Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.303.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Možda ima još neki naćin da poništiš modifikaciju a da te ne stave na listu za ban, odi u neki xbox360 servis i reci da ti ponište modifikaciju,  uzet če ti oko 150-200 kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
XVII Mini kaže...

Možda ima još neki naćin da poništiš modifikaciju a da te ne stave na listu za ban, odi u neki xbox360 servis i reci da ti ponište modifikaciju,  uzet če ti oko 150-200 kuna.

mi možeš staviti tu neku stranicu di to nude?

14 godina

Tamo di su ti napravili modifikaciju oni ju mogu poništit, svaki servis koji radi modifikaciju može i poništit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitane u vezi bana...kada dobijem ban,nemogu ic na live a dali mi onda shebu i hard disk? Jedan lik mi je reko da to vise ne rade,jel to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo nemos ic na live i to ti je to...sa HDD-om ti bude sve uredu isto save-as igre na njega i filmove,mjuzu itd...nema straha od tog nekog syebavanja...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
14 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Samo nemos ic na live i to ti je to...sa HDD-om ti bude sve uredu isto save-as igre na njega i filmove,mjuzu itd...nema straha od tog nekog syebavanja...

ok hvala...jer znam da je neko vrijeme microsoft blokirao hdd tako da se nije ni igra mogla sejvat...

14 godina
neaktivan

e imam jos jedno pitanje...ja imam xbox 360 premium modificiran i sad me zanima ako ja dođem na live i igram neke piratske igre multyplayer i nakon igre isključim internet van iz xbox-a,i sad me zanima mogu li onda dobit ban ako xbox nakon igre nije povezan s internetom i ako mogu dobit ban zanima me kako me mogu banat a da nemam internet???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

e imam jos jedno pitanje...ja imam xbox 360 premium modificiran i sad me zanima ako ja dođem na live i igram neke piratske igre multyplayer i nakon igre isključim internet van iz xbox-a,i sad me zanima mogu li onda dobit ban ako xbox nakon igre nije povezan s internetom i ako mogu dobit ban zanima me kako me mogu banat a da nemam internet???

Pa oni će te označit za ban i kad se spojiš sljedeći puta na internet dobit ćeš ban.

Nemoj pokušavat igrat mp sa modificiranom konzolom, ne isplati se.

14 godina
neaktivan
Looka kaže...
bancic123 kaže...

Pa oni će te označit za ban i kad se spojiš sljedeći puta na internet dobit ćeš ban.

Nemoj pokušavat igrat mp sa modificiranom konzolom, ne isplati se.

pa zašto ne...igrat ću neko vrijeme i akd me banaju izgubit ću live sa tom konzolom a ionako nebi mogao na internet...

16 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

pa zašto ne...igrat ću neko vrijeme i akd me banaju izgubit ću live sa tom konzolom a ionako nebi mogao na internet...

Onda u redu, sretno ti bilo.

14 godina
Npr.dali mogu dobit ban na modificiranom Xbox ako igram orginal igru na liveu.
16 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...
Npr.dali mogu dobit ban na modificiranom Xbox ako igram orginal igru na liveu.

Možeš.

15 godina

kad spojim usb na xbox pita me da mu nesto napravi (nisam siguran sto) pa ce sve izbrisat, treba mi usb da prebacim neke ss... ocu ja njega moc koristit poslje normalno za prijenos podataka (treba mi za skolu) ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pita te dal zelis da ti usb pretvori u xbox jedinicu za sejvanje...jer ti inace prepoznaje kao obican usb,a a ko ovo napravis to jest stisnes jes onda ti ga on convertira i mozes ga samo citat na xboxu to jest napravit ti formatiranje...ako to ne zelis onda stisni no..samo trebas malo citat i to je sve...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
15 godina
atiHD kaže...

pita te dal zelis da ti usb pretvori u xbox jedinicu za sejvanje...jer ti inace prepoznaje kao obican usb,a a ko ovo napravis to jest stisnes jes onda ti ga on convertira i mozes ga samo citat na xboxu to jest napravit ti formatiranje...ako to ne zelis onda stisni no..samo trebas malo citat i to je sve...

to znaci da ga necu moc otvarat na kompu, mislio sam tako prebacivat ss

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
17 godina
neaktivan

kupio xbox360 slim 4gb da li ja mogu umjesto njegovog hdd-a stavit prijenosni hdd i na njega pohranjivat igrice...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dalmata40 kaže...

kupio xbox360 slim 4gb da li ja mogu umjesto njegovog hdd-a stavit prijenosni hdd i na njega pohranjivat igrice...hvala

Možeš preko USB-a - jaako sporo..

Možeš neke hardove modati pa da ti rade kao originali - brzo,ali treba se pomućit :D

Straight Edge
17 godina
neaktivan

i jos jedno pitanjce,da li mogu skinit na hdd igru preko kompa i pokrenut na xbox-u kad ustekam u usb?!?!  danke

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dalmata40 kaže...

i jos jedno pitanjce,da li mogu skinit na hdd igru preko kompa i pokrenut na xbox-u kad ustekam u usb?!?!  danke

Ne,igre se mogu pokretat samo s CD-a..Znači i ako instaliraš igru u pogonu mora biti disk, inaće se neće pokrenuti...

Straight Edge
17 godina
neaktivan

Aha a da bi mi čitao igre sa dvd-a što ja sebi spržim treba biti modan??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dalmata40 kaže...

Aha a da bi mi čitao igre sa dvd-a što ja sebi spržim treba biti modan??

Da...

Straight Edge
14 godina
neaktivan

oce biti ekipe koja ce igrati fifa 12? ja znam da ocu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

prije nešto zabavnije... kao battlefield 3 ili cod 8..

Maky
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

i ja ako se pes ne popravi

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Kakva je situacija sa modanjem sad? Mogu li to napraviti sam ili moram nosit negdje?

Xbox mi je bio modan, ali ne može pokretati ove novije igre od NFS Hot Pursuita i Assassins Creeda

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ige kaže...

Kakva je situacija sa modanjem sad? Mogu li to napraviti sam ili moram nosit negdje?

Xbox mi je bio modan, ali ne može pokretati ove novije igre od NFS Hot Pursuita i Assassins Creeda

Naravno da možeš sam, pogleadj malo Tutorial na youtubu.

15 godina

dal tko zna kad ce driver s.f. doc u nase trgovine ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da zaključimo to pitanje jednom zauvijek.

Imam modificiranu konzolu ali i original modern warfare 2, smijem li se spojiti na net i igrati ju na netu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Imam modificiranu konzolu ali i original modern warfare 2, smijem li se spojiti na net i igrati ju na netu?

To se kažnjava banom.

17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Nema veze što je igra original, svejedno možeš dobit ban.

Konzola će ti skinut update s Livea koji će flashat drive na stock firmware,

znači stock firmware je onaj na kojem možeš igrat samo originale.

A mislim da si i samim tim postupkom flashanja drivea na stock firmware označen za ban wave,

znači moći ćeš igrati online možda par mjeseci dok Microsoft ne napravi ban wave.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice