Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.239.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Kupio sam na kraju modificirani Arcade s 50 igara 3,0LT i sutra samo kupim jos stick od 20GB za GTA V i to je to, Pozdraav {#}

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me kakvo je surfanje internetom preko ove konzole. Na PS3 je dosta šlampavo riješeno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

poz,evo imam jedno pitaanje u vezi gta,skino sam igricu i snimio na dvd ali nemogu ju pokrenut,zadnji update mi je lt2.0 ili 3.0 neznam ni sam,a citam da je gta na xdg3,pa me zanima dali se moze neki patch stavit ili je neka fora u prezenju dva-a ili ima koja verzija gta a da nije xdg3,hvala

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Ako imas smartphone instaliraj si smartglass i onda je surfanje ugodno.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
matejura kaže...

poz,evo imam jedno pitaanje u vezi gta,skino sam igricu i snimio na dvd ali nemogu ju pokrenut,zadnji update mi je lt2.0 ili 3.0 neznam ni sam,a citam da je gta na xdg3,pa me zanima dali se moze neki patch stavit ili je neka fora u prezenju dva-a ili ima koja verzija gta a da nije xdg3,hvala

Moraš imat LT 3.0 i pržilicu koja može snimati XGD3 na Verbatim medije (LiteON iHAS).

11 godina

zna li netko kako flashati pržilicu?

0 0 hvala 0
11 godina

Narucio sam si s ebaya transfer cable te mi je napokon stigao. s njime sam dobio cd i unutra dva programa, setup xport360 v2.12 i xplorer 360 extreme2. za sto mi sluze ti programi i da koristim te programe ili ovaj program koji mi je preporucen na ovom forumu.    http://fatxplorer.eaton-works.com/download/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz ljudi, imam problem sa memorijom; instalirao sam gta 5 na usb stick neko vrime igrao i nakon toga mi se pojavi "the game was restarted due to a problem with the storage device where the game data was installed

please replace the storage device and re-install the game data if issues continue to occur"

mislim da je usb u kvaru no kad ga uštekam u pc i formatiram radi normalno.

Jel neko zna koji je razlog toga?? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zato postoji original hard disk za xbox 360 koji je malo skuplji al jbg...ugll...trebo bi promjeniti taj usb stick jer je citanje sa usb sigurno sproro
12 godina
neaktivan

Da sam za igru 500kn puno mi je jos i za hdd 600kn. A sto se tice usb-a moj ima brzinu od 70MB/s a igra zahtjeva 15MB/s.

Jesi siguran da je do toga???

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 19:21 (Oseka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li netko gdje se u Osijeku ili Vinkovcima moze obavit modificiranje xbox 360 slim konzole? HITNO !

12 godina
neaktivan
980X kaže...

Zna li netko gdje se u Osijeku ili Vinkovcima moze obavit modificiranje xbox 360 slim konzole? HITNO !

Zelda

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
980X kaže...

Zelda

zelda ne modificira konzole, inače bi ja to odradio već :)

imaš navodno nekog tipa u ružinoj, blizu Colibri pekare, al ne znam kako se kreće cifra

15 godina
Oseka kaže...

Da sam za igru 500kn puno mi je jos i za hdd 600kn. A sto se tice usb-a moj ima brzinu od 70MB/s a igra zahtjeva 15MB/s.

Formatiraj usb na kompu, ubaci ga u xbox i reinstaliraj igru.

15 godina
greathander kaže...

Narucio sam si s ebaya transfer cable te mi je napokon stigao. s njime sam dobio cd i unutra dva programa, setup xport360 v2.12 i xplorer 360 extreme2. za sto mi sluze ti programi i da koristim te programe ili ovaj program koji mi je preporucen na ovom forumu.    http://fatxplorer.eaton-works.com/download/

Što pokušavaš napraviti s tim kabelom?

16 godina

Ima li tko za prodati ispravan Kinect? 

[Zagreb]

+
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...
Oseka kaže...

Formatiraj usb na kompu, ubaci ga u xbox i reinstaliraj igru.

Pa napravio sam to  vec i isto. Jesi li ti ima isti problem ili govoris napamet?

11 godina
Lisac1606 kaže...
greathander kaže...

pa posto mislim dat ugradit rgh modifikaciju, pa da mogu prebacivat igre na hard, zato pitam.

15 godina
greathander kaže...
Lisac1606 kaže...
greathander kaže...

pa posto mislim dat ugradit rgh modifikaciju, pa da mogu prebacivat igre na hard, zato pitam.

Ako češ ugrađivati RGH, za prebacivanje igara na HDD ti je dovoljan običan LAN kabel, a program koji češ koristit se zove Xbox 360 content manager i besplatan je. To što si ti naručio se koristi da možeš spojiti HDD od 360 na PC i tako prebacivati, što je apsolutna gnjavaža kad možeš sve lagano preko LAN kabela.

15 godina
St0ka kaže...

Ako češ ugrađivati RGH, za prebacivanje igara na HDD ti je dovoljan običan LAN kabel, a program koji češ koristit se zove Xbox 360 content manager i besplatan je. To što si ti naručio se koristi da možeš spojiti HDD od 360 na PC i tako prebacivati, što je apsolutna gnjavaža kad možeš sve lagano preko LAN kabela.

Ne mora biti. Meni preko LANa nije nikad radilo, nikako nisam uspio srediti da laptop "vidi" xbox, niti sa ftp programom, niti sa ovim koji si ti naveo. S druge strane, koristim običan SATA na USB adapter u kombinaciji sa FATXplorerom i nikad problema nije bilo, da ne spominjem da je USB daleko brži od LANa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 2:14 (Lisac1606).
11 godina

kada spojim xbox hard sa kompom pomocu transfer kabla, uopce ne mogu vidjet hard, a kad ga spojim sa sata kablom, onda ga mogu vidjeti. jel zna netko mozda u cemu je problem? cini mi se da sam uzalud dao tih 20 kn za taj kabel :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
greathander kaže...

kada spojim xbox hard sa kompom pomocu transfer kabla, uopce ne mogu vidjet hard, a kad ga spojim sa sata kablom, onda ga mogu vidjeti. jel zna netko mozda u cemu je problem? cini mi se da sam uzalud dao tih 20 kn za taj kabel :(

Xboxov disk ne možeš vidjet kao običan disk, skini modio i potraži kako se koristi

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
Lisac1606 kaže...
St0ka kaže...

Ne mora biti. Meni preko LANa nije nikad radilo, nikako nisam uspio srediti da laptop "vidi" xbox, niti sa ftp programom, niti sa ovim koji si ti naveo. S druge strane, koristim običan SATA na USB adapter u kombinaciji sa FATXplorerom i nikad problema nije bilo, da ne spominjem da je USB daleko brži od LANa.

Onda nisi namjestio sve kako treba. Jedno vrijeme mi je 360 bio spojen direktno u PC i uredno ga PC prepoznavao, nedavno mi je PC počeo stalno mijenjati IP adrese koje dodjeljuje Xboxu, tako da sam Xbox onda spojiio u ruter i u ruteru namjestio statičku IP adresu za Xbox, i sve radi super, transfer ide oko 11MB/s i jednu igru prebaci za 10ak min. I nemoram niš prespajati samo upalim FSD.

Al doro kako kome paše.

11 godina
Ivan_hacker kaže...
greathander kaže...

Xboxov disk ne možeš vidjet kao običan disk, skini modio i potraži kako se koristi

krivo sam ja bio napisao, dok ga spojim sa sata kablom, ja mogu vidjet hard sa fatxplorer programom, ali dok ga spojim sa transfer kablom, onda ga program ne moze vidjeti. jel ima kakve veze to sto transfer kabel nije od microsofta? jer sam ga bio narucio s ebaya za 20 kn.

12 godina
neaktivan

pozdrav, pošto vjerujem da več ima negdje u ovoj temi objašnjeno ali ja nemogu to nač pa ču opet pitat :D

trebam pomoč oko prebacivanja igara sa usb-a na hard disk od konzole
pokušavam več tri sata i jednostavno više nemam živce, tražio sam na googleu ali više ni sam neznam što trebam tražiti 
imam jako puno pitanja a nijedan odgovor
skinuo sam igru koje je u iso formatu i neide na stick jer ima 7gb zbog fat32, kako prebaciti na disk preko tog freestyle 3, jel trebam instalirat nešto ili samo prekopirat i pokrenut ,......
molim nekog tko se razumije u ovo da mi pojasni ili da mi da neki link po kojem ču konačno nešto uspijeti napraviti

modifikacija je cr3 lite i ima instaliran freestyle 3

hvala

edit: nema veze pomogli mi ljudi na drugom forumu :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 22:34 (marioxxxspeed).

0 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

Onda nisi namjestio sve kako treba. Jedno vrijeme mi je 360 bio spojen direktno u PC i uredno ga PC prepoznavao, nedavno mi je PC počeo stalno mijenjati IP adrese koje dodjeljuje Xboxu, tako da sam Xbox onda spojiio u ruter i u ruteru namjestio statičku IP adresu za Xbox, i sve radi super, transfer ide oko 11MB/s i jednu igru prebaci za 10ak min. I nemoram niš prespajati samo upalim FSD.

Al doro kako kome paše.

To si u pravu, prek rutera mi je radilo, ali kak mi je ruter na katu, a xbox u prizemlju, moglo se samo bežično spojiti, no onda je brzina prijenosa mizernih 1,5 MB/s...

15 godina
odjavljen

ako ima ovdje uopće ikog tko ima nemodificiranu konzolu, HALO3 je besplatan na live-u...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moze skinut iako ima modificiranu LT+ 3.0 :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
skank666 kaže...

ako ima ovdje uopće ikog tko ima nemodificiranu konzolu, HALO3 je besplatan na live-u...

Probao sam ga preuzeti al ne da mi. Veli da nije dostupan na našoj lokaciji... Ti si uspio?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina

Ako nece odmah treba sacekat par dana tako je meni rainbow six vegas i bezveze nakon par dana probam i krene bez problema!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice