlog zasto sam odlucio kupit konzolu i onda opet troka,ne puno al mrzim to!dali moze to biti zbog televizje?

Imam igru ali trenutno igram novi COD pa kad zavrsim kampanju onda cu probat igrat pa ti javim...

13 godina
funky boy kaže...

Kod GTA 5 se javljaju takvi problemi ako instaliraš oba dvd-a na hard. Treba instalirati samo prvi dvd a drugi mora biti u optičkom driveu prilikom igranja da bi stvar najbolje šljakala.

12 godina
neaktivan

To je to,konzola ide na servis,to se nebi trebalo događat,kupio sam xbox iz tog razloga sta imam slab PC i sta su igre nenormalno trokirale,kupijem xbox,dobijem isto,ajde samo manje trokanje.U ponedeljak krece na servis,čisto sumnjam da ce se to sta poboljsat,isti problem je bio i sa fc3,walking dead itd.

0 1 hvala 0
14 godina

Meni je walking dead isto trzao sa DVD-a to je normalno ako imas 4gb slim!

12 godina
neaktivan

Walking dead je bio skinut....Uglavnom,ovako meni trokira,skoro pa isto,pogledajte i bit ce vam jasno....

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ima li tko da bi uzeo xbox 360 250gb slim cipiran 1300kn
13 godina

Pozdrav nabavio sam original Forzu 4 i želio bih skinuti sve DLC-ove ali se nemogu prijaviti na live jer nemam najnoviji dashboard, pa me zanima dali sa tim updateom dashboarda gubim modifikaciju LT 3.0 ?

Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Ako imas noviji drive ne zato sto je zakljucano tako da se nemoze izbrisat, ja sam danas napravio update normalno!

10 godina
neaktivan

Zelim da kupim XBOX 360 slim 250gb CIPOVANA. Datum proizvodnje je 2011-02-14. Ta konzola posjeduje TRINITY plocu.Pa sad da li je neko imao xbox sa tom plocom, kako se pokazala ili da li neko zna nesto o toj ploci {#}.Cijena 500KM ; 2000kn + 3 wireless controllera i oko 50 igrica. Hvala unaprijed {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 22:17 (hhhasy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sta vi mislite jel moj kvar do lasera ili? ono stalno unrecognized disc izbacuje, a kad upali igru izbacuje unreadable nakon desetak min, oce pomoc promjena lasera? Katkad mi dode da ga bacim u zid
Som la gent blaugrana
10 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
Sta vi mislite jel moj kvar do lasera ili? ono stalno unrecognized disc izbacuje, a kad upali igru izbacuje unreadable nakon desetak min, oce pomoc promjena lasera? Katkad mi dode da ga bacim u zid

i ja bi svoj razbio

cim sprzim igru odma mi izbaci disc is unreadable

nzn u cemu je problem

izbacuje mi ga samo na novim igrama

14 godina
hhhasy kaže...

Zelim da kupim XBOX 360 slim 250gb CIPOVANA. Datum proizvodnje je 2011-02-14.  Ta konzola posjeduje TRINITY plocu.Pa sad da li je neko imao xbox sa tom plocom, kako se pokazala ili da li neko zna nesto o toj ploci  {#}.Cijena 500KM ; 2000kn + 3 wireless controllera i oko 50 igrica. Hvala unaprijed  {#}

Trinity konzole su sigurne od rroda. Jeli RGH ili LT modifikacija? Zasigurno se isplati za taj novac

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
Aj da pitam za misljenje, ovako, iman trenutno 620 gb u dzepu, neznan bi li minja laser i radija svs sta ide s tim ili stavija rgh, samo sta bi mi tribale dodatne pare za hdd onda
Som la gent blaugrana
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice