Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.289.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Looka kaže...
Sir_Henry_Dale kaže...

pc i xbox nisu za usporedbu.pc igras sa 50 cm u stolici a xbox igras s udaljenosti vise od 2 metra u fotelji.koncept igranja je drugaciji

Osim ako (kao ja) igraš na monitoru.

Pa ni u tom slucaju barem kod mene nema neke razlike.

Igram na 24" full HD monitoru (HDMI) i prikaz mi je odlican.

15 godina
Sad nema vise Onog status code-a... Sad je sve ok a nisam nista radio, samo ga pustio na miru i drugi dan je sve ok
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Sad nema vise Onog status code-a... Sad je sve ok a nisam nista radio, samo ga pustio na miru i drugi dan je sve ok

bravo^^

sjedni, pet ;)

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
Jej, moja prva petica na bugu *__* :D
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kako da prikopcam sluske u xbox pa da se cuje zvuk igre na njima?koje sve kablove trebam?gledao sam nesto na youtubeu ali nisam bas shvatio..
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sluske u xbox ukopcavas USB putem, te moraš imate xbox sluške ili neke za pc koje su kompatibilne s xboxom.

15 godina
On pita kako da preko slusalica cuje zvuk iz igre, ako ih spoji u xbox tj u kontroler cut ce samo razgovor kad je online.... Na televizoru mora bit izlaz za sluske....

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
On pita kako da preko slusalica cuje zvuk iz igre, ako ih spoji u xbox tj u kontroler cut ce samo razgovor kad je online.... Na televizoru mora bit izlaz za sluske....

te slušalice koje spojiš u kontrole su samo za chat (one sa samo jednom slušalicom koje dobiješ s xbox-om) 
u xboxu imaš usb utor u koje se može spojit slušalice. 

15 godina
Cek, to se spaja na one zadnje usb utore ?... Onda mogu spojit i zvucnike odotraga ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Cek, to se spaja na one zadnje usb utore ?... Onda mogu spojit i zvucnike odotraga ??

pa samo naprijed na xboxu imas 2 usb utora, tj mozda ti imas drugaciju vrstu konzole pa su ti iza. Ali neznam za zvučnike jer možes spojit, ali isprobaj.

15 godina
Imam x360 slim i ima naprijed i odotraga 2 usb utora... Probat cu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Imam x360 slim i ima naprijed i odotraga 2 usb utora... Probat cu

ja imam "pro" i imam samo naprijed usb utor (x2). bas me sada zanima hoće li raditi, javi kad isprobaš :)

15 godina
neaktivan

a kako kad spojis monitor sa xbox-om priko hdmi-avi kabela kako onda rijesit zvuk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

a kako kad spojis monitor sa xbox-om priko hdmi-avi kabela kako onda rijesit zvuk

Spojiš zvučnike na monitor, drukčije mislim da nije moguće. Osim spojit zvučnike/slušalice na xbox.

15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

hdmi je jedini kabel koji moze prenositi i zvuk i sliku istodobno, no ako ti monitor mena u sebi ugradene zvucnike onda nebu nist od zvuka neovisno tome sto je spojen s hdmi.jem...

16 godina
neaktivan
SeleS kaže...

hdmi je jedini kabel koji moze prenositi i zvuk i sliku istodobno, no ako ti monitor mena u sebi ugradene zvucnike onda nebu nist od zvuka neovisno tome sto je spojen s hdmi.jem...

Ili spojiti zvučnike na njega...

15 godina
neaktivan

kak mislis spojit zvucnike na monitor...

16 godina
neaktivan
SeleS kaže...

kak mislis spojit zvucnike na monitor...

Pomoću 3.5mm utora na monitoru?

17 godina
hitmanr kaže...

Mozes zvuk rijesit optikom ako ti pc zvucnici imaju optiku ili preko RCA kabela ili preko RCA kabela sa adapterom na 3.5 jack.

15 godina
neaktivan

bili mogao ovako, hdmi kabel u xbox i monitor a oni drugi vga u liniju

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

Ne mozes koristiti odjednom HDMI i A/V kabel na Xboxu iz razloga sta je kod A/V kabela plastika preglomazna i jednostavno za HDMI kabel nema mjesta da udje u svoj utor.

Ipak, nije sve crno, mozes jednostavno sa kuhinjskim nozem odvojit tu plastiku i tako ces moci koristiti zajedno i HDMI i A/V kabel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 9:26 (Virty).
15 godina
neaktivan

a cek rekli ste da mogu zvucnici i u xbox...mozda je to bolje

0 0 hvala 0
17 godina
hitmanr kaže...

a cek rekli ste da mogu zvucnici i u xbox...mozda je to bolje

Eh da je malo proguglati :)

Koliko znam ne mozes koristiti USB PC zvucnike na Xbox 360.

Da bi proradili trebao bi Xbox 360 imati driver za njih.

15 godina
neaktivan

sve u svemu spojite to cudo na telku i igrajte to kao ljudi,

bez nekih dodatnih eksperimenata ;)

15 godina
protjeran
daj mi predlozite neke gejmerske sluske do 400kn za xbox
Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupio sam si xbox 360 slim te me sad zanima onaj kinect, dali je itko probao kinect te da da svoje misljenje o njemu jer ako vrijedi kupio bih ga a ako je neko sranje da bezveze nedam soma kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ja ga imam i odlican je :D ako zelis ja ti ga nudim za 1000kn sa dvije kinect igrice i UFC-om
Carb0n

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CARBON kaže...
ja ga imam i odlican je :D ako zelis ja ti ga nudim za 1000kn sa dvije kinect igrice i UFC-om

Ako ti je odličan, zašto ga prodaješ? 

15 godina
protjeran
zato jer trenutno nemam para..meni je odlican,super prepoznaje pokrete i to ali nevolim ja taj nacin igranja rađe uzmem kontroler u ruke i igram sjedeci nego se znojim bezveze po ovakvoj vrucini :)
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virty kaže...
hitmanr kaže...

Ne mozes koristiti odjednom HDMI i A/V kabel na Xboxu iz razloga sta je kod A/V kabela plastika preglomazna i jednostavno za HDMI kabel nema mjesta da udje u svoj utor.

Ipak, nije sve crno, mozes jednostavno sa kuhinjskim nozem odvojit tu plastiku i tako ces moci koristiti zajedno i HDMI i A/V kabel.

ja sam na taj način spojio DVI monitor i 2.1 zvučnike s xBox-om i radi savršeno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice