Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Čuo sam da ako imaš novu modifikaciju lt 2.0 da ako updateaš dashboard da se ne makne modifikacija. Jel to istina ili ?- ak neko zna bio bih zahvalan.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

tako treba strbi :D

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 15:10 (AsAsiN).
17 godina
strbi kaže...

kupi GOW 3, poslje kad predes rokas multiplayer :D ja neznam da uzmem BF 3, jer ipak je to FPS na konzoli, pa je tesko igrat

Kaj je teško igrat daj nemoj kukat nego kupi i probaj. Nemoj biti ograničen, ako za 30mil korisnika Livea uzmeš da ih bar pola (znači 15mil a vjerojatno je i više) igra FPSove ne vidim zašto ti nebi mogao, jbg sve je stvar navike, god i pol na xboxu i CODu i iskreno za mene je PC kao igraća platforma mrtav - miš mi savršeno leži u ruci za polagano dr*anje u photoshopu ali FPSove nema teoretske da mogu igrati...

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

ja više igram xbox al na PCu nisam zastario još uvijek mi leže svi FPS-ovi a pogotovo BF-ovi i Codo-vi

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sir_Henry_Dale kaže...
hitmanr kaže...

mogu li slim modificirane konzole jtag koristit

nemogu

Kako objasnjavas onda ovo?

15 godina
neaktivan

a sta ce objasnjavat ode samo ga pali i gasi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Kaj je teško igrat daj nemoj kukat nego kupi i probaj. Nemoj biti ograničen, ako za 30mil korisnika Livea uzmeš da ih bar pola (znači 15mil a vjerojatno je i više) igra FPSove ne vidim zašto ti nebi mogao, jbg sve je stvar navike, god i pol na xboxu i CODu i iskreno za mene je PC kao igraća platforma mrtav - miš mi savršeno leži u ruci za polagano dr*anje u photoshopu ali FPSove nema teoretske da mogu igrati...

pa igram betu, al mi je stvano tesko, neznam ocu li se uopce naviknuti :D zato mislim da je bolje ne bacit pare, pa bolje uzet forzu 4

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

a sta ce objasnjavat ode samo ga pali i gasi...

Neki ko da iz Kine dolaze, pa im je zabranjen i filtriran Google i hrpa stranica...

Reset Glich Hack je otkriven prije brat bratu mjesec dana, omogucava JTAG za sve xbox konzole osim osim Xenona.

http://free60.org/Reset_Glitch_Hack

Nije izvediv samo u teoriji, vec je koncept koji radi u praksi.

Ako imas dovoljno znanja i umijeca mozes sam izvest to i prtljat po ploci, ako ne, postoje kitovi koji olaksavaju posao.

Na Youtube videu je prikazan Team Xecuterov CoolRunner kit. Bit nije bila pokazat da to radi, jer Reset Glich Hack je exploit koji radi.

Bit je bila pokazati stabilnost Xecuterovog kita.

Meni iskljucivo zanimljiv zbog eventualnog pokretanja Linuxa...

17 godina
strbi kaže...
Dwyane Wade kaže...

pa igram betu, al mi je stvano tesko, neznam ocu li se uopce naviknuti :D zato mislim da je bolje ne bacit pare, pa bolje uzet forzu 4

Iskreno u usporedbi s CODom meni je to smeće - presporo i neatraktivno (osim grafike) tako da ću tu lovu radije investirati u COD :D

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan

Tema nije - "Hoćete li igrati BF3 ili MW3 na Xboxu 360?" 

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ajde dajte mi recite koje cete igra igrati online najvise na xboxu, pa da si i ja neku kupim koju vi igrate da igramo skupa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam pitanje, posto na xbox liveu uvijek ima gold po 2 funte, dal mogu ja kad je akcija kupit gold i nekako ga pauzirat pa ga ponovo aktivirat kad mi se igra online?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne..kad ga aktiviras pocinje teci

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

strbi ja kupujem Gears OF War 3 i Forzu 4 kad izađe :D

FrankY
14 godina
neaktivan

ja kupujem forzu 4 sigurno :D posalji mi na PM gamertag

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
civicar kaže...
Sir_Henry_Dale kaže...
hitmanr kaže...

mogu li slim modificirane konzole jtag koristit

nemogu

Kako objasnjavas onda ovo?

Looka kaže...

Tema nije - "Hoćete li igrati BF3 ili MW3 na Xboxu 360?" 

Ajde da me ne kljucaš da sam offtopic objasnit ću ovaj JTAG na slimu. Ukratko ovo se bazira na nedavno otkrivenom reset glitch hacku koji omogućava svim konzolama (osim Xenona i Falcona za koji bi trebala doć podrška) da pokreću homebrew. Da ne ulazim u tehničke detalje reći ću to ovako - pomoću čipa koji se zalemi na ploču uspori se rad procesora i promijeni način na koji se kod u njemu pokreće. Zapravo vrlo zanimljiva stvar (bar za one koji se bave tim stvarima) ali da odmah kažem lokalnim klincima koji izdr*avaju na xbox sa piratskim "igricama" - pokretanje homebrew aplikacija ne znači nužno igranje onoga što ste skinuli sa interneta sa diska i bez prženja (bar većina koja otprilike za što je točno JTAG misli da on samo za to služi). Za sada pokretanje custom dashboarda i ovog što sam rekao maloprije nije moguće. Daleko od toga da uskoro neće biti jbg većinu samo taj dio i zanima i to je komercijalna primjena inače se modčipovi nebi prodavali - nema zarade...

