- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je za gta V potreban onaj online pass(kod)?Namjeravam kupit polovni gta pa da se ne zeznem.
Kako vam se čini ovaj oglas : http://www.njuskalo.hr/xbox-igre/gta-v-xbox-original-racunom-oglas-9820884
jedino ako imaš RGH/JTAG knozolu.
Daj mozete mi samo napisati molim vas kratko odgovor,samo sta nisam narucio gta V od nekog covjeka i sam se sjetio dal treba kakav kod za igranje online-a.Pitam support oni mi nesto tamo baljezgaju da kupim gta od xbox.coma.
pokusajem sprzit forzu 4
jel se mora pojavit ovaj truncate jer negdje sam citao da nakon flashanja prze to se vise ne bi trebalo pojavljivat
namjestio sam img burn opcije i opet mi se pojavljuje
cd je verbatim
pokusajem sprzit forzu 4
jel se mora pojavit ovaj truncate jer negdje sam citao da nakon flashanja prze to se vise ne bi trebalo pojavljivat
namjestio sam img burn opcije i opet mi se pojavljuje
cd je verbatim
Treba ti burnermax Payload tool, s njim povećaš kapacitet DVD-a na 8.7 GB koliko mu i je maksimum i onda će sve biti ok, jer inače ne očitava prža koja bilo da bilo više od 8.5GB....
ucitava igru i dođe error
The disc is unreadable
1.Clean the disc with a soft cloth
2.Restart the console
For more help visit
www.xbox.com/support
molio bih da mi niko ne kaze da mi je otiso laser jer ce xbox letit kroz prozor ovo mi je vec 3. cd u smeću
Brzina snimanja: 4x
Tools – I/O – Page 2 – Buffer Size – 512MB
Perform OPC Before Write: UKLJUČENO
Enable Burn-PROOF: ISKLJUČENO
Force HT: UKLJUČENO
Online HT: Iskljuceno
OverSpeed: Iskljuceno
SmartBurn: UKLJUČENO
Clear OPC History: obavezno prije svakog novog snimanja napraviti CLEAR - ako imas dobre rezultate onda nemoras clear!
Ako nemas Ihas onda probaj sa opcijama koje mozes staviti! ove gore meni osobno rade + ovo je meni dosta pomoglo:
*instaliraj Clone cd 5.3 ( ne brini ne snima se s istim )
*udji u imgburn - settings - I/O(page1) - stavi na Elby Cdio Elaborate - pa na (page2) digni buffer na 512++kvacica na enable buffer recovery - brzina 2.4x(meni ide na 4x) - verbatim medij.
*probaj
koju tocnu przilicu imas?
Mislim da ne samo nabavis laser za odgovarajuci drive i promjenis! osobno instaliram igru pa ju onda igram barem ove koje puno igram!
Bo,ja stvarno ne kuzim dal sam samo ja.kupio gta igru i nisam zadovoljan,bas nisam,ono igra je super i sve,i vozikas se,i onda dodes u grad gdje je dosta auta i nekih detalja i pocne trokirati,ko da igram komp,to je bio razlog zasto sam odlucio kupit konzolu i onda opet troka,ne puno al mrzim to!dali moze to biti zbog televizje?
Bo,ja stvarno ne kuzim dal sam samo ja.kupio gta igru i nisam zadovoljan,bas nisam,ono igra je super i sve,i vozikas se,i onda dodes u grad gdje je dosta auta i nekih detalja i pocne trokirati,ko da igram komp,to je bio razlog zasto sam odlucio kupit konzolu i onda opet troka,ne puno al mrzim to!dali moze to biti zbog televizje?
Imam igru ali trenutno igram novi COD pa kad zavrsim kampanju onda cu probat igrat pa ti javim...
Kod GTA 5 se javljaju takvi problemi ako instaliraš oba dvd-a na hard. Treba instalirati samo prvi dvd a drugi mora biti u optičkom driveu prilikom igranja da bi stvar najbolje šljakala.
To je to,konzola ide na servis,to se nebi trebalo događat,kupio sam xbox iz tog razloga sta imam slab PC i sta su igre nenormalno trokirale,kupijem xbox,dobijem isto,ajde samo manje trokanje.U ponedeljak krece na servis,čisto sumnjam da ce se to sta poboljsat,isti problem je bio i sa fc3,walking dead itd.
Meni je walking dead isto trzao sa DVD-a to je normalno ako imas 4gb slim!
Pozdrav nabavio sam original Forzu 4 i želio bih skinuti sve DLC-ove ali se nemogu prijaviti na live jer nemam najnoviji dashboard, pa me zanima dali sa tim updateom dashboarda gubim modifikaciju LT 3.0 ?
Hvala
Ako imas noviji drive ne zato sto je zakljucano tako da se nemoze izbrisat, ja sam danas napravio update normalno!
Zelim da kupim XBOX 360 slim 250gb CIPOVANA. Datum proizvodnje je 2011-02-14. Ta konzola posjeduje TRINITY plocu.Pa sad da li je neko imao xbox sa tom plocom, kako se pokazala ili da li neko zna nesto o toj ploci .Cijena 500KM ; 2000kn + 3 wireless controllera i oko 50 igrica. Hvala unaprijed
i ja bi svoj razbio
cim sprzim igru odma mi izbaci disc is unreadable
nzn u cemu je problem
izbacuje mi ga samo na novim igrama
Zelim da kupim XBOX 360 slim 250gb CIPOVANA. Datum proizvodnje je 2011-02-14. Ta konzola posjeduje TRINITY plocu.Pa sad da li je neko imao xbox sa tom plocom, kako se pokazala ili da li neko zna nesto o toj ploci .Cijena 500KM ; 2000kn + 3 wireless controllera i oko 50 igrica. Hvala unaprijed
Trinity konzole su sigurne od rroda. Jeli RGH ili LT modifikacija? Zasigurno se isplati za taj novac