Čuo sam da ako imaš novu modifikaciju lt 2.0 da ako updateaš dashboard da se ne makne modifikacija. Jel to istina ili ?- ak neko zna bio bih zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tako treba strbi :D
kupi GOW 3, poslje kad predes rokas multiplayer :D ja neznam da uzmem BF 3, jer ipak je to FPS na konzoli, pa je tesko igrat
Kaj je teško igrat daj nemoj kukat nego kupi i probaj. Nemoj biti ograničen, ako za 30mil korisnika Livea uzmeš da ih bar pola (znači 15mil a vjerojatno je i više) igra FPSove ne vidim zašto ti nebi mogao, jbg sve je stvar navike, god i pol na xboxu i CODu i iskreno za mene je PC kao igraća platforma mrtav - miš mi savršeno leži u ruci za polagano dr*anje u photoshopu ali FPSove nema teoretske da mogu igrati...
ja više igram xbox al na PCu nisam zastario još uvijek mi leže svi FPS-ovi a pogotovo BF-ovi i Codo-vi
a sta ce objasnjavat ode samo ga pali i gasi...
Kaj je teško igrat daj nemoj kukat nego kupi i probaj. Nemoj biti ograničen, ako za 30mil korisnika Livea uzmeš da ih bar pola (znači 15mil a vjerojatno je i više) igra FPSove ne vidim zašto ti nebi mogao, jbg sve je stvar navike, god i pol na xboxu i CODu i iskreno za mene je PC kao igraća platforma mrtav - miš mi savršeno leži u ruci za polagano dr*anje u photoshopu ali FPSove nema teoretske da mogu igrati...
pa igram betu, al mi je stvano tesko, neznam ocu li se uopce naviknuti :D zato mislim da je bolje ne bacit pare, pa bolje uzet forzu 4
a sta ce objasnjavat ode samo ga pali i gasi...
Neki ko da iz Kine dolaze, pa im je zabranjen i filtriran Google i hrpa stranica...
Reset Glich Hack je otkriven prije brat bratu mjesec dana, omogucava JTAG za sve xbox konzole osim osim Xenona.
http://free60.org/Reset_Glitch_Hack
Nije izvediv samo u teoriji, vec je koncept koji radi u praksi.
Ako imas dovoljno znanja i umijeca mozes sam izvest to i prtljat po ploci, ako ne, postoje kitovi koji olaksavaju posao.
Na Youtube videu je prikazan Team Xecuterov CoolRunner kit. Bit nije bila pokazat da to radi, jer Reset Glich Hack je exploit koji radi.
Bit je bila pokazati stabilnost Xecuterovog kita.
Meni iskljucivo zanimljiv zbog eventualnog pokretanja Linuxa...
pa igram betu, al mi je stvano tesko, neznam ocu li se uopce naviknuti :D zato mislim da je bolje ne bacit pare, pa bolje uzet forzu 4
Iskreno u usporedbi s CODom meni je to smeće - presporo i neatraktivno (osim grafike) tako da ću tu lovu radije investirati u COD :D
Tema nije - "Hoćete li igrati BF3 ili MW3 na Xboxu 360?"
ajde dajte mi recite koje cete igra igrati online najvise na xboxu, pa da si i ja neku kupim koju vi igrate da igramo skupa :D
imam pitanje, posto na xbox liveu uvijek ima gold po 2 funte, dal mogu ja kad je akcija kupit gold i nekako ga pauzirat pa ga ponovo aktivirat kad mi se igra online?
ne..kad ga aktiviras pocinje teci
strbi ja kupujem Gears OF War 3 i Forzu 4 kad izađe :D
ja kupujem forzu 4 sigurno :D posalji mi na PM gamertag
Tema nije - "Hoćete li igrati BF3 ili MW3 na Xboxu 360?"
Ajde da me ne kljucaš da sam offtopic objasnit ću ovaj JTAG na slimu. Ukratko ovo se bazira na nedavno otkrivenom reset glitch hacku koji omogućava svim konzolama (osim Xenona i Falcona za koji bi trebala doć podrška) da pokreću homebrew. Da ne ulazim u tehničke detalje reći ću to ovako - pomoću čipa koji se zalemi na ploču uspori se rad procesora i promijeni način na koji se kod u njemu pokreće. Zapravo vrlo zanimljiva stvar (bar za one koji se bave tim stvarima) ali da odmah kažem lokalnim klincima koji izdr*avaju na xbox sa piratskim "igricama" - pokretanje homebrew aplikacija ne znači nužno igranje onoga što ste skinuli sa interneta sa diska i bez prženja (bar većina koja otprilike za što je točno JTAG misli da on samo za to služi). Za sada pokretanje custom dashboarda i ovog što sam rekao maloprije nije moguće. Daleko od toga da uskoro neće biti jbg većinu samo taj dio i zanima i to je komercijalna primjena inače se modčipovi nebi prodavali - nema zarade...
ok
Možda je banalno pitanje,ali zanima me može li se na xboxu360 igrati igre s ps2?Imam jako puno igara za ps2 i nebih ih bacao
Možda je banalno pitanje,ali zanima me može li se na xboxu360 igrati igre s ps2?Imam jako puno igara za ps2 i nebih ih bacao
normalno da nemoze!!
Iskreno u usporedbi s CODom meni je to smeće - presporo i neatraktivno (osim grafike) tako da ću tu lovu radije investirati u COD :D
ovisi za sta si vise zaigran to kupi

Iako sam BF-ovac mislim da ti je za konzolu bolje MW3 jer na BF-u ce ti bit samo 24 igraca na serveru, manja HD rezolucija (imat ces crne crte po ekranu) te malo losija grafika.

e ljudi ovak imam pitanje. znaći ja bi svoj xbox 360 spojio na monitor P221H DELL na monitoru kolko sam skužio moram kupit neki pretvarać da uštekam ona 3 ćinća kaj sam dobio onaj crveni bijeli i žuti ili DVI neki da kupim uštekam hdmi kabel u xbox 360 i onda taj neki dvi kabel u monitor ili dtak neš ne razumijem se baš u to pa molim vas HELP!!!
btw ja imam xbox 360 250GB SlimeElite Vallhala ploča
ajde dajte mi recite koje cete igra igrati online najvise na xboxu, pa da si i ja neku kupim koju vi igrate da igramo skupa :D
Battlefield 3,Forza 4,Gears of war 3 i mw3...
Kupio bilo koju od ove 4 igre uvijek ces imat s nekim igrat,samo preporucam ti da izaberes sam sta oces igrat,jer ako budes kupovao igre po tome tko sta igra mozes se zajebat,kupit igru i na kraju ti se nesvidi :)
Ja uzimam bf 3(cod prezirem),a kad se skupi para uzet cu jos gow 3 i skyrim ;)
e ljudi ovak imam pitanje. znaći ja bi svoj xbox 360 spojio na monitor P221H DELL na monitoru kolko sam skužio moram kupit neki pretvarać da uštekam ona 3 ćinća kaj sam dobio onaj crveni bijeli i žuti ili DVI neki da kupim uštekam hdmi kabel u xbox 360 i onda taj neki dvi kabel u monitor ili dtak neš ne razumijem se baš u to pa molim vas HELP!!!
treba ti ovo
treba ti ovo
ovaj vga kabel ti nije za sliku on ti samo sluzi kao izlaz zvuka koji ustekajes iz monitora u neku liniju ili wufer da imas zvuk jer ti ga monitor ne moze pruzit...a za sliku ti treba ovo http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#naslov
treba ti ovo
ovaj vga kabel ti nije za sliku on ti samo sluzi kao izlaz zvuka koji ustekajes iz monitora u neku liniju ili wufer da imas zvuk jer ti ga monitor ne moze pruzit...a za sliku ti treba ovo http://www.infomark.hr/Kablovi/185/Roline%20Value%20DVI%20-%20HDMI%20kabel,%203m#naslov
Bez uvrede ali jesi ti normalan??? VGA kabel nije za sliku nego za izlaz zvuka koji uštekaš u liniju??? Je*ena ti je linija i vga kabel koji si spojio u nju da ti vodi zvuk. Aj ne laprdaj. Što se tiče tvog kabela nema izlaz za zvuk nego samo DVI koji ušteka u monitor. Kod mog kabela se nalazi VGA izlaz koji ide u monitor i 2 činča za zvuk. Koji dio tebi ne štima?
E da još nešto, ono što vjerojatno čeka 90% ekipe ovdje - LT+ 2.0 je vani
ok skužio sam da DVI moram uštekat u monitor onaj drugi dio u xbox a kaj s ova 2 činća di to ide u zvućnu ili u neki wufer kojeg ja nemam trenutno al ga mogu nabavit??