heh ma sto bi ti zamjerio, nego to u vezi drivera cini mi se da ima na internetu proguglaj malo objasnjavaju kako prepoznat verziju konzole i od kad je....potrazi o modifikaciji x360
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa zašto onda tako nepiše?
Nije bitno,uglavnom meni su novci bili dostupni ne sljedeće jutro nego za 48h.Te računam da su tada novci vračeni
Šta se ti žališ na base host, meni novci nisu dostupni već par mjeseci
imam pitanje u vezi modifikacije, sad je team executer objavio LT 2.0 i sa tim pokrecu driver, GOW3 jer sa 1.92 to nemozes.
namjeravam staviti modifikaciju, 1.92 ili 2.0 cim dode kod nad da se moze modificirati, mene sad zanima kako se prze igre, npr LA Noire ima 3 DVD-a, dvije datoteke DVD i iso slika to przim normalno preko npr power iso-a(ili bolje neki drugi program) i onda igram kao i sa originalima ili treba u medjuvremenu jos nesto napraviti.
imam pitanje u vezi modifikacije, sad je team executer objavio LT 2.0 i sa tim pokrecu driver, GOW3 jer sa 1.92 to nemozes.
namjeravam staviti modifikaciju, 1.92 ili 2.0 cim dode kod nad da se moze modificirati, mene sad zanima kako se prze igre, npr LA Noire ima 3 DVD-a, dvije datoteke DVD i iso slika to przim normalno preko npr power iso-a(ili bolje neki drugi program) i onda igram kao i sa originalima ili treba u medjuvremenu jos nesto napraviti.
to ti nije tema za to po ko zna koi put ovdje se ne smije pricati o modifikaciji i bilo cemu drugom sta ima veze s piratstvom..ako oces forum za to javi na pp pa cu ti rec stranicu....
neosuđuj ga nije prvi put da se prica o modifikaciji na ovom forumu. Uostalom ako u legalnim firmama je legalna modifikacija kao u npr. infomarku onda je i legalno je spominjat...nije ovaj forum nikakva svetinja niti njegovi moderatori...
Pozz,imam problem.Krenem igrat fifu 12 i kaze mi da moram updejtat,odaberem ok,i kad dođe pred kraj zablokira.nakon nekog vremena pojavi se error da nemoze ucitat cd..sta da radim?hvala
mozda je do cd-a?? jel modan ili original
Modificiran je.ali probao sam i sa usb-om i isto nece..
Jel zna netko kad če onaj jesenski update ?
Da napokon mogu odnijet xbox na moddanje, sad mi samo stoji doma ispod TV-a.
Koristi ga, igraj nesta, ima naslova :)
Koristi ga, igraj nesta, ima naslova :)
Nemam novca za original igre, a nakon pokušaja igranja F1 2011 (pir*t) update-ao mi se xbox i ode modifikacija.
Sad čekam jesenski update da ne trošim bezveze novce za moddanje kad če mi se opet modifikacija obrisat sa updateom.
ja igram originale i nemam problema :D fino sada fifa 12 i onda forza 4 i bf 3 i to je to za ovu godinu :D za iducu mi je vec u planu ufc 3
ja igram originale i nemam problema :D fino sada fifa 12 i onda forza 4 i bf 3 i to je to za ovu godinu :D za iducu mi je vec u planu ufc 3
Forza 4 za PC?
a slusaj ti igras orginal pa nemas problema a drugi se snalaze kako znaju
Forza 4 za PC?
Da, imaš i za Nokiu 3310 ali jedino ak ju flashas na android 2.3
hehehe...
ko je reko za PC??? to je tema xbox 360, pa logicki povezi da je sve za xbox
mogu li slim modificirane konzole jtag koristit
da, doduse metoda je nova, tako da treba jos pricekati.
malo sam se zaletio a da i neznam o cem govorim, jeli jtag kada igru mozes pokretat sa usb da ne bude iso datoteka vec rar
prodajem ea sports mma za xbox cijena 50kn, i prodajem pure+lego batman bundle edition za 100kn...zainteresirani PM
mogu li slim modificirane konzole jtag koristit
nemogu
Imam dash verziju 2.0.13599.0 i najnoviji lt ali kad se probam spojiti na live trazi me system update. Jel smijem ja to instalirat ili ne?
kolko ja znam stavljanjem novog updatea brise se modifikacija...
ljudi daj mi recite jel igro neko Gears OF War 3 ak je recite mi kolko je dugačak i dal se isplati dat 400kn za njega? ja se dvoumim između LA Noire i GEars OF War 3 pa daj mi recite dal se isplati dat 400kn za GOW3 ak ne onda kpujem LA Noire
kupi GOW 3, poslje kad predes rokas multiplayer :D ja neznam da uzmem BF 3, jer ipak je to FPS na konzoli, pa je tesko igrat
strbi hvala sam reci jel znaš možda kolko traje snigleplayer ono jel bar oko 10 sati?? ja mislim da nije baš pametno kupovat BF3 jel to je FPS a nemreš uć ni u cover ni niš tak da će bit teško igrat rađe saćuvaj novce za neš drugo...
tako cu i napraviti :D pa traje oko 8-10 sati singleplayer :D necu onda uzimati bf 3 nego forzu 4 ;)