- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prilikom registracije, koju državu si odabro?
Da vjerovatno,a može biti i da nisi povezan na Live pa imaš malo tih "kockica"!
Da, trebaš napraviti račun u jednoj od podržanih zemalja, ja sam registriran u UK. Moraš imati i mail sa lokacijom u nekoj od podržanih država, kod mene je ova adresa(slučajno našo na google earthu):
Grad London
Drzava United Kingdom
Zip Code W1A 6FL
Adresa Marylebone High Street
Da, trebaš napraviti račun u jednoj od podržanih zemalja, ja sam registriran u UK. Moraš imati i mail sa lokacijom u nekoj od podržanih država, kod mene je ova adresa(slučajno našo na google earthu):
Grad London
Drzava United Kingdom
Zip Code W1A 6FL
Adresa Marylebone High Street
jel gledaš možda Sky?
jel gledaš možda Sky?
Na xboxu ili satelitskoj?
Dali se zna hoce li pasti cijena xbox 360 nakom dolaska xbox one i koliko bi ona bila niza.
Dali se zna hoce li pasti cijena xbox 360 nakom dolaska xbox one i koliko bi ona bila niza.
Navjerovatnije da hoće, koliko neznam
već je sad dosta niska....
jel gledaš možda Sky?
na xboxu...vidim da ima....
jel gledaš možda Sky?
na xboxu...vidim da ima....
Koliko ja znam Sky tv moraš plaćati a prije svega registrirati se....
zar kao GOLD pretplatnik xbox360 nemaš free sky?
Ne, i nije ti dostupan, ako si u HR.
Battlefield 3 Limited Edition za xbox prodajem .. 150kn .. Hitno mi je ..
sky mozete gledati sa VPN uslugom osobno gledam netflix sa www.unotelly.com dns-om najbolje i najjednostavnije i sto je najvaznije radi savrseno!
E,ako netko ima za prodat kontroler neka mi slobodno pošalje poruku !
imam za prodaju Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card od 12mjeseci, molim vas procjenu koliko vrijedi da mogu staviti u uglas, hvala
Cca 279 kn...
Ako netko želi Gears of War i Gears of War 3 - u paketu 140kn .. PM me ..
Pozdrav procito sam na forumu da ce se GTA V morati instalirati na hard disk pa me zanima dali ce se moci samo na interni disk instalirati ili ce moci i na externi
Pozdrav procito sam na forumu da ce se GTA V morati instalirati na hard disk pa me zanima dali ce se moci samo na interni disk instalirati ili ce moci i na externi
Morat ćeš instalirat na HDD od xbox-a,možeš i na externi samo ako imaš RGH modifikaciju!
Morat ćeš instalirat na HDD od xbox-a,možeš i na externi samo ako imaš RGH modifikaciju!
Može se instalirati na interni disk, ali ako nemaš mjesta(ili nemaš hdd, poput 4gb slimova), možeš iskoristiti vanjski usb uređaj(usb flash drive, externi hdd...) do 32 gb(možeš koristiti i veće, ali će 32 gb biti iskoristivo xboxu). Što je najbolje, ne treba ti nikakva modifikacija
a mi sa modifikacijom? oćemo morat instalirat isto ili? temeljno pitam za lt+ 3.0
a mi sa modifikacijom? oćemo morat instalirat isto ili? temeljno pitam za lt+ 3.0
Morat ćemo i mi instalirati, nema veze što imamo lt
Dali ce se moci igra instalirati na ovo http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Xbox-360-OEM-20gb-external-hard-drive-/300931235113?pt=US_Video_Game_Hard_Drives&hash=item4610e63d29
Dali ce se moci igra instalirati na ovo http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Xbox-360-OEM-20gb-external-hard-drive-/300931235113?pt=US_Video_Game_Hard_Drives&hash=item4610e63d29
Zašto ne bi mogla, ipak je to originalni hdd. Ipak, ovaj hdd ne možeš staviti u slim, ovo je isključivo za stare phat konzole
znaci jedino mi preostaje da kupim hdd za xbox slim
eksterni HDD ili USB stick. To je cijela mudrost.
Pozdrav!
Zanima me di se moze najjeftinije proc u kupnji igra , gledo sam onaj amazon al sam cuo da sa dostavom ti dode cjena opet ko i ova iz sophoslaba npr a i kolko sam informiran ovi iz amazona ne salju za hrv ili ???