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

ok

FrankY
14 godina

Možda je banalno pitanje,ali zanima me može li se na xboxu360 igrati igre s ps2?Imam jako puno igara za ps2 i nebih ih bacao

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Možda je banalno pitanje,ali zanima me može li se na xboxu360 igrati igre s ps2?Imam jako puno igara za ps2 i nebih ih bacao

normalno da nemoze!!

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
strbi kaže...
Dwyane Wade kaže...

Iskreno u usporedbi s CODom meni je to smeće - presporo i neatraktivno (osim grafike) tako da ću tu lovu radije investirati u COD :D

ovisi za sta si vise zaigran to kupi

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 11:53 (hitmanr).
15 godina
protjeran
ja neznam da kupim BF3 ili MW3..sta ce te vi kupiti pa da igramo zajedno?
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CARBON kaže...
ja neznam da kupim BF3 ili MW3..sta ce te vi kupiti pa da igramo zajedno?

Iako sam BF-ovac mislim da ti je za konzolu bolje MW3 jer na BF-u ce ti bit samo 24 igraca na serveru, manja HD rezolucija (imat ces crne crte po ekranu) te malo losija grafika.

LoL acc THCJoshi
15 godina
protjeran
ja sam mislio uzet mw3 za xbox a bf3 za pc.Jer mi bf3 nekak nije za konzole zbog velikih mapa i treba mi veca preciznost sto je tesko na gamepadu
Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ljudi ovak imam pitanje. znaći ja bi svoj xbox 360 spojio na monitor P221H DELL na monitoru kolko sam skužio moram kupit neki pretvarać da uštekam ona 3 ćinća kaj sam dobio onaj crveni bijeli i žuti ili DVI neki da kupim uštekam hdmi kabel u xbox 360 i onda taj neki dvi kabel u monitor ili dtak neš ne razumijem se baš u to pa molim vas HELP!!!

btw ja imam xbox 360 250GB SlimeElite Vallhala ploča

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 19:19 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

ajde dajte mi recite koje cete igra igrati online najvise na xboxu, pa da si i ja neku kupim koju vi igrate da igramo skupa :D

Battlefield 3,Forza 4,Gears of war 3 i mw3...

Kupio bilo koju od ove 4 igre uvijek ces imat s nekim igrat,samo preporucam ti da izaberes sam sta oces igrat,jer ako budes kupovao igre po tome tko sta igra mozes se zajebat,kupit igru i na kraju ti se nesvidi :)

Ja uzimam bf 3(cod prezirem),a kad se skupi para uzet cu jos gow 3 i skyrim ;)

17 godina
AsAsiN kaže...

e ljudi ovak imam pitanje. znaći ja bi svoj xbox 360 spojio na monitor P221H DELL na monitoru kolko sam skužio moram kupit neki pretvarać da uštekam ona 3 ćinća kaj sam dobio onaj crveni bijeli i žuti ili DVI neki da kupim uštekam hdmi kabel u xbox 360 i onda taj neki dvi kabel u monitor ili dtak neš ne razumijem se baš u to pa molim vas HELP!!!

treba ti ovo

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
AsAsiN kaže...

treba ti ovo

ovaj vga kabel ti nije za sliku on ti samo sluzi kao izlaz zvuka koji ustekajes iz monitora u neku liniju ili wufer da imas zvuk jer ti ga monitor ne moze pruzit...a za sliku ti treba ovo http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#naslov

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 21:21 (hitmanr).
17 godina
hitmanr kaže...
Dwyane Wade kaže...
AsAsiN kaže...

treba ti ovo

ovaj vga kabel ti nije za sliku on ti samo sluzi kao izlaz zvuka koji ustekajes iz monitora u neku liniju ili wufer da imas zvuk jer ti ga monitor ne moze pruzit...a za sliku ti treba ovo http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#naslov

Bez uvrede ali jesi ti normalan??? VGA kabel nije za sliku nego za izlaz zvuka koji uštekaš u liniju??? Je*ena ti je linija i vga kabel koji si spojio u nju da ti vodi zvuk. Aj ne laprdaj. Što se tiče tvog kabela nema izlaz za zvuk nego samo DVI koji ušteka u monitor. Kod mog kabela se nalazi VGA izlaz koji ide u monitor i 2 činča za zvuk. Koji dio tebi ne štima?

He who is brave is free.
17 godina

E da još nešto, ono što vjerojatno čeka 90% ekipe ovdje - LT+ 2.0 je vani {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok skužio sam da DVI moram uštekat u monitor onaj drugi dio u xbox a kaj s ova 2 činća di to ide u zvućnu ili u neki wufer kojeg ja nemam trenutno al ga mogu nabavit??

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 7:28 (AsAsiN).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice